#27 Sérgio Oliveira

press i kerem yönetıyor nasıl sorun olmuyor yav

dün sergionun basması gereken yerde bile apo kerım gelmıs forvette sergionun görevini yapıyordu
tamam da kerem bu sefer kendi oyununu oynayamıyor adam kanat oyuncusu sadece pres yapsın diye 10 numarada oynatmak ne kadar mantıklı büyük maçlar için mantıklı olabilir ama küçük maçlarda kerem-tor-kaan üçlüsü pozisyon yaratma anlamında eksiklik yaşayabilir

tamam da kerem bu sefer kendi oyununu oynayamıyor adam kanat oyuncusu sadece pres yapsın diye 10 numarada oynatmak ne kadar mantıklı büyük maçlar için mantıklı olabilir ama küçük maçlarda kerem-tor-kaan üçlüsü pozisyon yaratma anlamında eksiklik yaşayabilir
okan böyle kullanıyor suan bu press i yapabilecek 2. bi isim mertens var oda 30 dk dayanabiliyor

oraya zaha, oliviera,ziyech koyacaksak oyun sıstemını degismemız lazım önde basma son bulmalı

okan böyle kullanıyor suan bu press i yapabilecek 2. bi isim mertens var oda 30 dk dayanabiliyor

oraya zaha, oliviera,ziyech koyacaksak oyun sıstemını degismemız lazım önde basma son bulmalı
geçen sezon mertens-sergio-torreria ile şampiyon olunduğunu unutmamak lazım sergio kötü bi oyuncu değil ben ilerleyen maçlarda 11 göreceğimizi düşünüyorum bakalım

Çok enteresan bir oyuncu top tekniği, pas opsiyonlarını kullanması, orta sahaya verdiği rahatlık, oyun görüşü, sert düzgün vuruşları çok iyi Torreira Melo gibi dersek kendisi de selçuk gibi ama daha 31 yaşında olmasına rağmen aynı bitik selçuk gibi koşmaya mecali yok en kötüsü öyle bir derdi de yok gibi duruyor kafasında futbolu bitirmiş gibi, izlerken yüz ifadesi falan tüm futbol sevgisi içinden alınmış.

Biraz çabalayıp, fiziken ve kondisyon olarak düzeltse kendini Torreira yanında çok iyi ikili olurlar. Bütün ikili mücadelelerde hep yerde kalıyor bazen de atıyor kendini foul aldırmak için acaba derdi ne öğrenmek lazım.

takimin icine etti yine

okan hocanin bu israri oldugu sürece bizden bir yol olmaz

İlk yarı itibariyle müspet bir oyun sergilendiğini düşünüyorum.

Uzun süredir tahammül edemediğim futbolcumuzun ilk yarı performansı gayet iyi. En azından rakip oyuncu temas ettiğinde yığılmaya bahane aramıyor, daha önemlisi saklanmak yerine top isterken görüyoruz. Bu saatten sonra daha iyi olmaz zaten...

bu herifi ben daha kac mac izlemek zorundayim kardesim

olmuyor iste ezip geciyorlar adami

zorla küfür mü edelim ne yapalim

2. golü bu herif yüzünden yedık ayagına dolastırdı gelen pası

bu agabeyi devre arasi yollasak güzel olur

2m cukkalayip düzenli vasat oynuyor

selçuk inan

Malesef tanguy patlayinca orta sahasiz kaldik, kaani mecburiyeten oynatiyoruz. Demirbay sergio tanguy bu takima fayda verecek durumda degiller. yönetim risk aldi ve tutmadi. Devre arasina kadar artik Bu oyucuncularla devam edecegiz begensek de begenmesekte.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt