Süleyman Sert
Parçalı Üye
- 7 Haziran 2009
- 3.361
- 0
- 1.306
Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu
İyi futbolcu.
İyi futbolcu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gereksiz bir durum. Forum`un ciddiyeti kalmiyor. Acik söylüyorum, ben sahsen skliyorum bu durumdan.
5 milyon euro falan etmez,
bu 5 milyon euro diyorsa popov falan 50 milyon euro eder, ortalama bir oyuncu fahiş kazık yedik ...
Forvet isterim forvet isterim diye haykırışta bulunan hagi bey tarafından, değerinin 2 katı paraya transfer ettirilip, sonrada 1 maç bile forvette oynatılmayan sol kanat oynatılan futbolcu...Aslında hagi elinde bir sihirli deynek var olduğunu sanmakta ve bakınız yılların orta saha oyuncusu ve oraya transfer edilen cana stoperde , yılların stoperi neill orta sahada sağbek sabri orta sahada sağ kanat kazım forvette oynatmak gibi hünerleri var...Takımı çorbaya çevirmeyi başarmıştır sonuçta ve suyuda ısınmıştır...
Efendi yanlis konudasin..
Sonunda vampir gibi soğukkanlı bir forvetimiz oldu: Stancu. Ama onun rakib kalecinin kanını içebilmesi için. Orta sahadaki yarasaların (yaramazların değil) yeterli sayıda olması gerekiyor! Sadece Sabri ve Culio orta sahada yetmez. Antepspor'a yetmediğini gördük!
Orta sahamız Cana, Neill, Kazım,Sarp, Aydın gibi orta sahada işi olmayan futbolcularla sulandırılmamalı. Orta sahamız Sabri, Culio, Yekta ve Emre Çolak'dan oluşmalı. Bu teknik ve çalışkan futbolcularla rakip orta sahasını sahadan silmeliyiz. O zaman hem defans rahatlar hem Stancu, Baros, Kazım, Kewell goller atar.