#27 Sérgio Oliveira

(*) ,

sevgili aras,
kanimca yine onemli noktaya parmak basmissin.ozellikle belirttigiin 3lu isim dolayli *mertens denklemin'in -nokta atisi- oldugunu dusunuyorum.

taktiksel ve oyun sablonumuz bazli *b plani konusu da bu baglam da onem arz ediyor. yeterli zenginlik var mi - yok mu konusu. . .
kanimca merkez ve on alan gecislerinde ve donuslerin de ben sahsen genel sezon cercevesinde istedigimiz seviyeye bi turlu cikamadigimizi dusunuyorum. bu da yeni sezon -olasi- cl kulvarini da dusundugum de,endise verici bir durum.

<- dedigin gibi -> yaz sezonu bu minval de arayislar olmasi elzem olacagi asikar...

dolayisiyla - sonrasinda yazdiklarin da ilerisine dair onemli done'ler bulunduruyor.

velhasil , kalemine saglik canim benim.

sevgili @Nurullah Fethi 'in kazimcan basligindaki yorumu ile beraber sergio basligi senin yorumu ard arda okuyunca zincirin halkalari gibi bir goruntu oldu. iyi de oldu.
nacizane,kendi adima, her ikinizin nitelikli ve tespitsel yorumlariniz dan dolayi ayrica tebrik ediyorum.

hayirlisiyla once bir sampiyon olalim ,-dedigin gibi daha nice yorumlar analizler yapariz hep beraber.

saygi ve selamlar
Aynı şekilde düşünüyorum ve hocamızın da bu düşüncede olduğuna inanıyorum. Sezon bitsin daha detaylı konuşuruz zaten abi, en büyük dileğim ise bu rotasyonu bir gün tamamen altyapımızla sağlayabilmek. O günleri de görürüz umarım ♥ Güzel yorumların, analizlerin için teşekkürler 🤗

Trt Spor'da anlattılar.Fb deplasmanında İy takım 1-0'ı aynı galibiyet gibi kutluyomuş seviniyomuş falan filan Sergio Oliveira da takıma kızmış elini sert 1 biçimde duvara vurmuş o anki hırsıyla.Takıma dönmüş ve demişki ben 1 çok derbide oynadım şampiyonluk yarışında 2li averaj için ne kadar gol atabiliyosak atmalıyız.Takımı konsantrasyonlu 1 şekilde 2.Y'ye hazırlanarak çıkarmış.Beşiktaş maçında ki hatasını unutmaya karar verdim.Eski hırslı günlerine dönmesini isterim..

Trt Spor'da anlattılar.Fb deplasmanında İy takım 1-0'ı aynı galibiyet gibi kutluyomuş seviniyomuş falan filan Sergio Oliveira da takıma kızmış elini sert 1 biçimde duvara vurmuş o anki hırsıyla.Takıma dönmüş ve demişki ben 1 çok derbide oynadım şampiyonluk yarışında 2li averaj için ne kadar gol atabiliyosak atmalıyız.Takımı konsantrasyonlu 1 şekilde 2.Y'ye hazırlanarak çıkarmış.Beşiktaş maçında ki hatasını unutmaya karar verdim.Eski hırslı günlerine dönmesini isterim..

Kurtulmak lazim bundan rtas, inan cok sac bas yolduracak. Maasi cok yüksek 3 sene kontrati var daha, cok agir defansi sifir cok cabuk yere salliyo kendini, oraya kesinlikle baska adam lazim, dinamik ayagini iyi kullanan cigersiz box to box oyuncu. Sergio ile Avrupa da olmaz. Hamle oyuncu olur fitim ama o maas ile hamle oyuncusu olarak elde tutmak lüksümüz yok.

9 milyon euroyu kime devrediyoruz yav nereye yollayacagiz bunu biz. 1-2 sene daha takimda kalir, ins duzelir seneye bu sezondan kestim umidi.

Kurtulmak lazim bundan rtas, inan cok sac bas yolduracak. Maasi cok yüksek 3 sene kontrati var daha, cok agir defansi sifir cok cabuk yere salliyo kendini, oraya kesinlikle baska adam lazim, dinamik ayagini iyi kullanan cigersiz box to box oyuncu. Sergio ile Avrupa da olmaz. Hamle oyuncu olur fitim ama o maas ile hamle oyuncusu olarak elde tutmak lüksümüz yok.
Bence fazla dinlendiremedik bu sezon.Onu da Lale Orta ve hakemlerine bağlıyom ben reis.Sezon olduğundan fazla uzadı.Fb'yi hep hakemler kollayınca şampiyonluk kutlamamızı engellediler.Şimdiye çoktan şampiyonluğumuzu kutluyoduk.Bence dönüşümlü oynayabileceği 1 futbolcu alınmalı.Çoğu kişinin Midtsjo'ye güveni yok ondan daha iyi 1'i alınmalı bence..

Bu adama uzun süre kontrat yapılırken ne düşünülüyordu acaba. Bu maç özelinde çok kötü mü bilmiyorum ama genel anlamda yola çıkılacak bir adam değil. Bir maç iyi üç maç kötü.

Geri
Üst Alt