Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 8.080
- 41
- 323
Cevap: #28 Bogdan Stancu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymiş o tek kural ?
Herkes birbirinin hatasını, ayıbını arayıp yüzüne vurmaya çalışıyor yazık ya. Tamam güzel Türkçe kullanımı önemli, o ayrı, uyaralım güzelce. Fakat diğer konularda da hata aramayın artık, ne dinimize ne kültürümüze yakışıyor.
Neymiş o tek kural ?
Al bitane daha.
çok komik gerçektende daha yarım saatte adamı göklere çıkarıyor millet..stancuyu şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçlarında bırden fazla kez izledım asla bir yıldız degıl asla oyunu skoruna tesır edebılecek bır oyuncu degı.bır ceza alanı dısından drıblıng yapıp kaleye sut attı dıye adamı göklere çıkarın bakalım farkında degılsınızkı bızım oz varlılarımız anıl dilaver cemsultan berkın kamıl arslanı kaybedecek sızın bu ısteklerınız ve tavırlarınız...saglam bır kontrat yapmıslar dunku bebeyle buda stancu tabii...ben ıdda edıyorum berkın kamıl arslan yektadan anıl dılaverde stancudan kalıte olarak 2 hatta 3 gomle k ustun cem sultanda bunlara dahıl
Kullandığın klavye İngilizce yahut Almanca ise " ı " harfini nasıl yazıyorsun?Bir program üzerinden falan yapıyorsan, kendini boşa yoruyorsun bence...
hala büyük küçük harf uymu dıyor ya sen iyimisin arkadasım kafanmı guzel,banamı öğretiyorsun ben ne dıyorum sen ne dıyorsun.saydıkların senın cehaletını ortaya koyuyor.1 ben sana noktalama ısaretlerıyle ılgılı bır sey dedımmı 2 buyuk kucuk harf uyumunu ne lalaka ben ıngılızcede yada almancada boylemı oluyor dedım.cumle yapıları gramerı fraklı dıyorum anlamıyormusun sen
olaya bak ya şakamısın arkadasım sen ne dıyorsun turkçe yazısıyoruz klavyede ıngılzce.ve ben turkum turkıyede yasıyorum,senın klavyende ı yokmu
Buyur ?
Bir şey söyledin devamını bekliyorum. Nedir o tek kural ?
Cengiz abi sana bir sorum olacak musade edersen bu Ingilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifda yazili yapdi sordu bugun sadece Yusuf bildi ama cevapi soylemedi hic..
Stancu'dan etkilenmemek için herhalde kastının olması gerek,bu kadar kısa sürede bu kadar etkili oyuncu görmeyeli uzun zaman olmuştu,biz tabi alıştık ''ismi'' yıldız olup hiçbirşey vermeden gidenleri gördüğümüz için,bu adam ne kadar kaliteli olduğunu ispatladı,Cem Sultan ve Anıl Dilaver'in 40 fırın ekmek yemeleri gerek..
Öyle A2'de gol kralı olmakla olmuyor herşey,elbette yetenekliler ama takımda Baros ve Stancu varken forma bulmaları çok zor..
Tek kural işte. Noktalama işaretleri latin alfabesini kullanan dillerde aynıdır. Soru işareti, ünlem, iki nokta üst üste, noktalı virgül bla bla bla...
topla 56 sanıye oynamıs sadce stancu komık olma ne ile baktı tv ye sen hınzır oyle.konyadakı anıl dilaver stancudan cok daha yararlı işler yaptı ve çok daha iyi ısık verdi3 net asıstı var ayrıca.cem sulatana gelınce oda stancudan kumas olarak ıyı.objektıf ol hayal perest olma
Cengiz Abi sana bir sorum olacak musade edersen. Bu İngilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifta yazili yapti, sordu bugun. Sadece Yusuf bildi ama cevabi soylemedi hiç.![]()
![]()
Cengiz Abi sana bir sorum olacak musade edersen. Bu İngilizce Almanca'ya mi yakin yoksa Turkce'ye mi abi? Hoca sinifta yazili yapti, sordu bugun. Sadece Yusuf bildi ama cevabi soylemedi hiç.![]()
![]()