Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yigit de Aydin'dan iyi diye geldi ,bazi oyuncularimiz resmen kara delik gibi ,nasil olsa bundan iyidir deyip topluyorlar ceset ceset adamlari.Sozum sana degil ,zaten sen de oynayamaz demissin sadece Sercan deyince aklima geldi.Stancu da Sercan da Galatasaray'da oynayacak kalitede oyuncu değiller.
Yinede Stancu Sercan'dan kat kat daha iyidir.
evet 5 milyon euro'luk oyuncu degil, olabilir mi ? olabilir ama olsun once bi. ancak Sercan'da 4 milyon euroluk oyuncu degil. Sercan'ın ederi 1.200 falan, sıradan tsl topcusu iste ve gelisme gosterecegine inanmıyorum ben. belli ederdi kendini...
ZTK'da bile Galatasaray'a alıp oynatmam. Zamanın büyük kazıklarından. 7 değil 70 gol de atsa Galatasaray kalibresinde biri değil. Tabi Galatasaray kalibresini yaşı gereği 2004 ve sonrası olarak görenlere Stancu Messi gibi geliyor haklılar. 1995-2000 arasına yaşı yetmeyenlere üzülüyorum kader kısmet ne yaparsınız.
Stancu kotu bir oyuncu degil. Sercan'dan 50 kere iyi bir oyuncu en basta, fakat buyuk takımlarda ancak yedek kalır. Bunun sebebi futbolsal ozellikleri ;
Hızlanma : 85/99
Sprint : 80/99
Oyun görüşü : 72/99
Pas : 70/99
Şut gücü : 86/99
Şut isabeti : 62/99
Fizik kondisyon : 84/99
Overall : 72/99
Bogdan Stancu'nun sorunu, düşünmeden oynaması. Yoksa yetenekli ve süratli oyuncu. Fakat ancak yedek olabilir bizim takımda. Tekrar söylüyorum, Sercan vs. türevlerinin üstünde bir oyuncu.
Hasan Kabze geldikten sonra hareketlendi sanki.