Cevap: #28 Bogdan Stancu

Mehmet Demirkol bu sabah,'Stancu için hala bazı kuşkularım var,ama kötü oyuncu değil' diyerek beni çok şaşırttı,Demirkol'un diğer yorumculara göre topçulardan daha iyi anladığını sanardım ama yanılmışım,bence Stancu müthiş bir adam..

onlar önce stocha baksin 5 milyonluk ne yapmis.stancu iyi cikti basladilar karalamaya

demirkol mis,

stancuyu hic tartismaya gerek yok, adamin hertarafi kalite!

son senelerde en iyi yaptigimiz transferlerden diyebiliriz!

topuz 9 milyon tabata 8 milyon ediyorsa stancuda 5 eder

Mehmet Demirkol bu sabah,'Stancu için hala bazı kuşkularım var,ama kötü oyuncu değil' diyerek beni çok şaşırttı,Demirkol'un diğer yorumculara göre topçulardan daha iyi anladığını sanardım ama yanılmışım,bence Stancu müthiş bir adam..

ercan taner muhteşem futbolcu dedi:)

stancu'dan bu golleri daha çok görücez sinsi bir golcü kanatlarda forvet arkasında forvette heryerde oynayabilme özelliğine sahip...

Geçen senelerden hatırlıyorum da Kazım'ın yaptığı gibi yerden içeriye orta çok gördüm ama

geriden gelip kimse vurmuyordu, top öylece taça çıkıyordu.

Açıkçası Stancu çıkınca oradan çok şaşırdım :)

Ayrıca bir de kornerlerden zaten kafa golü atamıyoruz (dün kü 3. golümüzdü)

bari rakip defansın çıkardığı topları dışarıda karşılayacak bir futbolcumuz olsun (dünki Cana'nın kafa vurduğu Sabri'nin şutu gibi)

Velasıl her maçımızda dünkü gibi oynayalım :)

Mersinidmanyurdu'nun istemesi farklı bizim istememiz farklı.Aynı para ya bize vereceklerini zannetmiyorum.

Ayrıca bu adamı Mersinidmanyurdu alsaydı birçok kişi hakaret bile edecekti, neden böyle bir adamı kaptırdınız,verseydiniz keşke 5-6 milyon diye.

Sanki gerçek bir Drakula. Bu haliyle birçok rakip kaleciyi ısırır, kanını emer. :D

Gerçekten kaliteli oyuncu.Yani bunu İspanya ya da İtalya'da orta sıra takımlardan birinde seyrediyor olsaydık biz niye bulamıyoruz böyle oyuncuları diye dizlerimizi döverdik.Stancu hakkaten öyle bir oyuncu.

Demirkol'da Stancu için kötü bir şey demedi, sadece bazı şüphelerim var dedi.

Çok normal.

Çünkü Stancu, (belkide sol kanat oynadığı için, malum arkada Balta var) zaman zaman oyundan kopuyor, sonra tekrar anlık patlamalar yapıyor.

İstikrar sağlayabilir ve kendini geliştirirse zaten en aşağı Roma, Valencia ayarı bir takıma baya iyi bir bedelle satılır.

Fakat böyle kalırsa, gittikçe geriye gider ve Fabio Pinto gibi bir olay olur.

Stancu müthiş potansiyelli bir adam, yeter ki istikrar sağlamaya çalışsın.

Stancu'yu tuttum ben, kaliteli futbolcu "olacağının" sinyallerini veriyor. Şu an Galatasaray kendisini göstermek için en iyi yer. Bu arada Stancu-Baros ikilisi çok can yakar.

Mersin İdman Yurdu gitsin kumda küllüğüyle oynasın.

Son birkaç gündür Galatasaray'la dalga geçmek için saçma sapan haberler uyduruyorlar.

Galatasaray'a Drogba gelecekmiş, bu haber, sonrasında bugün bir haber daha vardı,

Miller Galatasaray'ın daha fazla para vermesine rağmen Bursaspor taraftarından daha çok etkilendiği için

Bursaspor'u tercih etmiş.

kendini geliştirirse harry kewel tarzı bir adam olur. hatta geçer bile.

ve birkaç yıl sonra muhteşem bir ücretle satabiliriz

Geri
Üst Alt