#27 Sérgio Oliveira

Kol gibi sözleşmesi var. O maaş ile bir yere gitmez. bi kaç takviye şart özellikle takımda atletizm eksikliği var. Atlet oyuncumuz da yok. Hadi ligi bir şekil götürüyoruz da Avrupa'yı düşünemiyorum.
Hele bi şampiyon olalım da elbet o bölgeye iyi bir 8no alınacaktır. Aslına bakarsan devre arası en acil bölgemiz orası idi. Sol bekten bile daha önemliydi. Ben hep bunu savundum her yerde. Ama ne yazık ki en gereksiz bölgeye yapıldı yıldız transferi.
Neyse artık olan oldu, bu seneyi böyle bitirecez. Yazın düşünürüz bunu.

Gecen haftadaki macta yaptigin hatayi bu macta telafi ederek iki güzel top ataydin Icardi'nin önüne belkide maci net bir skorla rahat alacaktik.

vurmak kafiydi ama öldürmüşsünüz. sergio bu kadar gömülecek bi adam mı sahiden? geçen sezon kümeden kaçmaya oynayan takım bi sonraki sezon şampiyonluğa gidiosa bunda hiç mi payı yok bu herifin. evet 1 aydır berbat olduğunu görüyoruz şu haliyle mitjöyü ii gösteriyor falan da trabzon maçını vs hatırlayan hiç yok mu. bu adam zaten hep ağır bi oyuncuydu, formdan düşünce alacağı şekil zaten bu olacaktı. sergionun sezon genelinde takıma seviye atlatan unsurların başında geldiğini unutmayalım pls, son virajda bize düşen destek vermektir.

Eşşek gibi oynamayı bırakıp formunu geri toplamalı bu hali acayip kötü sövmekten yordu maçı izlerken fiziken bitik oğlu bitik ya tekniğinide mi kaybetti ne 2 maçtır o nedenle ağır rezil.

ne anlatıyonuz abi ne yorgunluğu ya? haftada 1 maç oynuyoruz ki bu sezon o kadar çok ara verdik ki 2 ay nerdeyse top oynamadı topçular. paşamın arkasında torreira var o kadar koşuyor adam bu beyefendi sahada jogging yapıyor. yürü git lan bu takımdan. ulan cenk bunu da soktun 4 senelik garanti sözleşmeyle. neyse ki mevzuya geç de olsa uyandı yönetim de kenara çekti keli yoksa işimiz yaştı cidden

Yav ne olursa olsun yuhalamayın adamı maç esnasında böyle saçmalık olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücumda yok, savunmada yok, ikili mücadele kazanma rekoru kırdığımız maçta, neredeyse hiç mücadele kazanamayan nadir isimlerden. Ve dün özellikle dikkat ettim, ileride yapılan top kayıplarının geri dönüşünde yerini sürekli boş bırakıyor ve Rashica bunun yerini kapatmaya uğraşıyor. Bu yüzden Midtsjö girdikten sonra oyunun gece ile gündüz kadar değişmesi sürpriz değil. Bu herif yapı olarak gamsız, tekniği olabilir yeteneği olabilir ama adanmışlık yoksa gerisi boş. Sezonun finalinde performans veremeyen oyuncunun bu kulüpte işi olmamalı. Bir yolunu bulup yazın kendisi ile vedalaşılmalı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafa vurmayı bilmiyor bu adam .bomboş kafayı 2dir rezil vuruyor birini de taça atmıştı ceza sahasından karagümrük maçında.

Taraftarı delirtti maçta çevre kontrolü sıfır.. Arkasını dönse pozisyon olabilecek bir sürü pozisyon oldu, aldığı kişiye yada stoperlere verip önliberoların arasına saklanmayı tercih etti. Literatürde “Cicaldau Syndrom” adı verilen hastalığa yakalanmış gibi görülüyor, özgüven düşüklüğü bariz bir şekilde hissedildi.

Yahu nasıl böyle bir sözleşme yapılır.Arkadaş bu adamın fiziği aynı selçuk inan.Görmüyormusunuz arkadaş körmüsünüz..Senelerdir aynı halt.
Bu adamı Transfer etmek istersin olabilir.Ama arkadaş hiçmi analiz yapılmaz.Ver en fazla 2 senelik sözleşme makul bir yıllık gelmiyorsa gelmesin arkadaş..Mecbur kalınacak bir adam değil.

Şampiyon olacağız ama transferde gene başarı oranı düşük.Gerçekten gıba geldi artık.
Yahu Galatasaray öyle winner ve potansiyelli bir takım ki iki,üç potansiyelli kaliteli adam aldığın zaman zaten direk şampiyonluğun en büyük favorisi oluyorsun.

Elden çıkarılmazsa alyernatif olur.Yedektede iki,üç tane böyle yıılık ücret alan adam olacak yapacak birşey yok.avrupa,lig,kupa falan geniş kadro lazım olacak.
Bu adamı gönderemezsek çok alıyor alternatif olmaz ilk 11 oynamaya devam eder gibi düşünce kabul edilemez.bal gibide alternatif olur.Şurası çok net mertens ve olinin yerine iki tane sağlam adam şart.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seneye bir rol oynamasini bekliyorum da bu sezon bitti bence oli icin, form tutmasini beklemiyorum yine

oliveira'ya kızdığım bir nokta var. fiziksel açıdan kimsenin bir beklentisi yok fakat adamın zihinsel performansında da düşüş var. dün bir pozisyonda sağ taraf bomboştu, pası aldığı adama geri verdi hatta taraftar tepki gösterdi. oliveira'nın numarası o boşluğu görüp pası atması zaten. bu işleri yapmayınca daha çok göze batıyor.

Geri
Üst Alt