Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Baros şuan Avrupa'da hala santrafor olarak çok nadir tipte ve teknikte bir oyuncu. Yani Baros'u biz nasıl aldık ben hala şaşırıyorum. Sanırım sakatlık sorunu fln diye. Yoksa Baros şuan Madrid ve Barcelona'da bile direk 11'de oynar.

Liverpoolda porsmouth ta oynayamadı ama? hemde sakatlık sorunu filan yoktu...

katilmiyorum. Baros bana göre pas kapasitesi düsük bir oyuncu. top sürme konusunda son 1-2 yilda cok kötü duruma geldi. adam akilli 5-10 metre top süremiyor. Baros ancak Ispanya liginde orta ve alt sinif takimlarinda oynar. üst siralarda oynayanlarin forvet hattina bir bak istersen. Villa, Pedro, Benzema, Higuain, Adebayor, Soldado, Agüero, Forlan vs. saymakla bitmez.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - 2'de 2 yapamadı

katilmiyorum. Baros bana göre pas kapasitesi düsük bir oyuncu. top sürme konusunda son 1-2 yilda cok kötü duruma geldi. adam akilli 5-10 metre top süremiyor. Baros ancak Ispanya liginde orta ve alt sinif takimlarinda oynar. üst siralarda oynayanlarin forvet hattina bir bak istersen. Villa, Pedro, Benzema, Higuain, Adebayor, Soldado, Agüero, Forlan vs. saymakla bitmez.

fener maçını banttan bir seyret bakalım,

Sakatlık sorunu olmasın, Benzema'dan fln çok üst düzeyde Baros. Hatta Higuain ve Pedro'dan da daha iyi. Ayrıca Pedro santrafor değil tam olarak. Pedro daha çok açıklarda santrafor arkası veya yanında oynar. Aynı şekilde Forlan ve Villa'da öyle. Baros santraforun her harfini oluşturabilecek bir oyuncu. Top süremiyor lafına gülüyorum ayrıca.

Sakatlık sorunu olmasın, Benzema'dan fln çok üst düzeyde Baros. Hatta Higuain ve Pedro'dan da daha iyi. Ayrıca Pedro santrafor değil tam olarak. Pedro daha çok açıklarda santrafor arkası veya yanında oynar. Aynı şekilde Forlan ve Villa'da öyle. Baros santraforun her harfini oluşturabilecek bir oyuncu. Top süremiyor lafına gülüyorum ayrıca.

Sercan Baroş gökten zembille inmedi.. liverpoolda porsmouth ta başarısız olmadımı ? villa forlan la kıyaslamak baroşa haksızlık olur.. baroş belki o seviyeye çıkamadı ama o seviyenin bir altındanda düşmedi..

Benzema ile şu anki Baros'u kıyaslamak saçmalıktır.

bitiriciliği üst düzeyde bence ceza sahası içinde dar alanda müdahaleleri kafaları ayağını 4 kişinin arasından sokup golü attığı günleri göreceğiz. golü koklayan bir oyuncu ve kalmalı kesinlikle.

Mac zorda oldugunda her topu sisir Drogba'ya bir sekilde gol atar Turkiye'de. Baros gucten dusuyor. Baros ve Drogba iyi olur hatta Stancu'yu satip ki hos aldigimiz paraya kim alir orasi da sorun da onun yerine de bir Turk forvet alirsak tamam olur hersey.

Omurgayı oturtmadan 5 sisirme toptan 2 gol atsan 3 yersin. Baros-Stancu-Pekdemek yeterli, Drog luks olur.

Omurgayı oturtmadan 5 sisirme toptan 2 gol atsan 3 yersin. Baros-Stancu-Pekdemek yeterli, Drog luks olur.

Orta saha ve defans da alirsan niye gol yiyesin. Zorda oldugunda mac sisirirsin toplari ve Drogba'da gol atabilir o durumlarda. Baros Stancu Pekdemek forvetleri yeterli degil. Baros sakatlanir Stancu iyi degil bence o para yerine sezon sonunu bekleyip 2-3 milyon daha fazla para verip daha iyisini alabilirdik. Pekdemek ne kadar goturecek eger Baros sakatlanirsa ya da Stancu. Ust duzey bir forvet almamiz gerekiyor.

Orta saha ve defans da alirsan niye gol yiyesin. Zorda oldugunda mac sisirirsin toplari ve Drogba'da gol atabilir o durumlarda. Baros Stancu Pekdemek forvetleri yeterli degil. Baros sakatlanir Stancu iyi degil bence o para yerine sezon sonunu bekleyip 2-3 milyon daha fazla para verip daha iyisini alabilirdik. Pekdemek ne kadar goturecek eger Baros sakatlanirsa ya da Stancu. Ust duzey bir forvet almamiz gerekiyor.

Şişir Drogba gol atsın.Galatasaray'ın futbol mantalitesi bu mudur yani?

"Zorda oldugunda mac sisirirsin toplari"

FUTBOL MANTALITESI degil bu, sadece alternatif bir yontem.

Topu ileri uzun oynamak ayip degil ayrica.

Yukarıda bahsettigin orta saha ve defansı barındıran omurga kelimesini zikrettim dikkat edersen. Ilk hedef omurgayı kurmak olmalı. Forvete Drogba gibi bir yıldız transferi en son kafa yorulması gereken konu, aksi halde Adnan Polat politikasına devam etmis oluruz. Omurgayı kurdugunda takımdaki mevcut hucumcuların verimi %500-%800 kadar otomatik olarak artıcak zaten.

"Zorda oldugunda mac sisirirsin toplari"

FUTBOL MANTALITESI degil bu, sadece alternatif bir yontem.

Topu ileri uzun oynamak ayip degil ayrica.

Aciz, pas yapamayan, herhangi bir hücum organizasyonu olmayan takımlar şişirir topu.Galatasaray aciz bir takım değildir.Sen 90'larda kalmışsın hızlan kopuyoruz.

Geri
Üst Alt