Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

Stancu da Sercan da Galatasaray'da oynayacak kalitede oyuncu değiller.

Yinede Stancu Sercan'dan kat kat daha iyidir.

Stancu da Sercan da Galatasaray'da oynayacak kalitede oyuncu değiller.

Yinede Stancu Sercan'dan kat kat daha iyidir.
Yigit de Aydin'dan iyi diye geldi ,bazi oyuncularimiz resmen kara delik gibi ,nasil olsa bundan iyidir deyip topluyorlar ceset ceset adamlari.Sozum sana degil ,zaten sen de oynayamaz demissin sadece Sercan deyince aklima geldi.

evet 5 milyon euro'luk oyuncu degil, olabilir mi ? olabilir ama olsun once bi. ancak Sercan'da 4 milyon euroluk oyuncu degil. Sercan'ın ederi 1.200 falan, sıradan tsl topcusu iste ve gelisme gosterecegine inanmıyorum ben. belli ederdi kendini...

Tamam Drogba gelsin.

ZTK'da bile Galatasaray'a alıp oynatmam. Zamanın büyük kazıklarından. 7 değil 70 gol de atsa Galatasaray kalibresinde biri değil. Tabi Galatasaray kalibresini yaşı gereği 2004 ve sonrası olarak görenlere Stancu Messi gibi geliyor haklılar. 1995-2000 arasına yaşı yetmeyenlere üzülüyorum kader kısmet ne yaparsınız.

kesinlikle seneye kadroda olmamali.

2-3 demeden, satalim.

tam bir loser topcu.

anadolu takimlarda iyi is yapar ama bizde hic sansi yok, ezilir, eziliyor

ZTK'da bile Galatasaray'a alıp oynatmam. Zamanın büyük kazıklarından. 7 değil 70 gol de atsa Galatasaray kalibresinde biri değil. Tabi Galatasaray kalibresini yaşı gereği 2004 ve sonrası olarak görenlere Stancu Messi gibi geliyor haklılar. 1995-2000 arasına yaşı yetmeyenlere üzülüyorum kader kısmet ne yaparsınız.

Emre kaç yaşındaydın sen?

Stancu kotu bir oyuncu degil. Sercan'dan 50 kere iyi bir oyuncu en basta, fakat buyuk takımlarda ancak yedek kalır. Bunun sebebi futbolsal ozellikleri ;

Hızlanma : 85/99

Sprint : 80/99

Oyun görüşü : 72/99

Pas : 70/99

Şut gücü : 86/99

Şut isabeti : 62/99

Fizik kondisyon : 84/99

Overall : 72/99

Bogdan Stancu'nun sorunu, düşünmeden oynaması. Yoksa yetenekli ve süratli oyuncu. Fakat ancak yedek olabilir bizim takımda. Tekrar söylüyorum, Sercan vs. türevlerinin üstünde bir oyuncu.

Evet yedek olacaksa 5 milyon euroluk adam olsun yahu. en azından şutu felan var ayağı düzgün

satalım orduya.bizde oynucak futbolcu değil.

diceksiniz sercan ondanda kötü.bende istemiyorum sercanı

Hasan Kabze geldikten sonra hareketlendi sanki.

şimdi terim culio dönecek dedi peki stancu

kim ne derse desin adam 9 gol 4 asistle oynuyor. efsane ettigimiz baros ile elmanderle ayni sayida golü var. yok büyük takimda oynayamaz onu yapamaz bunu yapamaz bunlarin hepsi bahane. sanssizligi gecen seneki les takima geldi hemde devre arasinda.. kaliteli bir takimda bundan daha fazlasini yapabilir Stancu..

Şaka-maka baya attı bu sene. Üstelik uzun süre gol atamamıştı Ordu'da sonradan açıldı , sanırım Türkiye ligini çözdü.

stancuyu en güzeli beşiktaşa satmak. türkiye sınırları içinde stancuya 5m. euro ve üzeri verebilecek tek takım bana göre bjk

Stancu'nun futbol bilgisi ve kendi yetenekleri bu lig için yeterlidir, bunu inkar etmenin anlamı yok.Büyük takımlarda rotasyon oyuncusu olacak kapasitesi zaten vardı, bunu görebilmek önemliydi, tek sıkıntısı şuydu; geçen sezon tam bir karmaşanın içine düşmüştü, kim ne yapıyor, kim ne yapacak, organizasyon açısından sıfır olan bir yerde, alışma sürecini atlatmadan kendisini ispat etmesi çok zordu.Yavaş yavaş kendini buluyor,daha da iyi olacaktır.Futbol zekası olsun,teknik kapasitesi olsun bizdeki iki forvet Batdal ve Sercan'a 10 basar.

Henüz genç. Geleceği parlak bence. Umarım satmayız.

Stancu Ordu'da 9 gol 4 assist ile oynuyor, bu bos birsey degil.

Attigi gollerde onemli tabi, bos kaleye mi atti surekli yoksa klas golleri mi var. Ordu'da pek izlemedim kendisini o yuzden birsey diyemem performansi hakkinda ama istatistik olarak iyi isler yapmis.

Türk Vatandaşı olsun bizde oynamaya devam etsin.

Geri
Üst Alt