Cevap: #28 Bogdan Stancu

işin komık tarafı bana yazanlar belkıde ben erken evlensem 14-15 yasında cocugum olabılırddı,onlarla yasıt olabılırler ona ıcerlıyorum..senın o off ne mactı dedıgın nechautel macını canlı alı samıyende ızlemıs bır ınsanım ben,sen o zamsn belkıde greyfrtun amınoasıtıydın

Noluyo lan

---------zapata-----

sabri--servet--neil---Caglar

------Cana------

--------------Culio---------

Pino-------yekta--------Arda

-------Stancu(Baros)------

sen hagının tek onlıberoyla oynayacagına ınanıyormusun.samımı soyle kadrona katılıyorum ok guzel,ama ben hagınınde mantelıtesını dusunrek sana soyledım yektaya kadroda yer olurmu dıye

işin komık tarafı bana yazanlar belkıde ben erken evlensem 14-15 yasında cocugum olabılırddı,onlarla yasıt olabılırler ona ıcerlıyorum..senın o off ne mactı dedıgın nechautel macını canlı alı samıyende ızlemıs bır ınsanım ben,sen o zamsn belkıde greyfrtun amınoasıtıydın

6 yaşında tribündeydin. Ne güzel. Hatırlıyomusun bari tribünde olduğunu ?

Adam kendini 69 yaşında sanıyor.

kusura bakma ama sercani fazla izlemimissin. sercan dar alandaki cabuk hareketleri ile rakip savunmalara cok zor anlar yasatir.

sercanın tekniği dar alanda etkili olacak kadar yeterli değil, sercan=baros still olarak. uzun mesafede özellikle topla çok hızlıdır. ben sercanı yeterince izledim ve çok beğenirim kendisini.

ben böyle yazıyorum okumayabilirsiniz.ben belçikada almanyada yasadım yıllarca sızın kadar ımla kurallarına hakım degılım kusura bakmayın

İmla kuralları evrenseldir. Büyük küçük harf yazım kuralları da evrensel bir kuraldır.

İmla kuralları evrenseldir. Büyük küçük harf yazım kuralları da evrensel bir kuraldır.

o zaman ingılızce bılmıyorsun sen bak bakalım turkceyle aynımı ımla kuralları.yuklem ozne turkcedekı gıbımı sıralanırcahıllık yapma.noktalama ısaretlerını kastedıyorsa sadce ımla kurallarında ayrı onu keyfe keder yazmıyorum..

Noktalama işaretleri evrenseldir. Latin alfabesinde kullanılan bütün noktalama işaretleri tek kurala bağlıdır.

o zaman ingılızce bılmıyorsun sen bak bakalım turkceyle aynımı ımla kuralları.yuklem ozne turkcedekı gıbımı sıralanırcahıllık yapma.noktalama ısaretlerını kastedıyorsa sadce ımla kurallarında ayrı onu keyfe keder yazmıyorum..

Bak arkadaşım. Bana işimi öğretme. Noktalama kuralları, büyük küçük harf kullanımı evrenseldir.. Sanskritçede bile bu böyledir. Özne yüklem ayrı dostum. O dilin yapısıdır.

Ölüme daha da yaklaşıyorsun işte, neden bu heyecan? :)
10 dk sonra ölmiyecegının garantısı varmı kundaktakı bebe ölüyor 110 yasında adam yasıyor.ama ıstanbulda olay farklı boyle zıt konusan ınsanlar bır gun saglam bır kaya carpıp yasamının daha baharında he ba oluyorlar.soz meclısten dısarı sıetem kımsenın kılına zara gelsın ama etraf manyak dolu aman dıkkat edın derım

10 dk sonra ölmiyecegının garantısı varmı kundaktakı bebe ölüyor 110 yasında adam yasıyor.ama ıstanbulda olay farklı boyle zıt konusan ınsanlar bır gun saglam bır kaya carpıp yasamının daha baharında he ba oluyorlar.soz meclısten dısarı sıetem kımsenın kılına zara gelsın ama etraf manyak dolu aman dıkkat edın derım

Sagol abi guzel paylasim

bu adam yeni adrian ilie olacak, hem katkı sağlayacak, hemde iyi paraya satıcaz.

top kontrolü ve hızı mükemmel. ama son vuruşlarını izleme fırsatımız olmadı

cok güzel konustun abi tbrkler

Geri
Üst Alt