- 26 Kasım 2012
- 179.494
- 241.845
- 5.688
Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu
Sabahin 6'sinda internette Hayri'ye atarlanmak
Hizlaniyorum
Sabahin 6'sinda internette Hayri'ye atarlanmak
Hizlaniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciz, pas yapamayan, herhangi bir hücum organizasyonu olmayan takımlar şişirir topu.Galatasaray aciz bir takım değildir.Sen 90'larda kalmışsın hızlan kopuyoruz.
Aciz, pas yapamayan, herhangi bir hücum organizasyonu olmayan takımlar şişirir topu.Galatasaray aciz bir takım değildir.Sen 90'larda kalmışsın hızlan kopuyoruz.
Baros o sampiyonada Kollerli, Nedvedli, Poborskili takim ile costu ondan sonra fiss. Hic bir yerde tam olarak beklentileri karsilayamadi. tek patlamasini bizde yapti 27 yasinda. Stancu daha genc ve romanya disinda tecrübe yasamamis. kumas olarak Baros tan asagi kalir yani yok. bunu görmek pek zor olmasa gerek.
Açın Manchester United'ı ve Tottenham'ı izleyin biraz.
Top şişirmek, uzun topun mecaz anlamlısıdır zaten.
Birisi bilinçsizce yapılan, öbürü bilinçli yapılan birşey.
bilincsiz nasıl oluyo
- lan yanlıslıkla top sisirdim aslında uzun top yapıcaktım mı
Bilinçsizce yapılan topu uzaklaştırmaktır. Topu alıp bir yere göndermek için vurursan buna uzun pas yani bizim deyimimizle top şişirmek denir. Bizde daha çok son dakikalarda kullanıldığı için o adı almıştır. Tottenham sezon boyu Crouch'a TOP ŞİŞİREREK oyununu şekillendirmiştir.
Bilinçsizce yapılan topu uzaklaştırmaktır. Topu alıp bir yere göndermek için vurursan buna uzun pas yani bizim deyimimizle top şişirmek denir. Bizde daha çok son dakikalarda kullanıldığı için o adı almıştır. Tottenham sezon boyu Crouch'a TOP ŞİŞİREREK oyununu şekillendirmiştir.
Artık 22 yaşına gelmişsin bunlarıda öğren.
stancu barostan iyi tabi cnm! romanya ligi dışında bir cacığı olmayan adamı şampiyonlar liginde final oynayan ve kupası olan ve avrupa şampiyonasında gol krallığı olan bir kral ile kıyaslıyorsun. milan baros bu takıma transfer olduğunda kaç kişi kalpten gidiyordu biliyor musun. stancu dediğin adam 24 yaşında ve kariyeri yok daha. baros onun yaşında iken top diye oynardı stancuyu. yıllar hızından kaybettirdi ama daha iyi bir golcu oldu. baros uzun atılan toplarda göğsü ile kontrol edebilen bir adam bu özelliği her forvet yapamaz. eksik yönleri tabi ki var ama barosu stancu ile kıyaslamak çok komik!