#27 Sérgio Oliveira

Sakat olmadığı sürece Şampiyonlar liginde her maç ilk 11 oynamalı. Kerem Demirbay'dan daha iyi.

Mevcut opsiyonlardan daha iyi oynadı, ndombele hazır olana kadar ipleri kopartmayıp oynatmak lazımdı

20 eylül de geçti kesin elde kaldı zaten. bu saatten sonra dış kapının mandalı muamalesi yapıp herifi toptan gözden çıkarmanın lüzumu yok. etinden sütünden faydalanmalıyız.

Sakat olmadığı sürece Şampiyonlar liginde her maç ilk 11 oynamalı. Kerem Demirbay'dan daha iyi.
İkisi aynı anda olup 3lü sahaya çıksak farklı bir maç izleyebilirdik.
Kerem ilk yarı defansif olarak muhteşem işler yaptı.
Dengeleyemiyoruz maalesef bunun tek şartı da ortayı 3lemek.
Ama yok olur mu.

Kerem D. daha mucadeleci ancak goruldugu uzere bu mac ozelinde Oliviera daha oyunu acan, ince isleri yapan bir isim kiyasla. Tete ile birlikte oyunu cevirdiler.. BAY gereksiz bir degisiklik oldu mesela belki Bakambu daha mantikli olabilirdi... Zaha'da asistini yapti onun disinda pas istasyonu oldu yanisi benim beklentim biraz daha fazlaydi bunu veremedigini dusunuyorum ama hem mac eksiginin olusu hem de aldigi sure azdi.

Oyuna girdikten sonra takımı toparladı atakları yönlendirmeye başladı bence mertens yerine oynamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maç oynayınca; ''Adama çok yük biniyor, yorulduğu için öyle''...Birkaç maç dinlendirilince; ''Oynatmazsan maç ritmi düşer tabii''...

Benim gördüğüm ise çeviklik ve güç eksikliği konusunda gayet istikrarlı bir topçu. İkili mücadelede ayakta kalamayan, bu yüzden de fiziksel temastan alabildiğine kaçınan B2B mı olur?..Demirbay, defansif yönden de, oyun kurma bakımından da çok daha iyi; hiç olmazsa rakibin arkasına saklanmak yerine boşa çıkarak top istiyor, çoğu zaman tercih edilmiyorsa onun suçu değil. Etmeyin yahu...

Ilk 11 baslasa yine sovulecekti muhtemelen. Oliveira, Mertens gibi oyuncular son 20-30 dakika kullanilmali.

Maci izlememis olsak, yorumlara bakip yedek kulubesi yaramis Sergio’ya der insan. Neyseki izledik. Sergio malesef 3.5 milyon maasli bir kazik olarak sozlesmesi bitene kadar kulubede bekler. Demirbay-Ndombele’den sonra Kaan-Eyup gelir, Sergio son tercih olarak bekler.

Bu arada belirtmeden geçmek istemedim; Sergio' un ıkına ıkına, azı dişi söker gibi verebildiği pasları Demirbay nefes alır gibi veriyor; diğer oyuncular adamı kullanmayı bilse çok daha verimli olacağından eminim...

Geri
Üst Alt