Cevap: #28 Bogdan Stancu

Alman asilli Brezilyali. vay be, ne egzantrik!!!! Isme bakiniz Elano Blumer!! Wowwww!!!!

Zaten sirf bu yuzden 3 milyon euro ediyor..

Ismi Elano degilde ne bileyim Selami falan olsaydi Siirt'te bile oynayamazdi..

Elano kaleci gibi oynuyormuş diye yırtınan sen değilmiydin lan? Ayrıca Barosta birkaç kez sağda oynamıştı rezildi.Kaldıki Stancu bu maç gayet iyidi.

Üstte açıkladım lan işte oku:o.Stancu hakkında da söyledim çok çalıştı ama iyi değildi.Sercan balon diyen sen değil miydin olm ayrıca?.Sercan'a paso b.k atıpta Stancu'yu nası beğeniyosun anlamadım.Adamlar birbirinin klonu gibi.Sercan çok daha iyi tabi ama tarz olarak benzerler.

İyi futbolcu olduğu topu alışından belli üstelik bencil de değil 4-4-2nin ideal 2. forveti

Üstte açıkladım lan işte oku:o.Stancu hakkında da söyledim çok çalıştı ama iyi değildi.Sercan balon diyen sen değil miydin olm ayrıca?.Sercan'a paso b.k atıpta Stancu'yu nası beğeniyosun anlamadım.Adamlar birbirinin klonu gibi.Sercan çok daha iyi tabi ama tarz olarak benzerler.

Sercana 13m euro'dan kapı acılan yerde Stancu'ya 5 verdik. Olsun o kadar, ki bu Sercanı topcu diye cebine koyar :haha:

Şaka gibi maçın en iyisi bu adamdı ve halen tartışılıyor.Vay babayun kemüğüne.

Gol attı diye demiyorum hakikaten iyi oyuncu biraz daha forvete yakın olmalı

Sercana 13m euro'dan kapı acılan yerde Stancu'ya 5 verdik. Olsun o kadar, ki bu Sercanı topcu diye cebine koyar :haha:

Bence Sercan' ı bu sene 5-6 gibi bi rakama alabilirdik.Bi daha fiyatının bu kdar düşeceğini sanmıyorum.Neyse Stancu'ya karşıyım gibi bi hava yaratılmasın sadece pek beğenmedim bu maçta.Çalışkandı-güzel gol attı-çok fazla top ezdi.Özet bu işte.Sercan Stancu'dan çok daha iyi at gözlüğüyle bakmayan herkes görür.En azından çalıma girince ipe dizer gibi diziyo.Stancu çalıma giriyo top rakipte,her defasında.

Attığı golü izlemediniz mi ? Sercan ne zaman böyle bir vuruş yaptı acaba ?

Sercan ile benzer oyuncular fakat :

En basit olarak Stancu sakin adam Sercan çok heyecanlı, Stancu zeki adam Sercan'a göre.

Bitiricilik olarak Sercan'ı ezer Stancu

Fakat şuna da itiraz etmem; Baros merkez forvet sağda Stancu solda Sercan.

Çok güzel olur.

Stancu'yu Bursaspor'dan almadık.Dış piyasaya göre baya kazık oldu.+ yabancı kontenjanı da dolduruyor.

Stancu'ya verdiğimiz para+Aydın'a Sercan'ı alabilirdik.Bradley için de yer açılırdı.Misi'yi göndericez diye transfer yapamadık.

Beyler ilgimi çeken bir olay var. Bizim forum pirana gibi, Culio ilk iki maç döktürdü ya, o iki maçtan sonra Culio topağında çok kötü oyuncu, vasat diye bir sürü yorum çıktı. Bugün Culio topağında ses seda yok fazlaca. Şimdi Stancu çok güzel oynadı, ona sallanıyor. Ben bunda art niyet aramayayımda, neyde arayayım Allah aşkına? Stancu takımda kimden daha kötü oynadı sorusunu sorsak, kimse ağzını açıp tek bir oyuncu bile söyleyemez. Öyleyse ağzınızı açmayın bir süre. Ben gerçekten çok beğendim, Türkiye bu still bir forvete alışık değil. Bence Sercanla falanda alakası yok, çok farklı bir stili var.

İyi futbolcu işte bu adamı sergen bile izlese beğenir daha neyini tartışıyonuz?

Nasıl klonu alıyor? Sercan futbolu bırakana kadar Stancunun bu akşam attığı golü atamaz.Stancu bitirici topa vurmasını bilen bir adam Sercanda tam tersi.

Nasıl klonu alıyor? Sercan futbolu bırakana kadar Stancunun bu akşam attığı golü atamaz.Stancu bitirici topa vurmasını bilen bir adam Sercanda tam tersi.

Bitiricilik gelişebilir bi özellik.Gelişmese bile Stancu da ölene kadar Sercan'ın attığı çalımları atamaz,sürekli rakibe kaptırır,ok.Ödeştiler işte.

Stancu'yu Bursaspor'dan almadık.Dış piyasaya göre baya kazık oldu.+ yabancı kontenjanı da dolduruyor.

Stancu'ya verdiğimiz para+Aydın'a Sercan'ı alabilirdik.Bradley için de yer açılırdı.Misi'yi göndericez diye transfer yapamadık.

Onur Allah askina daha ne bekliyorsun ki? Forvet olarak gayet klas bir gol atti. Bence biz Keita ve Lincoln'den sonra uzun bi süre oyuncu begenemeyecegiz.

Genç potansiyelli oyuncu alınsın diye bir taraflarını yırtarlar , sonra genç ve potansiyeli yüksek bir oyuncu aldığında da kontenjan dolduruluyor onun yerine bunu alsaydık bilmem ne ıvır zıvır bıdı bıdı bıdı bıdı....

Bitiricilik gelişebilir bi özellik.Gelişmese bile Stancu da ölene kadar Sercan'ın attığı çalımları atamaz,sürekli rakibe kaptırır,ok.Ödeştiler işte.

Calım-No-Stancu, ilginc...

[video=youtube;U6dea7iZAA4]https://www.youtube.com/watch?v=U6dea7iZAA4[/video]

Geri
Üst Alt