#27 Sérgio Oliveira

Sanırım maaşlar ve performansa da bakarsak 3-3-4 gibi yepyeni bir düzen bizi bekliyor.

Zaha---Hakim---İcardi---Tete
Oliveira---Ndombele---Torreira
Abdülkerim---Sanchez---Nelson
-----------Muslera-------------

Rekabet kendisine hayli iyi gelecektir kanaatindeyim

Artık takımdaki tek oyun kurucu değil

Bok gibi diyenlerin PvA guzellemesi dun gibi hafizalarda..

Ortalama performansini bulmus Oliviera elimizdeki en iyi ortasahadir. Kerem D. ile cekisme olmasini bekliyorum ki performanslari yukselsin. Berkan ile oynatirsan tabiki adam zicar.

Bok gibi diyenlerin PvA guzellemesi dun gibi hafizalarda..

Ortalama performansini bulmus Oliviera elimizdeki en iyi ortasahadir. Kerem D. ile cekisme olmasini bekliyorum ki performanslari yukselsin. Berkan ile oynatirsan tabiki adam zicar.

son 20 maçın 15inde rezalet oynayan adamı pva fln diye savunmandan belli kafanın ne kdr çalıştığı. senin kimi güzellediğinin çetelesini tutmadığım için aynı şekilde bi post yazamayacağım takvim kardeş. obsesyonunu aşmanı dilerim. ha pva da ş ligi takımı psvde as oyuncu olarak oynamaktadır bu arada, gittiğinden beri de iyi skorlar alıyorlar açıp bakarsın bi ara. bi şeyi 50 kere yazdın diye doğru olduğu manasını taşımaz. pva bence ortalama üstü - iyi bi bekti. olivera gibi geçen senenin 2. yarısı tam oturmuş kadroda bi ton maç üst üste oynayıp rezalet oynadı mı ki bu konuda ismini anıyorsun? boş oğlu boş yapıyorsun.

Sanırım maaşlar ve performansa da bakarsak 3-3-4 gibi yepyeni bir düzen bizi bekliyor.

Zaha---Hakim---İcardi---Tete
Oliveira---Ndombele---Torreira
Abdülkerim---Sanchez---Nelson
-----------Muslera-------------
Boey’siz kadro yaparak essiz bir ornege imza atmissin. Tebrik ederim.

yabanci siniri olmasa formayi kapar kanaatindeyim, rekabet bunun performansini arttiracaktir

Bayağı iyi profesyonel, kendisine de iyi bakıyor.

En önemlisi isteyince her seviyede çok iyi oynuyor. ŞL’de kritik etkilerine ihtiyacımız var.
Sanırım anahtar kelime burada "isteyince" bunu standarda bağlamış olsa çok farklı yerlerde olurdu.
Oyundan yok olmaları , kendini sürekli yere atmaları ,sadece isteyince Torreira'ya yardımcı olması sıkıntı.Diyeceksiniz ki bunların tümünü yapmış olsa biz yanına yaklaşamazdık.Doğru.
Gülü dikeniyle seveceğiz.

Ama şunu söylemeliyim ki ; uzun zaman sonra ilk defa Trabzon maçında çok sevmiştim.Umalım ki ŞL'de bu şekilde oynasın,fırsat bulduğunda.

bu adamdan tüm maç torreira tarzı ortasahada karşılama ve kademe beklentisi olmaz ise (bende vardı trasnferden önce) daha rahat olacak işler kanısındayım.

Onun adı 10 numara oluyor maalesef ki:)
yok o kadar değil - Selçuk İnan kıvamı istiyorum adama kalçayla yapışabilsin koparabilsin.

hızlı atak yediğimizde yapamıyor ama ya zamanlamadan ya da yavaşlıktan kaçırıyor adamları bazen. oyüzden aslında göze batıyor diye düşüncesindeyim.

bu adamda gerçekten en buluyorsunuz merak ediyorum ? 3-5 maç dışında ben iyi oyununu hatırlamıyorum. İcardi'den sonra ilk işimiz Oliviera yerine adam bulmak olmalıydı, ardından da o bölgeye potansiyelli bir yedek transfer etmeliydik.

yok o kadar değil - Selçuk İnan kıvamı istiyorum adama kalçayla yapışabilsin koparabilsin.

hızlı atak yediğimizde yapamıyor ama ya zamanlamadan ya da yavaşlıktan kaçırıyor adamları bazen. oyüzden aslında göze batıyor diye düşüncesindeyim.
Bence zamanlama hatası yada daha açalım konuyu vurdumduymazlık.İsteyince çokta iyi yapıyor.Yapmisliklari var.Ama genelde istemiyor.Bu yüzden üzerine oyuncu geldi maalesef.

son 20 maçın 15inde rezalet oynayan adamı pva fln diye savunmandan belli kafanın ne kdr çalıştığı. senin kimi güzellediğinin çetelesini tutmadığım için aynı şekilde bi post yazamayacağım takvim kardeş. obsesyonunu aşmanı dilerim. ha pva da ş ligi takımı psvde as oyuncu olarak oynamaktadır bu arada, gittiğinden beri de iyi skorlar alıyorlar açıp bakarsın bi ara. bi şeyi 50 kere yazdın diye doğru olduğu manasını taşımaz. pva bence ortalama üstü - iyi bi bekti. olivera gibi geçen senenin 2. yarısı tam oturmuş kadroda bi ton maç üst üste oynayıp rezalet oynadı mı ki bu konuda ismini anıyorsun? boş oğlu boş yapıyorsun.

Hadi isine, vasat ovemeye devam otobandan.

Geri
Üst Alt