Cevap: #28 Bogdan Stancu

Çok kaliteli oyuncu. Çok faydası olacak takıma.

Uzun süre sonra bir yabanci futbolcuyu aldimizdan cok daha fazla olan bir paraya satacagiz bu stancu la.

Verilen parayı duyunca nevrim dönmüştü, yavaş yavaş o parayı çıkaracağına inanıyorum.Tabi bu iyi oynadığı bir maç ve henüz oynadığı maç sayısı yanılmyırosam 3.Beklemek gerek, yine de iyiydi genelinde.Tebrik ediyorum.

Arda geldiği zaman Stancu ortaya geçer, Kewell kulübeye. artık Baros mu Stancu mu? bu rekabet GS ye yarar

Bu ara telegolde mersin idmanyurdu futbol sorumlusu konusuyor su an,becali stancuyu sezon basi heralde 300.000euro karsilinda kiralik vermek istemis,ve stancu icin de aylik 15.000euro ile anlasilirsiniz demis.

Ahmet Cakar cok hakli malesef. :SS:

Takımın zekasını yukselten adamlardan begeniyorum boşverin parasını :)

Stancu ile Culio'ya dikkat ettiniz mi. İkisinin de en belirgin ortak özelliği sürekli mücadele etmeleri. Ayrıca Stancu'nun şutları çok etkili ve gol olmasa bile kaleci tek hamlede topa sahip olamıyor ve dönen topda gol olma riski doğuyor.

Arda geldiği zaman Stancu ortaya geçer, Kewell kulübeye. artık Baros mu Stancu mu? bu rekabet GS ye yarar

Arda------Baroş-------Kazım

--------Stancu------------

-----Culio-------Cana------

Böyle de olur.Hem uzaktan şutları ile gol buluruz hemde dinamizmi ile ortasahada iyi pres yapar.

+ adami satarsak %50 Steau'ye gidecek. Burnuma pis kokular geliyor

bence ardayi satmaliyiz ve türk birini oynatiriz arda yerine tabiki iyi olan birine arda nin fiyati gittikce düsüyor 10 milyon kötü para degil o paradan 2 -4 m fazla ya satsak iyi olur

168750_10150093189101843_340109246842_6637843_3567125_n.jpg

Stancu'yu eldivenlerine kadar Arif'e bir tek ben mi benzetiyorum? Oyun tarzından, plaselerine kadar herşeyiyle Arif'i andırmıyor mu?

Yanında KRAL olsa çok gol atardı.

culio ile birlikte en cok kosan 2. topcumuz, 11 km nin üzerinde bir rakamdan bahsediyoruz.

Pancu'ya cok benzetiyorum o da zekasıyla oynardı, geldiği sezon devre arasına harika oynamıştı.

2. Adrian Ilie yolunda ilerliyor, devam, daha iyi olur umarım.

Geri
Üst Alt