#27 Sérgio Oliveira

iyi oynadi diyenler kotuye cok alismislarki siradan bir topcunun yapacagi seyleri yapti. 3 yanlis 2 dogru seklinde. yine bir cacik oynamadi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru tabii. İyi oynadı diyenlerden biri olarak, tam da dediğin şekilde davrandım. Bugün daha çok 6 numara gibi oynadı; rakip takımın hücum kalitesi düşük olunca iyi göründü, özetle...Sergio yerine 6 olarak Kaan, 8 olarak da Demirbay' ın tercih edilebileceğini düşünüyorum. Yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşarken, fark yaratamayan oyuncu için kontenjan harcamaya gerek yok...

Sonunda futbola benzer bir şey oynadı ama hala yeterli değil

Derbileri, önemli maçları çok seviyor.

Bugün oynadığı pozisyonu görünce hocanın neden Paredes'i istediğini çok daha net görebiliyoruz.

geçen sezonki trabzon maçında da domine etmişti osyi

Formsuz dönemden kasıt 40 maçın 25i

Katilmiyorum

Deprem den dolayi verilen aradan sonra sirayla oynadigimiz kasimpasa,konya ve adanademir maclarinda kötüydü

Daha sonra tekrar toparladi kayseri,alanya ve karagumruk macinda iyiydi

Bjk maci kötü
Basaksehir maci iyi
Istanbulspor maci kötü
Sivasspor maci iyi
Ankaragucu maci iyi

Deprem öncesi zaten takimin en iyi oyuncularindan biriydi

Deprem sonrasi 5 kötü maci var

Yani aslinda takimin performans olarak iyi olmadigi maclarda oliviera da kötü,takimin iyi oldugu maclarda ise faydali oynuyor

Bu arada inanılmaz sevecen ve güçlü bir aidiyet besliyor.
hatalarının farkında ve çalışarak bunu toplamaya çalışıyor ama ne yazıkki yeterli olmayacak.

Keşke daha farklı özellikleri olsaydı , uzun yıllar hizmet verirmiş gerçekten. Çünkü karakter olarak gayet iyi bir oyuncu.

Bu arada inanılamaz sevecen ve güçlü bir aidiyet besliyor.
hatalarının farkında ve çalışarak bunu toplamaya çalışıyor ama ne yazıkki yeterli olmayacak.

Keşke daha farklı özellikleri olsaydı , uzun yıllar hizmet verirmiş gerçekten. Çünkü karakter olarak gayet iyi bir oyuncu.
bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor

Hırslı istekli olduğu zaman iyi oynuyor, trabzon maçında istekli oynayınca takımın oyununu da iyi yönde etkiledi.

Geri
Üst Alt