Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

İyi bir yedek olabilir de gene de. Elmander'den pek bir farkı yok ne derseniz diyin.

İstiyorsa 20 gol 10 asist yapsın, Galatasaray kalibresinde oyuncu değildi ve olamayacak da. Orduspor'unda mutlu mesut oynasın kankası Culio ile. Biz Drogba fln diyoruz, siz hala Stancu 6 maç 3 gol diyorsunuz şaka gibi. Sonra da hedefimiz tabi ki lig de ilk 4'e girmek oluyor ve ilk 8'e zor giriyoruz. :o

Bence bizde oynayabilecek kapasitede. Drogba dediniz dediniz getire getire yildiz sercani getirdik.

aynisini culio reisdede yaptiniz sonra gele gele riera geldi okadar arshavin falan dendi..

o yildiz dönemi bitti artik para falan yok bizde. eldeki iyi adamlarida begenmez olduk. daha gecen sezon 8.siradaydik biz ne cabuk unuttunuz ?

kaderde varsa bizde kariyerine devam eder. ama ben sercan-anıl dilaverli bi forvet hattı hayal ettim.baros giderse kadroda durabilir.

Bence bizde oynayabilecek kapasitede. Drogba dediniz dediniz getire getire yildiz sercani getirdik.

aynisini culio reisdede yaptiniz sonra gele gele riera geldi okadar arshavin falan dendi..

o yildiz dönemi bitti artik para falan yok bizde. eldeki iyi adamlarida begenmez olduk. daha gecen sezon 8.siradaydik biz ne cabuk unuttunuz ?

Drogba sadece örnekti. ÖRNEK ne demek biliyor musun? İlla her seferin ''Örneğin;'' ekiyle mi başlayalım lafa?

8. sırada olmanın sebebi Culio-Stancu gibi vasat oyuncuları alman yüzünden zaten, bunu anlayamadıysan ben sana ne anlatayım ki burada? Kaldı ki Anıl Dilaver gibi yeteneğin var Stancu'dan daha kaliteli. Para yok dediğin şekilde Culio'ya 2M €, Stancu'ya 5M € verildi. İkisini toplasan bir tane 7M €'luk oyuncu etmez. Bugün Mehmet Ekici denen Gökhan Töre denen adamları ''ortalama'' 7M €'ya alabilirsin. Stancu ve Culio bu adamların bir bacağı etmez.

Drogba sadece örnekti. ÖRNEK ne demek biliyor musun? İlla her seferin ''Örneğin;'' ekiyle mi başlayalım lafa?

8. sırada olmanın sebebi Culio-Stancu gibi vasat oyuncuları alman yüzünden zaten, bunu anlayamadıysan ben sana ne anlatayım ki burada? Kaldı ki Anıl Dilaver gibi yeteneğin var Stancu'dan daha kaliteli. Para yok dediğin şekilde Culio'ya 2M €, Stancu'ya 5M € verildi. İkisini toplasan bir tane 7M €'luk oyuncu etmez. Bugün Mehmet Ekici denen Gökhan Töre denen adamları ''ortalama'' 7M €'ya alabilirsin. Stancu ve Culio bu adamların bir bacağı etmez.

Riera bu kadroydaysa Culio hayli hayli olmalıydı.

Büyük takım topcusu değil. İstersen gol kralı ol Real Madrid'e git ama Galatasaray'a dönme yeniden :)

Riera bu kadroydaysa Culio hayli hayli olmalıydı.

Yahu Riera iyi oyuncu, bir bekleyin. Adam alışamadı ki. Bizde ki hali kötü. Bu adamı önceden de izliyorduk, bu adam Culio'yu fln döver tekniğiyle, oyun zekasıyla. Ha belki hiç alışamaz orası da ayrı benim de şüphelerim var. Transfer zamanı ben alır mıydım? Hayır bende almazdım. Ama Culio E sınıf flndır, Riera C sınıf bir oyuncudur. Arada 2-3 segment fark vardır.

Eğer ki alışamazsa da o zaman baya bir pişman oluruz. Çünkü Culio, bu takımın en kötü zamanındaki en iyi oyuncuydu.

Riera Liverpool'da ilk 11 oynuyordu, İspanya Milli takımında oynuyordu Culio'nun oynadığı büyük takımları sayar mısın bana?

Bence bir oyuncunun oyunculugu hangi takimda oynadigina bakmaz. Kötü takimlardanda elbet iyi oyuncular cikabilir. Ama Rierada iyi olacakdir insallah.

Yahu Riera iyi oyuncu, bir bekleyin. Adam alışamadı ki. Bizde ki hali kötü. Bu adamı önceden de izliyorduk, bu adam Culio'yu fln döver tekniğiyle, oyun zekasıyla. Ha belki hiç alışamaz orası da ayrı benim de şüphelerim var. Transfer zamanı ben alır mıydım? Hayır bende almazdım. Ama Culio E sınıf flndır, Riera C sınıf bir oyuncudur. Arada 2-3 segment fark vardır.

Riera daha iyi oyuncu ama bizim oynadığımız sistemde ve ihtiyaçlarımıza göre Culio daha faydalı oynar. İkisi de seviye atlatmaz zaten. Benim kızdığım nokta Riera varken Culio'nun olmaması.

Riera Liverpool'da ilk 11 oynuyordu, İspanya Milli takımında oynuyordu Culio'nun oynadığı büyük takımları sayar mısın bana?

Mantığını beğendim. +1 Like

stancu değilde culio dönerse iyi olur

Arkadaşlar Riera'nın iyi olduğunu zaten herkes biliyor ilerde daha da iyi olacak.Ama bu Culio bu takımda çok rahat oynardı sırıtmadan.Ama tercih meselesi yönetim ve teknik ekip Riera'yı tercih etmek zorunda kaldı Arda gitmeseydi Culio zaten kalacaktı.

Aynen, Arda'nın zamansız gidişi planları bozdu. Ya FM diliyle bakıyor olabilirim olaya ama geri çağırma opsiyonumuz yok mudur Culio için? Şimdi geri alabilsek çok iyi olurdu.

culio ardadan coook önce gitti

Aynen, Arda'nın zamansız gidişi planları bozdu. Ya FM diliyle bakıyor olabilirim olaya ama geri çağırma opsiyonumuz yok mudur Culio için? Şimdi geri alabilsek çok iyi olurdu.

Zaten satın alma opsiyonuyla kiralandı. Culio geri alınmamalı, bu sene de oynayabileceğini düşünsekte, ileriki yıllarda takımda yer alamayacaktır nasıl olsa.

Geri
Üst Alt