Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru tabii. İyi oynadı diyenlerden biri olarak, tam da dediğin şekilde davrandım. Bugün daha çok 6 numara gibi oynadı; rakip takımın hücum kalitesi düşük olunca iyi göründü, özetle...Sergio yerine 6 olarak Kaan, 8 olarak da Demirbay' ın tercih edilebileceğini düşünüyorum. Yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşarken, fark yaratamayan oyuncu için kontenjan harcamaya gerek yok...iyi oynadi diyenler kotuye cok alismislarki siradan bir topcunun yapacagi seyleri yapti. 3 yanlis 2 dogru seklinde. yine bir cacik oynamadi.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
masa tenisinde kim sampiyon olmustu?Son yıllarda hakkı en çok yenen GS topçusu.
AbartıSon yıllarda hakkı en çok yenen GS topçusu.
Son yıllarda hakkı en çok yenen GS topçusu.
fener maci kornerden arkaya gelen topu sag caprazdan gole cevirdi. bidaha da gormedim arkadasi. ondan once de formu pek ic acici degildi kredisini tuketiyordu.Kesinlikle katiliyorum
Formsuz bir dönemi oldu evet ama o dönem bile katkisi oldu takima
Formsuz dönemden kasıt 40 maçın 25iKesinlikle katiliyorum
Formsuz bir dönemi oldu evet ama o dönem bile katkisi oldu takima
Formsuz dönemden kasıt 40 maçın 25i
bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyorBu arada inanılamaz sevecen ve güçlü bir aidiyet besliyor.
hatalarının farkında ve çalışarak bunu toplamaya çalışıyor ama ne yazıkki yeterli olmayacak.
Keşke daha farklı özellikleri olsaydı , uzun yıllar hizmet verirmiş gerçekten. Çünkü karakter olarak gayet iyi bir oyuncu.