Cevap: #28 Bogdan Stancu
hihihihiihihi
Bir numarası yok. Kaç pozisyonu harcadı uzaktan şutlarıyla. Golü ise Kazım'ın eseri.
hihihihiihihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir numarası yok. Kaç pozisyonu harcadı uzaktan şutlarıyla. Golü ise Kazım'ın eseri.
Hakan Balta yüzünden soldan hücuma çıkamıyor takım.
Adam geldiğinden beri kendi bölgesinde oynamadı,misimovic e yaptığı gibi sol kanada hapsediyor adamı hagi,buna rağmen çok istekli ve hırslı oynuyor.Oyun içinde adama ne zaman pas gelirse etkili oluyor,hani atarsın pası duvara çarpmış gibi gelirse eleştirisin,ama ne zaman pas verseler mutlaka etklili hamle yapabiliyor,inişli çıkışlı olmasının sebebide arkasında hakan balta gibi futbol katili bir adamın oynaması.Ben cok begenmedim. Ya diger bazi oyuncular cok øne ciktigi icin ya da bilmiyorum. Ama oyun icinde bazen gørunuyor bazen kayboluyor. Surekli ayni cizgide oynamadi.
Iyi oyuncu fakat 90 dakika inisli cikisli oynuyor.