Cevap: #28 Bogdan Stancu

İnşallah işe yarar.

baroş, pino, kewel ve stancu bir arada nasıl olur acaba.

Futbolcudan biraz anlayan insan bu çocuktaki ışığı görür.Topla veya topsuz hızlı bir forvet.Adam eksiltme özelliği var.İzlediğim videolara bakınca son vuruşları gayet iyi ve fırsatçı bir oyuncuya benziyor.Ayrıva iyide freekick kullanıyor.Dünya'da kaç tane var ki iyi freekick kullanan forvet? İyi kullananların hepside elit forvetlerden.

İlk 11'de başlar mı acaba zannetmiyorum ama bilemeyiz tabi.

Ömer Erdoğan yakalayamaz,gol bekliyorum.

bu hafta ilk 11 çıkarsa yazacak

Gözüm üstünde olacak..

İyi bir performans bekliyorum..

bgün nasıl oynadı acaba

Bu adama mı 5 milyon € verdik biz? Ciddiyim, defansın arasında kayboldu gitti. Santrafor olmadığı gördük bugün net bir şekilde. Onun haricinde, set hücumunda sıfır bir adam. Süratiyle ve çevikliğiyle kontra atak futbolunda iş yapabilir diye düşünüyorum. Ancak Galatasaray'a kapanan Anadolu takımları karşısında tutunamaz.

Orta sahadan kimse adam gibi hücuma destek veremiyorken Stancu'nun tartışılması abestir.Olmaz bu yerlilerle olmaz.

5 milyon euroya baros gibi bir adam alınabilecekken romanya milli takımında oynayamayan bir adam aldık hayırlı olsun

En son tartisilmasi gereken futbolcuyu tartisiyorsunuz. Daha adam tam olarak hazir degil ki Hagi bile ilk 11'de baslatmadi. Cunku sizin gibi kurtlara yem olacagini biliyordu. Mecbur kalmasa yine sokmayacakti.

Bugünkü maça göre değerlendirmek yanlış olur.

Çünkü ayağına top gelmedi.

45 dakikada hücum edemeyen bir takımda, vasıfsız, top yapamayan yerlilerin olduğu bir takımda bu adamın maç kurtarmasını beklemek insafsızlık.Aslında burada yazmamız bile saçma.Yerli oyuncu topiclerine haydi bakayım.

Geri
Üst Alt