Tarık Erkır
Aslan Üye
- 29 Ağustos 2009
- 8.172
- 1
- 313
Cevap: #28 Bogdan Stancu
Sağlam bir takımda Stancu akar, rahat olun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Israrla, halen 45 dakikadan bu adamın futbolculuğu sorgulanıyor ve bu adamlara çakılıyor.Yeter valla yeter.
45 dakikayı değil önceki kariyerini baz alıyorum
Hayatında Galatasaray dışında izlemediğin için ve ismini bilmediğin için cahilce yorum yapıyorsun.Kusura bakma.
Bogdan Stancu bende ilic etkisi yaratti,sekil,semal,oyun tarzina bakinca ayni ilic.Ama bunun icin problem yapmaya gerek yok,bizim takiminda bu vakitden sonra ilicden daha kariyerli birini alacak vizyonu zaten yok.
İlk yarıma kazım'a kaç kere top gitti. belki 0 ve ilk yarı bana göre daha iyi oynadık. Stancu'danda bişey beklemek saçma. Ortasaha forvet'e topu taşıyamıyorsa Torres olsa birşey yapamazdı.
Orta sahadan kimse adam gibi hücuma destek veremiyorken Stancu'nun tartışılması abestir.Olmaz bu yerlilerle olmaz.
BEN ACIMAM BU ADAMA VERİLEN PARAYA. GÖKHAN ZAN GİBİLERİ YILLIK 2 milyon Euro alıyor, bunun gibi yerliler senelerdir klubü sömürmüş. Stancu'ya helali hoş olsun.
stancu kötü olmayabilir ama yanlış transfer izlenimi verdi. bize forvet lazım ama hiç forvet gibi kullanılmadı. en ileride oynayan adam kazım olmamalı orjinal bir forvet olmalı stancu bu izlenimi vermiyor. 5 milyon euroya gerçek mevkisi forvet olan tek forvet oynayabilen bir oyuncu alınabilirdi.
Gökhan zan konusunda sonuna kadar haklısın ama şunu soruyorum sana bu adama verilen parayla kendini ispat etmiş çok iyi bir oyuncu alınamazmıydı sonuçta baros 5.5 milyona geldi.