Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

2-3 maç oynadıktan sonra ulueren tayfası 20 milyon yeröya satılabileceginde uzlasmıstı

ben hala stancudan umutluyum .. teofilo da ancak 6 ayda açılmıştı .. biraz şans verilmeli.. topu öne alması mücadeleden yılmaması tekrar tekrar denemesi defansı yorması bunlar hepsi artı işaretler.. ha bana göre temel eksikleride şunlar teketek te biraz kendini geliştirmesi ve kararlar konusunda mental açıdan gelişimi şart.. bu ikisinide başarırsa stancu 10 yıl forvet yükünü çeker..

Geleceği çok parlak bir oyuncu.Bu adam bizden giderse gittiği yerde yıldız olur;çünkü o kapasite yeterince var.4 maçını trübünden izledim boş alan bulduğunca müthiş bir hızı var,diyebilirim ki 100 metrede baroş dan bile suratlı,ama işte oynaya oynaya eksiklerini kapatır eleştirip karalamamak lazım çocuğu...

BAM varken forvet tartismasi yapmamiz yanlis bence... Hangi takimin ortasahasi kötü olupta forvetlerinden 100% fayda alabilen varki... BAM'mi besleyecek forvetleri =?

BAM varken forvet tartismasi yapmamiz yanlis bence... Hangi takimin ortasahasi kötü olupta forvetlerinden 100% fayda alabilen varki... BAM'mi besleyecek forvetleri =?

bire bir de top ezmesini de bama bağlamayalım:) sonuçta biz yetenek olarak değerlendiriyoruz barosta bamla oynadı ama sakat olmasa idi gol rekorları kırardı türkiyede.stancu da çok yetenekli bir adam değil bence onda da sorun var yani.

buna en güzel örnek baroş geçen sende bam vardı bu sene sakat olmadığı sürece hep max. performans veriyor adam. sakatlığı kronikleşti verim alamıyoruz son zamanlarda orası ayrı konu.

hani takım kötü olsada adam kendini belli eder. ben stancu da o ışığı göremedim

BAMlari bide forvette denesek 4-3-3 nasil sonuc cikar caba.

İyi bir takım kurulursa, seneye 15-20 gol çok rahat atar, düzenli oynarsa. Burak Yılmaz'dan nesi eksik, çok açık soruyorum. Hatta vuruş tekniği olarak, Burak Yılmaz'dan 5-10 gömlek de üstün.

Genede umutsuz olmamak lazım 5 milyon euro verdik

daha 23 yaşında bu kadar kolay harcamayalım

stancunun sorunu bence kendine güveni yok gibi ilk maçlarda biraz daha iyiydi begeniyodum

vursam mı vursama mı kossam mı calım mı atsam derken pozisyonu kaybediyo

senle tartışmaya gerek bile yok baros stancunun yaşında iken aç euro 2004ü izle bu adamla barosu kıyaslama bile! baros zamanında dünyanın topla beraber en hızlı adamlarındandı ve fizik gücü stancuya bin basar. futbol cahili kim belli....

Baros o sampiyonada Kollerli, Nedvedli, Poborskili takim ile costu ondan sonra fiss. Hic bir yerde tam olarak beklentileri karsilayamadi. tek patlamasini bizde yapti 27 yasinda. Stancu daha genc ve romanya disinda tecrübe yasamamis. kumas olarak Baros tan asagi kalir yani yok. bunu görmek pek zor olmasa gerek.

İyi bir takım kurulursa, seneye 15-20 gol çok rahat atar, düzenli oynarsa. Burak Yılmaz'dan nesi eksik, çok açık soruyorum. Hatta vuruş tekniği olarak, Burak Yılmaz'dan 5-10 gömlek de üstün.

yapma allah aşkına burak cok gelistirdi kendini ama bursa macında golune bak guzel vurus

eski burak dersen eyv

Baros o sampiyonada Kollerli, Nedvedli, Poborskili takim ile costu ondan sonra fiss. Hic bir yerde tam olarak beklentileri karsilayamadi. tek patlamasini bizde yapti 27 yasinda. Stancu daha genc ve romanya disinda tecrübe yasamamis. kumas olarak Baros tan asagi kalir yani yok. bunu görmek pek zor olmasa gerek.

Baros şuan Avrupa'da hala santrafor olarak çok nadir tipte ve teknikte bir oyuncu. Yani Baros'u biz nasıl aldık ben hala şaşırıyorum. Sanırım sakatlık sorunu fln diye. Yoksa Baros şuan Madrid ve Barcelona'da bile direk 11'de oynar.

Baros şuan Avrupa'da hala santrafor olarak çok nadir tipte ve teknikte bir oyuncu. Yani Baros'u biz nasıl aldık ben hala şaşırıyorum. Sanırım sakatlık sorunu fln diye. Yoksa Baros şuan Madrid ve Barcelona'da bile direk 11'de oynar.

katilmiyorum. Baros bana göre pas kapasitesi düsük bir oyuncu. top sürme konusunda son 1-2 yilda cok kötü duruma geldi. adam akilli 5-10 metre top süremiyor. Baros ancak Ispanya liginde orta ve alt sinif takimlarinda oynar. üst siralarda oynayanlarin forvet hattina bir bak istersen. Villa, Pedro, Benzema, Higuain, Adebayor, Soldado, Agüero, Forlan vs. saymakla bitmez.

Geri
Üst Alt