Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam pozisyonunda oynatılmıyor. düzgün disiplinli bir takımda çok faydalı olacaktır
Baros, Stancu yan yana baslasin seyredelim daha etkili olacaktir
Kesinlikle aynı fikirdeyim,aylardır bu takım 4-4-2 oynaması gerektiğini düşünüyorum..
5,5 milyon euro edecek bir topçu olmadığını dün gerçek pozisyonunda oynayarak teyid ettirdi. yazık paralarımıza,hagi giderayak güzel kazıkladı, umarım ben yanlış görüyorumdur
Kendi bölgesinde begeniyorum Stancu´yu. Belki de Baros´tan daha cok kosuyor ve defansi rahatsiz ediyor. Baros kadar bitirici degil belki, ama yine o bölgede 2. forvet olarak cok faydali olur seneye. Stancu takimda kalmali. Zaten ciddi bir para ödedik. Deger mi degmez mi o konulara girmeyecegim, ancak Stancu seneye takimda olmali.
Orta sahanın ortasındaki ikiliye kimi koyacaksınız peki? Oyunun iki tarafını oynayan dogru düzgün bir adam yok ki!!!
Bu mantikla yola çikarsak takimdan kimse yollanmaz. Sorulmasi gerekn : Galatasaray kalitesinde futbolcu mu ? Degil. O zaman en kisa sürede satilmali.