Cevap: #28 Bogdan Stancu

Rakibin 900 bin euroya simaoyu transfer ederken sen 5.6 milyon euroya romanya gibi lesh milli takımda düzenli oynayamayan adamı transfer edersen bunun adı başarısızlıtır.Ayrıca bu adamda oldukça vasat bir topçudur.

-------------------------Ufuk------------------------------

Sabri--------------Neill-------------Servet-----------Insua--

--------------------Cana-----------Culio--------------------

Kazim---------------------Misimovic--------------Arda----

-------------------------Stancu---------------------------

her türlü akanzi, kayanzi. ama nerde Hagi de o vizyon.

Israrla, halen 45 dakikadan bu adamın futbolculuğu sorgulanıyor ve bu adamlara çakılıyor.Yeter valla yeter.

Bıktım ben bu futbol cahillerinden yemin ediyorum bıktım,adamın ismini bize gelene kadar ömrü hayatında duymamış,gelmiş 45 dakikaya göre yorum yapıyor.Filtreleme sistemi falan konulsun ya,ben bu adamların yorumlarını görmek zorunda mıyım? Her yoruma saygımız var ama bu kadarıda fazla artık yeter.

Hayatında Galatasaray dışında izlemediğin için ve ismini bilmediğin için cahilce yorum yapıyorsun.Kusura bakma.

Beni izlemedim ama romanya milli takımı antrenörleride mi izlemiyor?Elano,Lincoln,Keita ayarında adamlardan bu ayardaki adamlara düşmemiz hayra alamet mi?

Bogdan Stancu bende ilic etkisi yaratti,sekil,semal,oyun tarzina bakinca ayni ilic.Ama bunun icin problem yapmaya gerek yok,bizim takiminda bu vakitden sonra ilicden daha kariyerli birini alacak vizyonu zaten yok.

Kendisine bugün top atılmadı açık ve net. Eee kendi eden kendi bulur neydi o öyle sivas maçında topu aldığında şut çekmeler çalım atmalar filan. Yerler koçum seni bu takımda haberin yok ayağını denk al dünkü bebe!!

Çok ciddiyim, bu adama 5 milyon € verdiğimiz için içim acıyor. Daha genç ve daha yetenekli isimler alabilirdik.

Bogdan Stancu bende ilic etkisi yaratti,sekil,semal,oyun tarzina bakinca ayni ilic.Ama bunun icin problem yapmaya gerek yok,bizim takiminda bu vakitden sonra ilicden daha kariyerli birini alacak vizyonu zaten yok.

Almaya başlamıştık işte ne güzel(Elano,Keita,Lincoln) neden tekrar anadolu takımı ayarında adamlar alıyoruz

İlk yarıma kazım'a kaç kere top gitti. belki 0 ve ilk yarı bana göre daha iyi oynadık. Stancu'danda bişey beklemek saçma. Ortasaha forvet'e topu taşıyamıyorsa Torres olsa birşey yapamazdı.

İlk yarıma kazım'a kaç kere top gitti. belki 0 ve ilk yarı bana göre daha iyi oynadık. Stancu'danda bişey beklemek saçma. Ortasaha forvet'e topu taşıyamıyorsa Torres olsa birşey yapamazdı.

Torres de çok kötü. :D

BEN ACIMAM BU ADAMA VERİLEN PARAYA. GÖKHAN ZAN GİBİLERİ YILLIK 2 milyon Euro alıyor, bunun gibi yerliler senelerdir klubü sömürmüş. Stancu'ya helali hoş olsun.

Orta sahadan kimse adam gibi hücuma destek veremiyorken Stancu'nun tartışılması abestir.Olmaz bu yerlilerle olmaz.

stancu kötü olmayabilir ama yanlış transfer izlenimi verdi. bize forvet lazım ama hiç forvet gibi kullanılmadı. en ileride oynayan adam kazım olmamalı orjinal bir forvet olmalı stancu bu izlenimi vermiyor. 5 milyon euroya gerçek mevkisi forvet olan tek forvet oynayabilen bir oyuncu alınabilirdi.

BEN ACIMAM BU ADAMA VERİLEN PARAYA. GÖKHAN ZAN GİBİLERİ YILLIK 2 milyon Euro alıyor, bunun gibi yerliler senelerdir klubü sömürmüş. Stancu'ya helali hoş olsun.

Gökhan zan konusunda sonuna kadar haklısın ama şunu soruyorum sana bu adama verilen parayla kendini ispat etmiş çok iyi bir oyuncu alınamazmıydı sonuçta baros 5.5 milyona geldi.

stancu kötü olmayabilir ama yanlış transfer izlenimi verdi. bize forvet lazım ama hiç forvet gibi kullanılmadı. en ileride oynayan adam kazım olmamalı orjinal bir forvet olmalı stancu bu izlenimi vermiyor. 5 milyon euroya gerçek mevkisi forvet olan tek forvet oynayabilen bir oyuncu alınabilirdi.

Santrofor olmalı demeye çalışıyorsun sanırım.

Geri
Üst Alt