Cevap: #28 Bogdan Stancu

Mükkemmeldi golü,takımın en iyisi şuan.

Ben çok beğendim. Şu performansını devam ettirir umarım.

Hagi Stancu saçmaligina girecegine çerez fiyatina Cenk Tosun'u aldirsaydi hem paramiz cebimizde kalacakti hem de bir yabanci hakkimiz daha olacakti.

Cenk Tosun için girişimler olmuştu fakat sonra askıya aldılar onun yerine Stancuyu getirdiler . Cenkin Stancudan daha kaliteli olduğuna hemfikirm ama Stancuda fena deil ilk golünü attı devamı gelir

Hagi Stancu saçmaligina girecegine çerez fiyatina Cenk Tosun'u aldirsaydi hem paramiz cebimizde kalacakti hem de bir yabanci hakkimiz daha olacakti.

Frankfurt 500 bin euro istemiş Cenke ama Adnan 400e indirmeye çalışmış transfer yatmış :lol:.

Ama ilgilendiğimiz doğru Cenkle neden anlaşamadık anlamadım iyi topcu yani göğsüyle indiriyo vuruşu felan.daha 19 yaşında

Gol vuruşundaki topa vuruş tekniği enfesti,Adam bi kere çok çalışkan,ofanstan defansa dek heryere koşturdu,ne kadar gol atar ,ne kadar attırır onu bilmem ancak Stancu da takım oyuncusu iyi takım kurulursa her türlü iş yapar.

Attığı gol usta işiydi, onun dışında oldukca canlıydı maçta Kazıma çıkardığı güzel bir topta var.

Adam hakkında yorum yap, bırak çerez parasını filan. Adam bizde artık. Bence takımın en iyisiydi. Golü de güzeldi.

Cenk Tosun için girişimler olmuştu fakat sonra askıya aldılar onun yerine Stancuyu getirdiler . Cenkin Stancudan daha kaliteli olduğuna hemfikirm ama Stancuda fena deil ilk golünü attı devamı gelir

Takımlar direkt kadroya koyup oynatacağı transferler yaparlar mesela Stancu gibi.

Birde ileriye dönük,zaman zaman görev alıp monte edilip edilemeyeceği muamma transfer yaparlar.Cenk gibi.

Kaç kişi Cenk'i tanıyordu Allah aşkına.Evet keşke alınsaydı o kadar forvet sıkıntısı arasında Mehmet Batdal ile Anıl'dan çok daha iyi alternatif olurdu.Batdal gitti zaten.

Hemen meseleyi Stancu'ya getirmeyin be biraz insaf.

Çok iyi oyuncu, umarım her maç bu hırs ve istekle oynar.

Çok kaliteli. Attığı gol 1.sınıf gol. Drogba'ların, Torres'lerin, Tevez'lerin attığı klasta. Takdir ettim.

Bir kere durduğunu görmedim..Maç boyu arı gibi gitti geldi.

stancu iyi oyuncu ,iyi derken vasatın biraz üstü bunu romen yorumcularda söylüyor ama stancu asla tek forvet oynayamaz,stancu asla takımı kurtaramaz ve stancunun bonservisi asla 5-6 milyon euro olamaz...

Attığı gol klasını gösterdi.Kumaşı hakkında çok fazla söylenecek birşey yok.Galatasaray'da özellikle de bu kadro içinde ilk 11 yazılırken banko yazılacak oyunculardan biridir.Hem fiziksel hem de mental açıdan büyük takım oyuncusu kumaşı var.İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bu günkü Stancu rahat 5-6 milyon eder.

Gider ayak bir iyilik yapip bu adami aldirdin Hagi, tesekkurler. Iste bize boyle scoutluk yap, antrenorluk sana gore degil

Boşuna konuşmuyoruz adam ben futbolcuyum diyor bağıra bağıra..

Geri
Üst Alt