#27 Sérgio Oliveira

Ancak instagramda şov yapsın. Sahaya çıkınca bir halt yok. Hadi Tete ve Zahayı postaladın bunu kim alır bu maaşla bu yaştan sonra.

Geri dönmesi hiç iyi olmadı bizim için.
Hocanın tuttuğu adam olduğu için bu yetersizliğine rağmen her maçta oyuna alır.
Eyüp Aydın yine forma yüzü görmez.
Sezon sonu vedalaşmamız gereken ilk adamlardan biri.
En üzüldüğüm olay şu ya. Sırf bunu oynatmak için çocuğun dakikasından çalınacak maalesef.
Brezilya falan uzayıp kendine gelmek aynı dil kullandığı ülke gidip yenilenmeli.

Umarım 2 dakika bile süre almaz yoksa yine puan kaybı kaçınılmaz olur

Fizik kondüsyonu sıfır olan çelimsiz bir futbolcu, bir omuz atınca hemen yıkılıyor, hava topuna zahmet edip çıkmaz zaten, şutları da ne yapar eder direğe vurur. Umuyorum sene sonunda bunu alacak takım buluruz, en kötü yarı maaşını verip kurtulmak da çözümlerden biri

Fizik kondüsyonu sıfır olan çelimsiz bir futbolcu, bir omuz atınca hemen yıkılıyor, hava topuna zahmet edip çıkmaz zaten, şutları da ne yapar eder direğe vurur. Umuyorum sene sonunda bunu alacak takım buluruz, en kötü yarı maaşını verip kurtulmak da çözümlerden biri
Bulursun bulmasınada maaşının %90 ını ödersen ancak o şekilde bulursun.mesela bern buldum bile hiç düşünmeden :Başakşehir.üstüne birde para ister alır oynatır.

Yarim sezon oynadi ve tukendi. Anadolu takimlarina karsi 2-3 farkla onde oldugumuz maclarda oyuna girip iki uc klas hareketle resital sunabilir en fazla. Sezon sonu nasil kurtulacagiz bakalim. Umarim Arabistan'a falan kitleyebiliriz.

Oyuna girmeyerek üç puan kazandırdığın için teşekkürler

Geri
Üst Alt