Cevap: #28 Bogdan Stancu

+1905

abi bulundugun yeri gördümde, bi cince patlatsana :) millet görsün imla su bu kurallarini

Windows 7 ve Vista kullananlar görebilir sanırım bunu, Çince yazıyorum , biraz ortam yumuşasın. :)

我永远爱加拉塔萨雷。 ("Galatasaray'ı sonsuza kadar seveceğim" anlamında) - wo yong yuan ai Galatasaray. :D

Tek kural diye bir şey yok üstadım. Biraz göreceli salla lütfen. İngilizce'de (bildiğim dildir nispeten) virgül kullanımı ile bizdeki kullanım arasında bolca farklar mevcut. Hatta en iyi İngilizce biliyorum diyen adam dahi hata yapar. O yüzden kasmayın milleti burda. Ama şu konuda hak veriyorum kimisinin yazdığı anlaşılmıyor. En azından "nokta" koysalar kafi. Bu konuda desteklemekteyim bende yönetimde görev aldığım süre içerisinde çokca uyarıda bulunmuşumdur. Ama kural falan kasmaya gerek yok:)

-de ayrı yazılır :ays:

Windows 7 ve Vista kullananlar görebilir sanırım bunu, Çince yazıyorum , biraz ortam yumuşasın. :)

我永远爱加拉塔萨雷。 ("Galatasaray'ı sonsuza kadar seveceğim" anlamında) - wo yong yuan ai Galatasaray. :D

helal kac senede ögrendin ?

56 saniye bunları yapıyorsa demek ki 90 dakika forma giydiğinde tahmin bile edemiyorum..
hadi ordan seni ismini aklımda tutuyorum sinan arslan inşallah mahcup olmazsın.ben mahcup olurum.ama unutma stancuda bu takımında topcusu anıl da cem de.sen bızım gençlerımızı boyle sıler atar 56 sanıyelık bır performansın gerısıne koyarsan bız 2022 dunya kupasınada gıdemeyız.bıraz bu konularda mıllıyetcı olmak lazım.tabıkı futbol endustri her mılletten oyuncu olabılır.ama kendı oz evlatlarımıza sahıp cıkmalıyız.bak anıl cok guzel bır cıkıs yakaldı sen belkı ıtıbar etmıyorsun ama anıl dilaverde cok ıyı bır yıldız ısıltısı var ve potansıyelı.cem sultanda şans verıldıgı takdırde oda cok basarılı olacaktır.ama avrupanın 3 sınıf forvetleı bu yeteneklerımızın onunu tıkıycak,en iyi ıhtımalle takıma katılımlarını uzatacak

Bana işimi öğretmeye kalktınız eyvallah.

Birazdan konuyla alakasız bütün mesajlar silinecektir. Bu kadar yeter.

hadi ordan seni ismini aklımda tutuyorum senınsinan arslan inşallah mahcup olmazsın.ben mahcup olurum.ama unutma stancuda bu takımında topcusu anıl da cem de.sen bızım gençlerımızı boyle sıler atar 56 sanıyelık bır performansın gerısıne koyarsan bız 2022 dunya kupasınada gıdemeyız.bıraz bu konularda mıllıyetcı olmak lazım.tabıkı futbol endustri her mılletten oyuncu olabılır.ama kendı oz evlatlarımıza sahıp cıkmalıyız.bak anıl cok guzel bır cıkıs yakaldı sen belkı ıtıbar etmıyorsun ama anıl dilaverde cok ıyı bır yıldız ısıltısı var ve potansıyelı.cem sultanda şans verıldıgı takdırde oda cok basarılı olacaktır.ama avrupanın 3 sınıf forvetleı bu yeteneklerımızın onunu tıkıycak,en iyi ıhtımalle takıma katılımlarını uzatacak

Ya bırak bu ideoloji işlerini. Al Hakan Balta'yı vur Barış'a sektir Ayhan'a tamamlasın Ali Turan. Mesele iyi oyuncuda, karakterde, aidiyet duygusunda. Gerisi fasa fiso.

Böylesini ilk defa görüyorum lan. Allahım neden biz?

Stancu'dan başka herşey konuşuluyor, kahveye döndü burası. :D

hadi ordan seni ismini aklımda tutuyorum senınsinan arslan inşallah mahcup olmazsın.ben mahcup olurum.ama unutma stancuda bu takımında topcusu anıl da cem de.sen bızım gençlerımızı boyle sıler atar 56 sanıyelık bır performansın gerısıne koyarsan bız 2022 dunya kupasınada gıdemeyız.bıraz bu konularda mıllıyetcı olmak lazım.tabıkı futbol endustri her mılletten oyuncu olabılır.ama kendı oz evlatlarımıza sahıp cıkmalıyız.bak anıl cok guzel bır cıkıs yakaldı sen belkı ıtıbar etmıyorsun ama anıl dilaverde cok ıyı bır yıldız ısıltısı var ve potansıyelı.cem sultanda şans verıldıgı takdırde oda cok basarılı olacaktır.ama avrupanın 3 sınıf forvetleı bu yeteneklerımızın onunu tıkıycak,en iyi ıhtımalle takıma katılımlarını uzatacak

Arda Turan gibi ispat etsinler başımızın üstünde taşıyalım bak sayın abim,iyi oyuncunun kıyağa ihtiyacı yok forma bulduğunda atar golünü Stancu'yu kızağa çeker,bizde gelir burda överiz,bu benim fikrim çok iddialıyım Stancu hakkında,foruma düzenli giriyorum ilerleyen haftalarda şöyle bir genel değerlendirme yapalım..

Bana işimi öğretmeye kalktınız eyvallah.

Birazdan konuyla alakasız bütün mesajlar silinecektir. Bu kadar yeter.

Nedir işiniz ? Dil bilimi mi ?

Neyse konu nerelere geldi. Adam diyor Türkçe'yi iyi kullanamıyorum diye. Bunun gibi 100 üye bulurum diyeceğim tam olacak :)

Ya bırak bu ideoloji işlerini. Al Hakan Balta'yı vur Barış'a sektir Ayhan'a tamamlasın Ali Turan. Mesele iyi oyuncuda, karakterde, aidiyet duygusunda. Gerisi fasa fiso.

saydıgın oyunculardan ben bahsettıgımı dusunmuyorum.ben anıldan cemden berkınden bahsettım hepsı suankı kadroda cok rahat yer bulabılecek oyuncular.ama atgozluklerıyle bakarsanız olaya bır sey dıyemem

Stancu'nun adına yakışır muhabbetler dönmüş burada.

Geri
Üst Alt