#27 Sérgio Oliveira

ne zaman gidiyon 1ader
Oynamadığı tüm sezonun kuruşuna kadar olan toplam meblağı verirsen düşünür.Sonra oynamadığı maçların bonuslarınıda verirsen onuda düşünür ,ayrılmak için imza parasıda verirsen ciddi düşünür ama sonunda der ki ben bir kusur buldum sizle UEFA lık olacağız x3 almak için başvurur.İşte Oliviera yolu bu yol.

Bir sene Eyüp, bir sene Basaksehire kiralariz ve maasinin iyi bir kismini bize ödetirler bu gidisle...

küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum bu herife mobing uygulamak varken hala oynatıyoruz, aldığın paralar haram zıkkım olsun.

Başka kulüpler şu şu oyuncular satış listesinde diye açıklama yaparken biz neden yapmıyoruz bu herif aleni dalga geçiyor takimla

sende bi zahmet defol

orta şansı geliyor orta acmıyor korkak berkana pas atıyor berkan acıyor ortayı

pasları berkan veriyor hucuma berkan hazırlıyor

ama berkan stoper şuan

sen napıyon

Ağzımı bozmak istemiyorum ama 3 transfer dönemi boyunca bunun yerine adam bulamamak skandal bir durum.

Müthiş bir maaş yükü.

Berkandan farkı yok. Taylandan da farki olmayabilir.

Gitmek de istemiyor. Çünkü giderse araplar alacak. İstanbul'u bırakıp araplara gitmek istememesi anlaşılabilir.

Muhtemelen Okan hocam hazırlıkta oynayıp senden olmuyor gitmen gerekiyor diyecektir.

Taylanda mücadele gücü var hiç değilse. Bu arkadaş şuan Eyüp aydinla geniş kadroda olmak için mücadele verebilir en fazla. Berkan, taylan falan kendisinin önünde.

Müthiş bir maaş yükü.

Berkandan farkı yok. Taylandan da farki olmayabilir.

Gitmek de istemiyor. Çünkü giderse araplar alacak. İstanbul'u bırakıp araplara gitmek istememesi anlaşılabilir.

Muhtemelen Okan hocam hazırlıkta oynayıp senden olmuyor gitmen gerekiyor diyecektir.
Bir sürü para alacak anlayamam.

Geri
Üst Alt