Cevap: #28 Bogdan Stancu

o her maç gol atsında gerekirse başka hiç bir numarası olmasın

adamın topa vuruşları çok teknik ya.baya şut çekti hepsi kaleyi buldu iyi çekiyo şutları kaleci iyi yer tuttu yoksa iyi çekiyoyani şutları.birde topla cok hızlı topla bile usain bolt gibi koşuyor :coffee:

Çok çalışkan ve hücumdayken çok iyi koşular yapıyor. Kewell'in golünde H.Balta'nın önünü boşaltıp,stoperin birini arka direğe götürdü.

Kanatta Kazım varsa diğer kanatta bu tür sürekli içeri girebilecek biri lazım.

Kondisyonu takımın genelinin çok üstünde.Forvet arkası çok rahat oynar bu adam.Uzaktan şutlarıyla da çok gol atar ayrıca o bölgeden.

Defansa müthiş yardım ediyor, ayrıca, pinoyla birlikte takımın en hızlı ismi.

Bugün çok iyi bir performans çıkardı.Golde fırsatçılığını konuşturdu, ayrıca Pinovari bir adam galiba.Hemen hemen her şutu hem çok sert hemde isabetli oluyor.Daha fazla katkı sağlar umarım, biraz daha üstüne koyarak.

Ben cok begenmedim. Ya diger bazi oyuncular cok øne ciktigi icin ya da bilmiyorum. Ama oyun icinde bazen gørunuyor bazen kayboluyor. Surekli ayni cizgide oynamadi.

Iyi oyuncu fakat 90 dakika inisli cikisli oynuyor.

Stancunun bu futbolunu bile tartisanlari Allaha havale ediyorum :D dicek söz bulamiyorum

Hakan Balta yüzünden soldan hücuma çıkamıyor takım.

-------Arda Turan-------

Kazım---Baros---Stancu

çok can yakarız.

Hakan Balta yüzünden soldan hücuma çıkamıyor takım.

Maçta sürekli gözükmemesinin bir sebebi bence de bu. Diğeri de Culio'dur. SAbri ya da Serkan topu aldıklarında direk Kazım'a yolluyorlardı. Stancu için bu geçerli değil. Culio da top ile oynamayı seven biri.Topu kendi kullandı çoğu pozisyonda .

Ben cok begenmedim. Ya diger bazi oyuncular cok øne ciktigi icin ya da bilmiyorum. Ama oyun icinde bazen gørunuyor bazen kayboluyor. Surekli ayni cizgide oynamadi.

Iyi oyuncu fakat 90 dakika inisli cikisli oynuyor.
Adam geldiğinden beri kendi bölgesinde oynamadı,misimovic e yaptığı gibi sol kanada hapsediyor adamı hagi,buna rağmen çok istekli ve hırslı oynuyor.Oyun içinde adama ne zaman pas gelirse etkili oluyor,hani atarsın pası duvara çarpmış gibi gelirse eleştirisin,ama ne zaman pas verseler mutlaka etklili hamle yapabiliyor,inişli çıkışlı olmasının sebebide arkasında hakan balta gibi futbol katili bir adamın oynaması.

sonunda nokta bi transferimiz oldu şükür:D

Ligde ilk golünü attı. Yalnız Hagi onu kanat olarak denedi ve Kewell'a forvette şans verdi. Stancu'nun şutları çok etkili. Uzaktan çok gol atacak gibi duruyor. Hayırlısı...

Bence mükemmel bir sürati var. Sabri'den felan hızlıdır. Teknik iyi. Aklıyla oynuyor oyunu. İş yapacak.

Yavas Yavas daha iyiye gidersin ins Aslanim. Formanin hakkini ver, veriyorsunda zaten ..

Kalitesini her macta belli ediyor. Bugun yine mukemmel oynadi, defansa bol bol yardim etti. Bir ara ayaginin disi ile nefis bir pas verdi Sabri'ye cok yonlu bir oyuncu. Ilerleyen zamanlarda bol bol frikik ve uzaktan golleri var, buraya yaziyorum!

Geri
Üst Alt