Cevap: #28 Bogdan Stancu

Bugün ki maçtan anladığım;bu adam bogdan değil..

Oynadığı kısa sürede çok beğendim. Takımın kalitesini arttıracak belli etti.

Videoda Jardel gibi göründü canlı izleyince İlie gibi bir stili olduğu görüldü , ilginç emin olabilirmek için biraz daha beklemek gerek. Ama ilk maçını alnının akıyla tamamladı beğendim. Tebrikler emeği gecenlere

Beklentilerimin aksine,gezgin dolaşan bir oyuncu çıktı,ben daha çok 18 içinde olan tam bir forvet olarak görmüştüm izlediğim maçlarında (özet),yanıldım Baros veya Pino ile ya da Kazım ile ileride çok iyi ikili oluşturabilir,özellikle kısa mesafede ki hızı hiç de azımsanacak cinsten değil,top sürüşünde ki klaslık göze çarpıyor,çalım atma özelliğini de gördük,rakibin üzerine gidebilen bir tarzı var,çok faydalı olacaktır ki bir oyuncu kalitesini belli eder,çok ümitliyim...

Gerçekten bir Bratu almamışız diyebilirim..

Hagi Stancu´yu zamaninda Necati´yi kullandigi gibi kullanacak. Orta sahadan top alip tasiyacak, sut atacak, gol atacak, asist yapacak. Cok begendim

İşte o işin alasını Misimovic yaparken böyle bir adamın alınması ilginç.

Hani benzetmek istemiyorum ama o klasta olmasa da Baggio, Del Pierro, Mutu tarzı oynayacak bir oyuncu. Forvetin hemen arkasında ve topu ayağına isteyen bir stili var. Baros gibi sağa sola koşular yapıp defansı karıştıracak yapıda değil. İkisi birlikte oynarsa çok verimli olurlar gibi geldi.

Ama daha erken. 2-3 maç izlemekte fayda var bu yorumları yapmadan. Bir forvetin takıma uyumu zordur. Henüz oyun karakterini yansıtamamış olabilir.

bu adamın iyi futbolcu olduğunu anlamanız için ceza sahası dışından vurduğu pozisyonda dripling yaparken yandan gelen defans oyuncusunun geldiği yöne doğru topu sürmesi yeterlidir

arkadaşlar stancu'yu 2 sene önce morinho inter'e istemiş diye bişey duydum,doğruluk payı nedir acaba_? var mı bilgisi olan?

Ilie'yi biraz andirdi ama Ilie gibi reis oglu reis bir adam degil.

Stancu hakkındaki ilk izlenimlerim: Sercan Yıldırım ile birebir aynı stilde, ama Sercan'ın cok daha iyisi. Acıkcası 5 milyon euro'yu ilk duydugumda fazla bulmustum, fakat birden Stancu'nun yanına bile yaklasamayacak Sercan'a 10-15 milyon euro fiyat cektiklerini hatırladım. Eger tutarsa, kurnaz Anadolu kulüplerine prim yaptırmayan Hagi'ye bir kez daha minnettar olacagım.

*Ilk macı icin konusuyorum.

[video=youtube;U6dea7iZAA4]https://www.youtube.com/watch?v=U6dea7iZAA4[/video]

----------------[Zapata]-----------------------

-Sabri-----Neill----Servet----Caglar

----------Culio-----Yekta-------------

-Pino-------------------------Arda----

-----------------Stancu-----------------

-------------Baros-----------------

----------------[Zapata]-----------------------

-Sabri-----Neill----Servet----Caglar