Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
surda Stancu'yu elestirenler ciddi mi onu merak ediyorum ben. Bu adamin potansiyeli Baros'tan düsük diyen net futbol cahilidir. Baros ta olup da bu adama olmayan bir özellik gösterin bana. tartisalim.
bu işler tiple olmuyor maalesef...
tipi geçelim sahada verdiği birşeyde yok
BAM varken forvet tartismasi yapmamiz yanlis bence... Hangi takimin ortasahasi kötü olupta forvetlerinden 100% fayda alabilen varki... BAM'mi besleyecek forvetleri =?
BAM varken forvet tartismasi yapmamiz yanlis bence... Hangi takimin ortasahasi kötü olupta forvetlerinden 100% fayda alabilen varki... BAM'mi besleyecek forvetleri =?
BAMlari bide forvette denesek 4-3-3 nasil sonuc cikar caba.
İyi bir takım kurulursa, seneye 15-20 gol çok rahat atar, düzenli oynarsa. Burak Yılmaz'dan nesi eksik, çok açık soruyorum. Hatta vuruş tekniği olarak, Burak Yılmaz'dan 5-10 gömlek de üstün.
senle tartışmaya gerek bile yok baros stancunun yaşında iken aç euro 2004ü izle bu adamla barosu kıyaslama bile! baros zamanında dünyanın topla beraber en hızlı adamlarındandı ve fizik gücü stancuya bin basar. futbol cahili kim belli....
İyi bir takım kurulursa, seneye 15-20 gol çok rahat atar, düzenli oynarsa. Burak Yılmaz'dan nesi eksik, çok açık soruyorum. Hatta vuruş tekniği olarak, Burak Yılmaz'dan 5-10 gömlek de üstün.
Baros o sampiyonada Kollerli, Nedvedli, Poborskili takim ile costu ondan sonra fiss. Hic bir yerde tam olarak beklentileri karsilayamadi. tek patlamasini bizde yapti 27 yasinda. Stancu daha genc ve romanya disinda tecrübe yasamamis. kumas olarak Baros tan asagi kalir yani yok. bunu görmek pek zor olmasa gerek.
surda Stancu'yu elestirenler ciddi mi onu merak ediyorum ben. Bu adamin potansiyeli Baros'tan düsük diyen net futbol cahilidir. Baros ta olup da bu adama olmayan bir özellik gösterin bana. tartisalim.
Baros şuan Avrupa'da hala santrafor olarak çok nadir tipte ve teknikte bir oyuncu. Yani Baros'u biz nasıl aldık ben hala şaşırıyorum. Sanırım sakatlık sorunu fln diye. Yoksa Baros şuan Madrid ve Barcelona'da bile direk 11'de oynar.
Oyun zekasi
KILIT