Cevap: #28 Bogdan Stancu

ingilizceyi-kuran-adam_32099_m.jpg

Neymiş o tek kural ?

hala büyük küçük harf uymu dıyor ya sen iyimisin arkadasım kafanmı guzel,banamı öğretiyorsun ben ne dıyorum sen ne dıyorsun.saydıkların senın cehaletını ortaya koyuyor.1 ben sana noktalama ısaretlerıyle ılgılı bır sey dedımmı 2 buyuk kucuk harf uyumunu ne lalaka ben ıngılızcede yada almancada boylemı oluyor dedım.cumle yapıları gramerı fraklı dıyorum anlamıyormusun sen

Herkes birbirinin hatasını, ayıbını arayıp yüzüne vurmaya çalışıyor yazık ya. Tamam güzel Türkçe kullanımı önemli, o ayrı, uyaralım güzelce. Fakat diğer konularda da hata aramayın artık, ne dinimize ne kültürümüze yakışıyor.

+1905

abi bulundugun yeri gördümde, bi cince patlatsana :) millet görsün imla su bu kurallarini

çok komik gerçektende daha yarım saatte adamı göklere çıkarıyor millet..stancuyu şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçlarında bırden fazla kez izledım asla bir yıldız degıl asla oyunu skoruna tesır edebılecek bır oyuncu degı.bır ceza alanı dısından drıblıng yapıp kaleye sut attı dıye adamı göklere çıkarın bakalım farkında degılsınızkı bızım oz varlılarımız anıl dilaver cemsultan berkın kamıl arslanı kaybedecek sızın bu ısteklerınız ve tavırlarınız...saglam bır kontrat yapmıslar dunku bebeyle buda stancu tabii...ben ıdda edıyorum berkın kamıl arslan yektadan anıl dılaverde stancudan kalıte olarak 2 hatta 3 gomle k ustun cem sultanda bunlara dahıl

Stancu'dan etkilenmemek için herhalde kastının olması gerek,bu kadar kısa sürede bu kadar etkili oyuncu görmeyeli uzun zaman olmuştu,biz tabi alıştık ''ismi'' yıldız olup hiçbirşey vermeden gidenleri gördüğümüz için,bu adam ne kadar kaliteli olduğunu ispatladı,Cem Sultan ve Anıl Dilaver'in 40 fırın ekmek yemeleri gerek..

Öyle A2'de gol kralı olmakla olmuyor herşey,elbette yetenekliler ama takımda Baros ve Stancu varken forma bulmaları çok zor..

Kullandığın klavye İngilizce yahut Almanca ise " ı " harfini nasıl yazıyorsun? :) Bir program üzerinden falan yapıyorsan, kendini boşa yoruyorsun bence...

olaya bak ya şakamısın arkadasım sen ne dıyorsun turkçe yazısıyoruz klavyede ıngılzce.ve ben turkum turkıyede yasıyorum,senın klavyende ı yokmu

hala büyük küçük harf uymu dıyor ya sen iyimisin arkadasım kafanmı guzel,banamı öğretiyorsun ben ne dıyorum sen ne dıyorsun.saydıkların senın cehaletını ortaya koyuyor.1 ben sana noktalama ısaretlerıyle ılgılı bır sey dedımmı 2 buyuk kucuk harf uyumunu ne lalaka ben ıngılızcede yada almancada boylemı oluyor dedım.cumle yapıları gramerı fraklı dıyorum anlamıyormusun sen

Anlamadım hiçbir şey üstadım. Sana yazmadım bilesin :) Sakin yahu.

Buyur ?

Bir şey söyledin devamını bekliyorum. Nedir o tek kural ?

Tek kural işte. Noktalama işaretleri latin alfabesini kullanan dillerde aynıdır. Soru işareti, ünlem, iki nokta üst üste, noktalı virgül bla bla bla...

Cengiz abi sana bir sorum olacak musade edersen bu Ingilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifda yazili yapdi sordu bugun sadece Yusuf bildi ama cevapi soylemedi hic..

Cengiz Abi sana bir sorum olacak musade edersen. Bu İngilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifta yazili yapti, sordu bugun. Sadece Yusuf bildi ama cevabi soylemedi hiç. :D :D

Stancu'dan etkilenmemek için herhalde kastının olması gerek,bu kadar kısa sürede bu kadar etkili oyuncu görmeyeli uzun zaman olmuştu,biz tabi alıştık ''ismi'' yıldız olup hiçbirşey vermeden gidenleri gördüğümüz için,bu adam ne kadar kaliteli olduğunu ispatladı,Cem Sultan ve Anıl Dilaver'in 40 fırın ekmek yemeleri gerek..

Öyle A2'de gol kralı olmakla olmuyor herşey,elbette yetenekliler ama takımda Baros ve Stancu varken forma bulmaları çok zor..

topla 56 sanıye oynamıs sadce stancu komık olma ne ile baktı tv ye sen hınzır oyle.konyadakı anıl dilaver stancudan cok daha yararlı işler yaptı ve çok daha iyi ısık verdi3 net asıstı var ayrıca.cem sulatana gelınce oda stancudan kumas olarak ıyı.objektıf ol hayal perest olma

Ayrıca bir sprintle şutla oyuncu yargılayacak olsak,Sabri'nin lisansını yırttırırdık..

O senin algıladığın bizim algıladığımız bambaşka,beni etkileyen faktörleri yazayım sana,bir kere topa ilk dokunuşu ve topla rahatlığı,adam eksiltebilen yapısı,sürekli dikine gitmeyi düşünmesi,önde presi bol olması,futbol zekasını gördük bir kaç ince pasında,daha 2 gün önce gelmiş adamın hiç uyum sorunu yaşamaması sahada,genç oluşu,Hagi'nin kefil olduğu bir adam...

Yani onu sahiplenip sevmemek için salak olmak gerek,boş bir adam olmadığını attığı gollerle gösterecek zaten eminim ben buna...

Tek kural işte. Noktalama işaretleri latin alfabesini kullanan dillerde aynıdır. Soru işareti, ünlem, iki nokta üst üste, noktalı virgül bla bla bla...

Tek kural diye bir şey yok üstadım. Biraz göreceli salla lütfen. İngilizce'de (bildiğim dildir nispeten) virgül kullanımı ile bizdeki kullanım arasında bolca farklar mevcut. Hatta en iyi İngilizce biliyorum diyen adam dahi hata yapar. O yüzden kasmayın milleti burda. Ama şu konuda hak veriyorum kimisinin yazdığı anlaşılmıyor. En azından "nokta" koysalar kafi. Bu konuda desteklemekteyim bende yönetimde görev aldığım süre içerisinde çokca uyarıda bulunmuşumdur. Ama kural falan kasmaya gerek yok:)

topla 56 sanıye oynamıs sadce stancu komık olma ne ile baktı tv ye sen hınzır oyle.konyadakı anıl dilaver stancudan cok daha yararlı işler yaptı ve çok daha iyi ısık verdi3 net asıstı var ayrıca.cem sulatana gelınce oda stancudan kumas olarak ıyı.objektıf ol hayal perest olma

56 saniye bunları yapıyorsa demek ki 90 dakika forma giydiğinde tahmin bile edemiyorum..

Cengiz Abi sana bir sorum olacak musade edersen. Bu İngilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifta yazili yapti, sordu bugun. Sadece Yusuf bildi ama cevabi soylemedi hiç. :D :D

arkadasim turkcemiz kotu olabilir nie boyle yapiorsun ya cok ayip ediorsun aslinda

Ayrıca üslubuna dikkat et,çocuk yok karşında,sen bence hayallerde yaşıyorsun,Anıl Dilaver'in A2 maçlarınıda takip ettim yetenekli ama al oğlum bu takımın forveti sensin denmez şuanda,Stancu ile kıyaslamak bile saçma..

Geri
Üst Alt