Cevap: #28 Bogdan Stancu

Beyler objektif bakmak gerekirse gol harici gayet kötü oynadı,tabi balta Hakan denen kazma,futbol katili herifin açıklarını kapamaktan yorulduğunu da varsaymak gerekir:o

Objektif değil delikanlı olalım,alkollü maç izlediğimizi itiraf edelim..

olm adam hakan baltadan fazla defans yaptı daha ne yapıcak bu adam romanyadan romen fahişe getirip elinemi versin SERHAT

Bir tane adam şunu söylesin, cidden golü atmasaydı ne derdiniz?Sezar'ın hakkı Sezar'a, golü güzeldi birşey demiyorum.Hakikaten beğenen var mı?

olm adam hakan baltadan fazla defans yaptı daha ne yapıcak bu adam romanyadan romen fahişe getirip elinemi versin SERHAT

objektif olalım lütfen

eger stancu büyük futbolcu olur diyorsanız o zaman popov,vagner,cenk barcelonada oynarlar..

abartıya gerek yok vasat-vasat üstü bir oyuncu , cok ısrar ediyorsanız alman takımlarına bile scoutluk yapan bir romenin yazdıgı scouting romanyayı googlden araştırıp

daha detaylı bilgi alabilirsiz keza herkes stancuya 5-6 milyon verilmesine şaşmış durumda , ben karşılaştırma yapıyorum ,emenike ile ve pekde artısını göremiyorum..

bence iyiydi

Fena halde Pancu'nun Beşiktaş'a geldiği sezonun başını andırıyor performansı, stili (olumlu anlamda) ama second striker. Bu yuzden Hagi'nin fiziği daha iri ve gelişmiş olan Kewell'i uç santrfor, Stancu'yu ise arkada başlatmasını anlıyorum.

Çok kaliteli oyuncu ama Baros'un alternatifi değil, Cenk Tosun olurmuş Baros'un alternatifi.

iyi oynadı 2-3 kere defansta adamdan top alım atağa kaldırdı takımı.iyi oyuncu bitmek bilmeyen enerjisi var.

Vasat altı bir adam kesinlikle. Golü güzeldi ancak onun haricinde yaptığı herhangi bir şeyi futbola yakıştıramadım.

Bence bu eleman bizimle kafa buluyor. Kötü oyuncuları övüp, iyileri yeriyor. Fenerli falandır bu. Ya da futbol bilgisi 9 yaşındaki kuzenimden bile daha az bunun.

Bir tane adam şunu söylesin, cidden golü atmasaydı ne derdiniz?Sezar'ın hakkı Sezar'a, golü güzeldi birşey demiyorum.Hakikaten beğenen var mı?

Beğeninin golle alakası yok ki.

Bir kere ilk yarıda Hakan Balta'nın açıklarını savunmakla meşguldü adam. Savunmaya çok yardımda bulundu hücum elemanı olmasına rağmen.

İkinci yarıda attığı gol dışında Kazım'a gollük pas verdi Kazım auta attı. Bir gol bir asistlik pozisyon yaratıp 90 dakika boyunca sahanın en mücadeleci adamıydı takımımız adına.

Oyuncuyu teknik olarak değerlendirmeye gerek kalmadan bizim adımıza maçın en iyisiydi.

kazımda gol attı ama vasattı

Beyler yanlış mevki de olsa bize bişeyler göstermesi gerekir.Sercan'a denmeyen kalmadı bu forumda o da forvet ama 3 lünün soluna koy bak nasıl oynar,yani çok yanlış mevki olmadığı sürece oyuncu yetenekleri körelmez heralde.Yanlış mevki diyorsunuz ayrıca adam orta sahada-bekte falan oynatılmadı ya,3'lünün solunda oynadı.Çalışkan olması haricinde bi artısını göremedm ben.

Beyler yanlış mevki de olsa bize bişeyler göstermesi gerekir.Sercan'a denmeyen kalmadı bu forumda o da forvet ama 3 lünün soluna koy bak nasıl oynar,yani çok yanlış mevki olmadığı sürece oyuncu yetenekleri körelmez heralde.Yanlış mevki diyorsunuz ayrıca adam orta sahada-bekte falan oynatılmadı ya,3'lünün solunda oynadı.Çalışkan olması haricinde bi artısını göremedm ben.

Bu yorumda bir celiski var. Elano yanlıs yerde oynatılıyo diyen sen degilmiydin?

Stancu gayet iyi oynadı. Hücumda bastı, asistlik pas attı, enfes bir gol atmakla kalmayıp geriye gelip top cıkarttı. Bu adamda bir insan sonucta, robot degil.

Bu yorumda bir celiski var. Elano yanlıs yerde oynatılıyo diyen sen degilmiydin?

Stancu gayet iyi oynadı. Hücumda bastı, asistlik pas attı, enfes bir gol atmakla kalmayıp geriye gelip top cıkarttı. Bu adamda bir insan sonucta, robot degil.

Onun adı Elano :o

Stancu nun attığı gol...

[video=youtube;BkvWBYZ9Uw8]https://www.youtube.com/watch?v=BkvWBYZ9Uw8&feature=player_embedded[/video]

Elano geride oynatılıyo diyordum evet.Ama bununla çok çok farklı olaylar.Elano geride de oynarken çok iyi uzun paslar atıyodu zaten.Ama kondisyonu çok iyi değildi o yüzden belirli bi dakikadan sonra düşüyodu oyundan.Ayaklarına hükmedemiyo du daha sonra.Ayrıca Stancu özellikleri itibariyle solda iyi oynaması gereken bi adam zaten.Forvette tek oynasa eminim tek forvet oynayacak adam değil yorumları yapılır.Kendisi iyi oynasın diye sistemi de değiştiremeyiz tabi.Hücumda bol bol top ezdi bi halt ettiği yok.Defansif olarak Hakan'ın açıklarını kapatmakla baya uğraştığını söyledim zaten.

Ya da senn anlayacağın şekilde adam süper yetenekli,çok iyi ama Hakan'ın açıklarını kapamaktan geberdi.O Hakan denen antiorganizmayı da sahada tüm maç boyunca tutan Hagi idi.Yani işin ucu bi şekilde Hagi ye dokunuyo çok kasma sen.

Elano geride oynatılıyo diyordum evet.Ama bununla çok çok farklı olaylar.Elano geride de oynarken çok iyi uzun paslar atıyodu zaten.Ama kondisyonu çok iyi değildi o yüzden belirli bi dakikadan sonra düşüyodu oyundan.Ayaklarına hükmedemiyo du daha sonra.Ayrıca Stancu özellikleri itibariyle solda iyi oynaması gereken bi adam zaten.Forvette tek oynasa eminim tek forvet oynayacak adam değil yorumları yapılır.Kendisi iyi oynasın diye sistemi de değiştiremeyiz tabi.Hücumda bol bol top ezdi bi halt ettiği yok.Defansif olarak Hakan'ın açıklarını kapatmakla baya uğraştığını söyledim zaten.

Ya da senn anlayacağın şekilde adam süper yetenekli,çok iyi ama Hakan'ın açıklarını kapamaktan geberdi.O Hakan denen antiorganizmayı da sahada tüm maç boyunca tutan Hagi idi.Yani işin ucu bi şekilde Hagi ye dokunuyo çok kasma sen.

Isin ucuna gidiceksen eger, hedefin Hagi degil yönetim olucak.

Elano'yu da artık savunmayı kes, oyun olarak koskoca bir yalan o adam.

hagi reis gene iyi adamlar almis

birde dogru yerde oynatsa:)

Elano kaleci gibi oynuyormuş diye yırtınan sen değilmiydin lan? Ayrıca Barosta birkaç kez sağda oynamıştı rezildi.Kaldıki Stancu bu maç gayet iyidi.

Geri
Üst Alt