Cevap: #28 Bogdan Stancu

Ulan adam daha ne yapsın ya hala sercanmış da bilmem neymiş sercanın attığı gollerin %90ı kontra atak

Onur Allah askina daha ne bekliyorsun ki? Forvet olarak gayet klas bir gol atti. Bence biz Keita ve Lincoln'den sonra uzun bi süre oyuncu begenemeyecegiz.

Stancu'yu eleştirmek için yazmadım ki.Sercan'ı almış olsak ortasahaya + 1 yabancı koyabilirdik.Ve Cenk kesinlikle alınmalıydı.Bu orta sahayla Stancu felan iş yapamaz.

Stancu'yu eleştirmek için yazmadım ki.Sercan'ı almış olsak ortasahaya + 1 yabancı koyabilirdik.Ve Cenk kesinlikle alınmalıydı.Bu orta sahayla Stancu felan iş yapamaz.

Haklisin ama Sercan Türk'de olsa Stancu'yu tercih ederim.

Bu kıyas sevdasından ne zaman vazgeçeceksiniz ? Bizim elimizde Sercan yok Stancu var. Sercan gelmiş olsa ne laflar edilirdi burada Sercan'a. Attığı çalımlara değil kaçırdığı gollere bakarlardı daha çok.

Bitiricilik gelişebilir bi özellik.Gelişmese bile Stancu da ölene kadar Sercan'ın attığı çalımları atamaz,sürekli rakibe kaptırır,ok.Ödeştiler işte.

Hakan Şükür'ün de 10 yıl bekledik geliştirmesini reis.

Sercan soğukkanlı bir adam değil bir kere. İkinci olarak Stancu kadar zeki değil o yüzden bazen çok fazla tercih hatası yapıyor.

Stancu'nun çalım yeteneği Sercan kadar olmasa da var ve ayriyetten Stancu Sercan kadar bencil değil.

Sercan soğukkanlı bir adam değil bir kere. İkinci olarak Stancu kadar zeki değil o yüzden bazen çok fazla tercih hatası yapıyor.

Stancu'nun çalım yeteneği Sercan kadar olmasa da var ve ayriyetten Stancu Sercan kadar bencil değil.

Ayrica Stancu yeri geldiginde oyun bile kuruyor. Sercan'da pek görmedim.

Aga ben bişey demedm zaten.Ama 100 top ezdiği bi maçta sırf çok çalıştı diye iyi oynadı diyemem:o.Sercan'ı da Stancu'ya tercih ederim ayrı konu.Sercan'ın sadece kendine güven sorunu var bunu da aşınca çok çok fena patlayacak eminim.Stancu için biraz daha beklemek lazım.

Guiza'nın her tarafı çalım atsa ne yazar mesela, yada Baros Sercan kadar çalım atmıyorda ne oluyor?

Stancu Sercana göre daha zeki bir adam, bunu futboldan biraz anlayan zaten görür.

Stancu Sercana göre daha iyi oyun görüşü olan adam, Kazıma attığı pas ve Sercanın bencilliği yüzünden harcadığı sayısız pozisyon ortada

Stancu Sercana göre daha bitirici topa vurmasını bilen bir adam bunu eşek olsa anlar.

Sercan kendi takımına bile henüz faydalı olamayan bir adam, adamlar forvet üsüne forvet alıyor Sercan yokmuş gibi.

Aga ben bişey demedm zaten.Ama 100 top ezdiği bi maçta sırf çok çalıştı diye iyi oynadı diyemem:o.Sercan'ı da Stancu'ya tercih ederim ayrı konu.Sercan'ın sadece kendine güven sorunu var bunu da aşınca çok çok fena patlayacak eminim.Stancu için biraz daha beklemek lazım.

Reis şu maç top ezilmeyecek maç da değildi ki. Aynı topları Kewell da Kazım da ezdi. Bizim takımda top ezmek kolay çünkü takımdaki koordinasyon bozukluğu üst seviyede.

Kumaşı baya iyi. Baroşla arkalı önlü baya iyi işler yaparlar.

Mükemmel bir ileri görüşlük çok etkilendim. Yani o zamanda bunu düşünmek...

Gelmeden önce bir cok mac kayidini izlemistim. Analizlerim beni yaniltmadi:D

Gayet iyi oyuncu harbiden. Umarim bizde harcanmaz...

Yani şu forumda en sevmediğim şey de önceden ben bildimcilik yapıp ego tatmini yapılması.

her zaman demişimdir tarık forumda futboldan en çok anlayan üye diye

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık

Geri
Üst Alt