Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Övülecek bir tarafı kaldımı acaba?Maç sırasında kaybolanlar maçtan birkaç gün sonra övmeye gelirler![]()
Vallahi billahi Abdülkerim'in mükemmel pasına yazık oldu.Asist'in kralı olacaktı.keşke başka birisi olsaydı o esnada diye düşünmeden edemedim.Bildiğimiz Sergio perfonmansı o kafa golünü atamayacak tek futbolcu olabilir bizim takımda al da at dedi resmen atsa maç bitecek
O pas yüzdeside direk yana pas geriye pastan geliyor ,kesinlikle bu pasların bence negatife yazması gerekiyor ama ülkemizde hala pozitifte.Tek olayı al gülüm ver gülüm,özellikle bu sene şaka gibi.45 dakikada 13 top kaybı yapan, ne kilit pas yapan, ne şut çeken futbolcu. pas yüzdesi de %74 gibi komik bir rakam.
Ekli dosyayı görüntüle 221043
feghouli bi ise yariyordu en azindan pozisyon hazirlama gol vs.Bir kaç maç yedek kaldıktan sonra hırslanıp daha fazla mücadele eder diye umdum ama iyice salmış kendini. 8-9 milyon cepte nasıla Feghouli gibi takılmaya başlamış. Midtjsö ve Dubois’dan önce gitmesi gereken adamdı.
Sezon ortasında gönderip ndidiyi alırız. Torreirayi 8 e cekerizBen bu herifi bir 3 yil daha cekemem
Ndidi de öyle diyodu Ndombele olan takıma gelirim forma savaşına katılırım diyeSezon ortasında gönderip ndidiyi alırız. Torreirayi 8 e cekeriz
Ndombele 8 10 oynayan biri ulan ndidi ile ne alakası varNdidi de öyle diyodu Ndombele olan takıma gelirim forma savaşına katılırım diyeTakımı Alt Lig'de ama uyum sağladılar.Yakında çıkarlar geri Lig'e.Niye gelsin
Torreira da yerinden memnundur gitmek istemediği sürece aynı yerinde oynar..
Torreira konusunu da eklemiştim reisNdombele 8 10 oynayan biri ulan ndidi ile ne alakası var
Devre arası bekliyorum. Torreira bir sakatlansa b.ku yedikTorreira konusunu da eklemiştim reisSenin iş yalan olur bekleme bence
![]()