Cevap: #28 Bogdan Stancu

çok komik gerçektende daha yarım saatte adamı göklere çıkarıyor millet..stancuyu şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçlarında bırden fazla kez izledım asla bir yıldız degıl asla oyunu skoruna tesır edebılecek bır oyuncu degı.bır ceza alanı dısından drıblıng yapıp kaleye sut attı dıye adamı göklere çıkarın bakalım farkında degılsınızkı bızım oz varlılarımız anıl dilaver cemsultan berkın kamıl arslanı kaybedecek sızın bu ısteklerınız ve tavırlarınız...saglam bır kontrat yapmıslar dunku bebeyle buda stancu tabii...ben ıdda edıyorum berkın kamıl arslan yektadan anıl dılaverde stancudan kalıte olarak 2 hatta 3 gomle k ustun cem sultanda bunlara dahıl

kusura bakma ama sercani fazla izlemimissin. sercan dar alandaki cabuk hareketleri ile rakip savunmalara cok zor anlar yasatir.

tabi sercan bu zor anları yaşatsada cıkaracagı şut ya yan aglara yada daglara gıtmiştir.tek tük gol atar sezonda 5-6 tanedir.

Stancu sivasspor macında ne yaptı ? [video=youtube;U6dea7iZAA4]https://www.youtube.com/watch?v=U6dea7iZAA4[/video]

çok komik gerçektende daha yarım saatte adamı göklere çıkarıyor millet..stancuyu şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçlarında bırden fazla kez izledım asla bir yıldız degıl asla oyunu skoruna tesır edebılecek bır oyuncu degı.bır ceza alanı dısından drıblıng yapıp kaleye sut attı dıye adamı göklere çıkarın bakalım farkında degılsınızkı bızım oz varlılarımız anıl dilaver cemsultan berkın kamıl arslanı kaybedecek sızın bu ısteklerınız ve tavırlarınız...saglam bır kontrat yapmıslar dunku bebeyle buda stancu tabii...ben ıdda edıyorum berkın kamıl arslan yektadan anıl dılaverde stancudan kalıte olarak 2 hatta 3 gomle k ustun cem sultanda bunlara dahıl

kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan.

ben adamı ilie ye benzettim açıkcası çabuk sutları kaliiteli

ama kesin bi kanıya varmak yanlıs suan tek kesin kanıya varacgımız konu mehmet batdal denilen kişiden iyi oldugu

bir sanıye bu forumda sercanla stancuyu kıyaslayan bırılerımı var anlamadım..eger oyleyse cok ıyıneyetlı yaklasıyorlar bence..sercanla stancuyu kıyaslamak futbolun bır kere ahlakına aykırı sercan çok yeteneklı ama çok(tabii daha kendını bazı ozellıklerınde gelıstrmesı lazım bılhassa son vurus)ama stancu daha kapalı kutu ve daha once ızledıgım maclara ıstınaden yorum yaparsam buradakı arkadaslar hayal kırıklıgına ugrar.stancudan spor toto super lıgde cok var hatta stılıde hafıften mustafa pektemeke benzıyor.tavsıyem stancu uzerıne buyuk dusler kurmayın yarın buyuk hayal kırıklıkları yasarsanız hatırlatırım burada,adamada hıc sövmeyın ondan sonra,suçlusu siz olursunuz abarttıgınız için

Adam ferrari moturu gibi, yazıyor yazıyor bir halt anlaşılmıyor.Sayı ile mi gönderiyorlar bunları anlamıyorum.

Milleti provoke etmeye mi geldin sen buraya? Yok kazım kötü,yok stancu dan yüzlerce var falan?

ama colıo ya laf yok geldıgı gunden berı ıstıkrarı hırsı kumasıyla ben topcuyum dıyor bangır bangır,evet yektaydada kumas var zaten tanıyoruz az çok ama gs ın 11 oyuncusumu onda tereddutluyum ardayla beraber oynatırmı bılemem.stancu asla barosun onune gecemez baros oldugu surece.cok zayıf dagınık bır oyuncu,BEN HERKES GIBI BIR MAÇLA YORUM YAPMIYORUM,stancuyu4-5 kez ızledım romanya lıgı avrupanın 3.sınıf lıgı hatta 4.sınıf bu lıgdekı ıstatıstıklerıne degılde avrupa kupalarındakılere bakarsanız daha saglıklı olur

Anlaşıldı.. ellemeyin takılsın kendi kendine.

bir sanıye bu forumda sercanla stancuyu kıyaslayan bırılerımı var anlamadım..eger oyleyse cok ıyıneyetlı yaklasıyorlar bence..sercanla stancuyu kıyaslamak futbolun bır kere ahlakına aykırı sercan çok yeteneklı ama çok(tabii daha kendını bazı ozellıklerınde gelıstrmesı lazım bılhassa son vurus)ama stancu daha kapalı kutu ve daha once ızledıgım maclara ıstınaden yorum yaparsam buradakı arkadaslar hayal kırıklıgına ugrar.stancudan spor toto super lıgde cok var hatta stılıde hafıften mustafa pektemeke benzıyor.tavsıyem stancu uzerıne buyuk dusler kurmayın yarın buyuk hayal kırıklıkları yasarsanız hatırlatırım burada,adamada hıc sövmeyın ondan sonra,suçlusu siz olursunuz abarttıgınız için

Şeytan Rıdvan´la 8445427965 tane Stancu bulun ligde .Başarılar.

ama colıo ya laf yok geldıgı gunden berı ıstıkrarı hırsı kumasıyla ben topcuyum dıyor bangır bangır,evet yektaydada kumas var zaten tanıyoruz az çok ama gs ın 11 oyuncusumu onda tereddutluyum ardayla beraber oynatırmı bılemem.stancu asla barosun onune gecemez baros oldugu surece.cok zayıf dagınık bır oyuncu,BEN HERKES GIBI BIR MAÇLA YORUM YAPMIYORUM,stancuyu4-5 kez ızledım romanya lıgı avrupanın 3.sınıf lıgı hatta 4.sınıf bu lıgdekı ıstatıstıklerıne degılde avrupa kupalarındakılere bakarsanız daha saglıklı olur

Bencede bir macla yorum yapma.

Seninki görüş değil nefret kusmak olmuş. Daha izlemedik halbuki. Enteresan.

ne provekesı mıllet burda galatasarayın kotu zamanında atıp tutar dalga gecerken o takımın ben arkasındaydım hıc sovmedım cunku ben ıyı gun taraftarı degılım sız takım ıyı olunca hoş muhabbet bıraz kotu olsun yancızmeler kavga gurultu.bır futbolcu ufak bır sey yapsın bas tacı ama az yampalasın sırtına ıkı tekmede sız vurusunuz.bu forumda arda turana yazılanları okudum ayıptır gunahtır allahtan revamı.bu ulkede kac tane arda var soylermısınız bu cocuk ne yaptı,hemen bombalıyorsunuz.BAROS AYLARDIR YOK HATTA 1 YILDIR YOK 6 TRILYONU CEBE ATIYOR BAROSA TEPKI ARDANIN 10 DA BIRI DEGIL.OBJEKTIF AKLI SELIM TEMKINLI YARINLARI DUSUNEREK YORUM YAPALI.KAZIMIN GELDIGI ILK GUNE GERI DONUN VE MJLARI OKUYUN TARAFTARLARIN,BEYPAZARI MACINDAN BUGUNE KADAR OLAN IYIMSER TABLOYLA BIR KIYASLAYIN BAKALIM KIM PRAVOKE EDIYOR ANLARSINIZ

Vurmayın :D

Seninki görüş değil nefret kusmak olmuş. Daha izlemedik halbuki. Enteresan.

KAZIMDAN HANGI GALATASARAY TARAFTARI NEFRET ETMIYORDU SOYLERMISIN SEN COKMU SEVIYORDUN,fenerden neden gonderıldı ates omayan yerden duman tutmez bonservısıyle geldıyse fenerden kovularak fener aptal degıl.sadce bır 2.lıg b kategorısnde 5 sıradakı takıma attıgı bır gollemı gs taraftarların sevgılısı oldu.evet futbol nankor meslektır 12 yıl oynadım ben,EGER IYIYSEN HERKES SEVER KOTUYSEN KIMSE SANA SELAM DAHI VERMEZ,AMA KAZIM HIC AMA HIC BIRSEY YAPMADI KALDIKİ FENERDEKI KAZIMDAN DA COK KOTU SUAN..STANCU ICINDE KAPALI KUTU DEDIM BENIM IZLEDIGIM MACLARDA GALATASARAY ONU ISTEMIYORDU AKLIMDA HIC BIRSEY YOKTU STANCUYU DEGIL MAC IZLEMEK ICIN IZLEDIM.AMA MAC ESNASINDADA MAC SONUNDADA AMAN GALATASARAYA GELSE COK IYI OLUR COK IYI FUTBOLCU DEMEDIM.HATTA GOZUME HIS CARPMADI DAHIL.AMA YANILIYOR OLABILIRIM,SADCE 5 MAC FELAN IZLEDIM ILERLEYEN ZAMANLRDA INSALLAH YANILAN BEN OLURUM,bundanda hıc hıcap duymam mutlu olurum.kısacası stancu ıcın beklentılerı yuksek tutmayalım ıleryen zamanları bekleyelım ıyı cıkarsa hep beraber sevınırız mutlu oluruz..

hadi ya bam in ilk 11 oynadigi takimda yekta oyniyamiyacak

Geri
Üst Alt