Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

adam pozisyonunda oynatılmıyor. düzgün disiplinli bir takımda çok faydalı olacaktır

kollektif sırtı dönük santrafor oynayabilme yeteneğine sahip değil üstüne fundimental eksiklikleri var barosun köşesinde kıyısnda yamacında felan şans bulmalı

Today Steaua furnished a new pipe system

Stancu pipe

Yes, very Bogdan indeed

Sonunda gerçek mevkisinde izledik bugün çok cömert davrandı son vuruşlarda etkisizdi ama genel olarak ben beğendim..

Çok istekliydi..

Baros, Stancu yan yana baslasin seyredelim daha etkili olacaktir

elde patladı gibi birşey oldu yazık 5.5milyon euro ya, idda ya basıp kaybetsek bu kadar koymazdı :D

macin tamamini izleyemedim ama asirtma pozisyonunda kalitesini gosterdi ileri ucta oynamaya alisirsa faydali olur. takimin da ona alismasi lazim forvetteyken

5,5 milyon euro edecek bir topçu olmadığını dün gerçek pozisyonunda oynayarak teyid ettirdi. yazık paralarımıza,hagi giderayak güzel kazıkladı, umarım ben yanlış görüyorumdur

5,5 milyon euro edecek bir topçu olmadığını dün gerçek pozisyonunda oynayarak teyid ettirdi. yazık paralarımıza,hagi giderayak güzel kazıkladı, umarım ben yanlış görüyorumdur

5,5 etmez belki ama o kadarda berbat bir futbolcu değil zaten adamın belli bir piyasası vardı bize gelmedende. Adamın asıl mevkisi forvet değilki 2.forvet ,forvet arkası gibi oynasa daha faydalı olur,Baros forvet arkasında Stancu oynasın yada forveti ikilesin o zaman tartışalım adamın asıl kalitesini.

Benim gördüğüm kadarıyla kumaşı iyi. Doğru mevkide oynatılmalı ve ısrarcı olunmalı.

Stancu'yu beğenmeyenlere Batdallar,Sarplar,Gökhan Zanlar müstehak kardeşim. Adamın ileride basmadığı adam kalmadı, koşmadığı yer kalmadı ve bunun üzerine de bir çok pozisyona girdi, atamamış olabilir, ama Guiza gibi içeri girecek topları dışarı atmadı en azından, ya kaleciden döndü ya da kaleciyi geçti savunma çıkardı, herşey sonuca odaklı zaten bu ülkede. Oyun açısından takıma katkı sağladı mı sağlamadı mı bakılmaz. Bakarsın tabeleya 3-3 olmuş söversin Stancu'nun anasına, bakarsın yine tabelaya 3-2 bitmiş, ulan Stancu maç berabere bitseydi ne anan kalcaktı ne de bacın kalcaktı diyip geçiştirirsin olayı. Futbol zaten bu kadar basit bir oyun olduğu için oynayamıyoruz ya biz!!

Kendi bölgesinde begeniyorum Stancu´yu. Belki de Baros´tan daha cok kosuyor ve defansi rahatsiz ediyor. Baros kadar bitirici degil belki, ama yine o bölgede 2. forvet olarak cok faydali olur seneye. Stancu takimda kalmali. Zaten ciddi bir para ödedik. Deger mi degmez mi o konulara girmeyecegim, ancak Stancu seneye takimda olmali.

Kendi bölgesinde begeniyorum Stancu´yu. Belki de Baros´tan daha cok kosuyor ve defansi rahatsiz ediyor. Baros kadar bitirici degil belki, ama yine o bölgede 2. forvet olarak cok faydali olur seneye. Stancu takimda kalmali. Zaten ciddi bir para ödedik. Deger mi degmez mi o konulara girmeyecegim, ancak Stancu seneye takimda olmali.

Bu mantikla yola çikarsak takimdan kimse yollanmaz. Sorulmasi gerekn : Galatasaray kalitesinde futbolcu mu ? Degil. O zaman en kisa sürede satilmali.

Bu mantikla yola çikarsak takimdan kimse yollanmaz. Sorulmasi gerekn : Galatasaray kalitesinde futbolcu mu ? Degil. O zaman en kisa sürede satilmali.

Nasıl değil? Bire birde rezil etmediği oyuncu kalmadı manisadan. Mustafa sarp dangoz gibi ofsaytta takılı kalmasaydı asisti de çakacaktı. Tatmin olmadım açıklamalarından.

Eskiden Arif, Jardel, Serkan Aykut, Ümit Karan gibi 4 top class santrafordan kurulu bir forvet hattına sahiptik.

Baros, Stancu, Mustafa Pekdemek, Cenk Tosun, Sercan Yıldırım: Galatasaray'ın hakettigi sayıda ve kalitede forvet hattı bu olmalı.

Geri
Üst Alt