Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

golden çok 2 3 pası vardı müthiş daha çok böyle performanslar sergilemesi lazım küçüklükte yaşadıklarını kafadan atması lazım

Bizde daha çok ezilirdi bu toparlanma döneminde. İyi oldu. 1 değil 2 sene oynasın orada. En azından ankaragücü düşsün de onların yerine orduspor kalıcı olsun.

[video=youtube;4QNFrB2dPwI]https://www.youtube.com/watch?v=4QNFrB2dPwI&feature=youtu.be&a[/video]

Çok klas vurmuş topa :).Bu sezon 10/15 gol atıp kendini kanıtlar,güveni yerine gelir.

10 gol atarsa zaten G.Saray bunu ilk 18'e alır. Opsiyonu da yok zaten.

heycanını yenebilirse çok şeyler yapacakta tek sorunu o

bence 2 sene kiralık kalsa daha hayırlı olur.

bu sene mesela real canalesi 2 senelik kiralık verdi valencia ya.

Sadece gol değil kısa özette bile 2 tane yüzde yüzlük gol pozisyonuna sokan paslarını gördüm bu sezonu böyle tamamlarsa gelecek sezon direk 11 e yazılabilecek bir isim olur bence .

Gol klasta öncesinde eliyle düzelterek indirmiş ve kimse görmemiş :D

14-15 gol'den asagı kalıp gelirse Fatih Terim tutmaz ve yollar Stancu'yu. Maglum kendinden öncekilerin malzemelerine uyuzu var hocanın.

Yerine Sercan'ı almak için mi gönderdik biz bu adamı? Arkadaş bu adam bu kadroda olurdu ama yedek ama ilk 11 sezon boyunca çıkar faydalı da olurdu. Ha alsaydık yerine Forlan, Drogba, Fabiano, Fred vs. birini ondan sonra gönder anlarım ama gönderilme sebebi Fatih Terim kendi almadığı için. Bu sebepten Culio da harcandı. Ben bu oyuncular müthiş oyuncular vs. demiyorum ama vicdanı olan bir baksın kadroda kalan oyunculara.

Sabri

Balta

Zan

Çağlar

Ayhan

Aydın

E.Baytar

Ceyhun

Sercan

Bunlardan hangisi Culio ve Stancu'dan 1 gömlek üstün????

2.Resmi macindada 1 asist yapti reisimiz dün. 2 Mac = 1 Gol , 1 Asist..

Adam herkese kapagi takacak.

Seneye bize yarayacak insallah. Hem Lige alismis olur, hem de oynaya oynaya kendini gelistirir.

Yerine Sercan'ı almak için mi gönderdik biz bu adamı? Arkadaş bu adam bu kadroda olurdu ama yedek ama ilk 11 sezon boyunca çıkar faydalı da olurdu. Ha alsaydık yerine Forlan, Drogba, Fabiano, Fred vs. birini ondan sonra gönder anlarım ama gönderilme sebebi Fatih Terim kendi almadığı için. Bu sebepten Culio da harcandı. Ben bu oyuncular müthiş oyuncular vs. demiyorum ama vicdanı olan bir baksın kadroda kalan oyunculara.

Sabri

Balta

Zan

Çağlar

Ayhan

Aydın

E.Baytar

Ceyhun

Sercan

Bunlardan hangisi Culio ve Stancu'dan 1 gömlek üstün????

Hepsi yerli, Culio yabancı. Culio gönderildiğinde yabancı kuralı yoktu ve yabancı hücumcu alınması gündemdeydi.

Arda giyince Culio'nun yerine alınacak yabancı hücumcu yerine sol açığa yabancı almak durumunda kaldık.

Fatih Terim almadı diye falan gibi şeyleri bırakalım lütfen.

Yine gol atmış :)

Golü var.Karabük'ün golünü de Batdal atmış :)

Geri
Üst Alt