Cevap: #28 Bogdan Stancu

Hala Stancunun iyi olup olmadığı tartışılıyor bu takımda. Barış sakatlandıktan sonra oyuna Mustafa Sarp adında biri giriyor ve takımın topla oynama özelliği falan kalmıyor.Büyük bir takımın orta sahasında oynayan oyuncu sadece rakibi bozacak hamlelerde bulunuyorsa o takımın ilerdeki adamlarına top aktarma olasılığı düşüktür.Hagi'nin çıkardığı kadro maç içindeki hamleleri o kadar kötü ki burada herhangi bir futbolcuyu tartışmanın, onu kurban olarak seçmenin bir mantığı yok.Buna Mustafa Sarp da , Stancu da dahil.

Siz nasıl bir adamın ayağına top gelmeden onu eleştirebiliyorsunuz merak ettim doğrusu. Zekanıza hayranım beyler. Hepsine eyvallah ama bu adama maçta top bile gelmedi orta sahadaki kalasların yüzünden, şu takıma ileri uca Drogba'yı falan koysan adamı ikinci maçta kötü oyuncu diye eleştirirsiniz. Çünkü bu orta saha ile hiç bir b.k olmaz :)

Siz nasıl bir adamın ayağına top gelmeden onu eleştirebiliyorsunuz merak ettim doğrusu. Zekanıza hayranım beyler. Hepsine eyvallah ama bu adama maçta top bile gelmedi orta sahadaki kalasların yüzünden, şu takıma ileri uca Drogba'yı falan koysan adamı ikinci maçta kötü oyuncu diye eleştirirsiniz. Çünkü bu orta saha ile hiç bir b.k olmaz :)

Baros aynı ortasahayla hat-trick yapıyor.

45 dakika'da mı karar verdiniz bu adamın kötü oyuncu olduğuna. Eğer öyleyse bir bakışta ben adamın gözünden falan anlarım diyorsunuz heralde. :)

Yetersiz olduğunu anlamak için kariyerine bakmak yeter 23 yaşında sadece 3 kez milli takımında (Romanya gibi kalitesiz bir milli takımda) oynayabilmesi herşeyi özetliyor aslında

Kötü bir oyuncu değil. Hızı vasatın üstünde, uzaktan şutları ve bitiriciliği üst düzeyde. Güçlü değil, hava toplarında etkisiz. Paslaşmayı bilir.

anlamadigim birsey var, yönetim vir vir aglarken, para icin eni iyi topcularimiz satan, hele zaten takima kaliteli türk yokken, Topali sattip, üstüne en iyi Adamizi sattip (Keita) ve 5 Milyon YTL Transfer bütcemiz var diyip. Rijkaarda transfer yapmayip, kazik ikinci lig futbolcusu ve kovulmasinda ötesi futbolculari toplayip, ve Adnan Sezgin, bende Show yapiyim deyim, yerinde Elano dururken Misimovici alirken, neden hic bir zaman Rijkaardan istediklerini yapmadi da, gidip buna 5 Mio ödediler ?

Aklima girmiyor ? Neden Para varken, adam gibi takim kurdurmadi lar Hocaya ? hadi Rijkaard size 55 Numara büyük geldi, neden ozaman bari sezon basi kovmadiniz? Hani yari transferler etkili degildi, nedne birden 12 Milyon € harcadiniz ?

anlamadigim birsey var, yönetim vir vir aglarken, para icin eni iyi topcularimiz satan, hele zaten takima kaliteli türk yokken, Topali sattip, üstüne en iyi Adamizi sattip (Keita) ve 5 Milyon YTL Transfer bütcemiz var diyip. Rijkaarda transfer yapmayip, kazik ikinci lig futbolcusu ve kovulmasinda ötesi futbolculari toplayip, ve Adnan Sezgin, bende Show yapiyim deyim, yerinde Elano dururken Misimovici alirken, neden hic bir zaman Rijkaardan istediklerini yapmadi da, gidip buna 5 Mio ödediler ?

Aklima girmiyor ? Neden Para varken, adam gibi takim kurdurmadi lar Hocaya ? hadi Rijkaard size 55 Numara büyük geldi, neden ozaman bari sezon basi kovmadiniz? Hani yari transferler etkili degildi, nedne birden 12 Milyon € harcadiniz ?

bana göre tek açıklaması şudur..

rijkaard ın başarısız olması durumunda tek gidecek rijkaard ken..hagide başarısız olursa tek başına gitmez yönetimide beraberinde götürür diye tüm suçu haginin üstüne yıkabilmek amacıyla sadece hagi nin istediği adamları aldılar,hatta çoğu yerde bunu beyan ettiler(kazım-culio vs)

Bugün oynarsa 90 dakika gol atacağına inanıyorum,bence çok kaliteli oyuncu..

Bugün ilk 11 başlamazsa Hagi beni bir kez daha hayal kırıklığına uğratmış olur.

Siftahı yapacak bugün.Vurursa gol olur.:)

Bugün sahada olacaktır. Artık hazır hale gelmiştir herhalde.

bu arkadaş bir second striker yani türkçesi tam bir santrafor değil 2.forvet alex'in koşanı diyelim..

Hagi Stancu saçmaligina girecegine çerez fiyatina Cenk Tosun'u aldirsaydi hem paramiz cebimizde kalacakti hem de bir yabanci hakkimiz daha olacakti.

Bu adam Babaking olacak beyler.Ilk geldiğinde söylemiştim iyi oyuncu diye,fiziğine aldanan çok arkadaş oldu ama gördüğünüz gibi diri,güçlü ve kafası çalışan futbolcu.

Galatasaraylıyım diyen çoğu adamdan daha fazla kendini zorladı.Helal olsun.

Geri
Üst Alt