Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Dün kötü oynadı.Ama benim güvenim sonsuz çok iyi bir oyuncu.

Dün takım 2 pas yapmaktan acizdi bu adama laf atmanın manası yok.

Cok gereksiz bir durum. Forum`un ciddiyeti kalmiyor. Acik söylüyorum, ben sahsen skliyorum bu durumdan.

Bende sıkılıyorum ama yapacak birşey yok, bir adam 7sinde neyse, 70inde de o oluyor.

Stancu'nun kumaşı kaliteli. İyi oynayan bir takımda ön plana çıkar.

5 milyon euro falan etmez,

bu 5 milyon euro diyorsa popov falan 50 milyon euro eder, ortalama bir oyuncu fahiş kazık yedik ...

Bu takımda o kadar çok yetersiz oyuncu var ki..Kalkıp bu adama laf söyleyen çarpılır..

İşin özeti eksi özellikleri,artı özellikleri sayılabilir fakat bu adam Galatasarayda oynayacak kapasitededir....

5 milyon euro falan etmez,

bu 5 milyon euro diyorsa popov falan 50 milyon euro eder, ortalama bir oyuncu fahiş kazık yedik ...

Sen nedense geçen hafta yoktun piyasada Stancu çok iyi oynayınca,Stancu 5 değil 10 bile eder o kadar kaliteli oyuncu.Tav oluyorum şöle öne çıkmak için yazılan saçma sapan yorumlara.Arkadaş sizin amacınız nedir anlamadımki.Popov 50 edermiş Stancunun 5 ettiği yerde laflalara bak.Yani ondan sonra hangı takımlısın diyince biz suçlu oluyoruz.10 yaşında çocuk yazmaz şöle yorum.

arkada culıo yanında yekta,forvete baros gecmdıgı sürece stancunun verimi düşer.

stancu gercekten ıyı bır futbolcu ancak sabrı gıbı bır futbol ozurlüsü orta sahaya gecınce ne zamanında ona pas gelebılır ne organıze ataklar yapabılırz,anca mekan oynatır

suan eldekı adamlar bunlar orta saha ıcın culıo yekta.bunlar beraber oynatılmadıgı surece hucumda verım duser.

ha bu ıkı adam gs orta sahası ıcın yeterlımıdır tabıkı yeterlı deıldır ancak sezon sonuna kadar bunlar var elımızde

Orta sahanin performansi bence bu oyuncuyu da etkiliyor. Negatif anlamda. Oyuncu iyi gibi, iyi bir orta saha kurulursa 3'lu forvet hattinda iyi oynar gibi.

Bank Asya'da bulunur mu bilemem de Ingiltere'de altyapisi kalburustu olan her takimin genc takiminda Stancu gibi pirpir edecek hizli, teknigi ortalama adam bulabilirsiniz. 5 milyon euro da degil 100 bin pound yeter almaya.

Gelecek vaad ediyor evet ama bencede 5 milyon euro cok ucuk bir rakam. Ronaldinho'nun Gremio'dan PSG'ye geldigi paraya geldi sanirim. R10'da 4.5 mu 5.5 mu oyle bir rakama ilk Avrupa'ya gelmisti sanirim.

Forvet isterim forvet isterim diye haykırışta bulunan hagi bey tarafından, değerinin 2 katı paraya transfer ettirilip, sonrada 1 maç bile forvette oynatılmayan sol kanat oynatılan futbolcu...Aslında hagi elinde bir sihirli deynek var olduğunu sanmakta ve bakınız yılların orta saha oyuncusu ve oraya transfer edilen cana stoperde , yılların stoperi neill orta sahada sağbek sabri orta sahada sağ kanat kazım forvette oynatmak gibi hünerleri var...Takımı çorbaya çevirmeyi başarmıştır sonuçta ve suyuda ısınmıştır...

Forvet isterim forvet isterim diye haykırışta bulunan hagi bey tarafından, değerinin 2 katı paraya transfer ettirilip, sonrada 1 maç bile forvette oynatılmayan sol kanat oynatılan futbolcu...Aslında hagi elinde bir sihirli deynek var olduğunu sanmakta ve bakınız yılların orta saha oyuncusu ve oraya transfer edilen cana stoperde , yılların stoperi neill orta sahada sağbek sabri orta sahada sağ kanat kazım forvette oynatmak gibi hünerleri var...Takımı çorbaya çevirmeyi başarmıştır sonuçta ve suyuda ısınmıştır...

Efendi yanlis konudasin..

O kadar kötü durumdayız ki mecbur bu konuya yazıyorum her konuda bir gerginlik var...

Sol kanatta oynayamaz forvette oynatmak lazım

Sonunda vampir gibi soğukkanlı bir forvetimiz oldu: Stancu. Ama onun rakib kalecinin kanını içebilmesi için. Orta sahadaki yarasaların (yaramazların değil) yeterli sayıda olması gerekiyor! Sadece Sabri ve Culio orta sahada yetmez. Antepspor'a yetmediğini gördük!

Orta sahamız Cana, Neill, Kazım,Sarp, Aydın gibi orta sahada işi olmayan futbolcularla sulandırılmamalı. Orta sahamız Sabri, Culio, Yekta ve Emre Çolak'dan oluşmalı. Bu teknik ve çalışkan futbolcularla rakip orta sahasını sahadan silmeliyiz. O zaman hem defans rahatlar hem Stancu, Baros, Kazım, Kewell goller atar.

Sonunda vampir gibi soğukkanlı bir forvetimiz oldu: Stancu. Ama onun rakib kalecinin kanını içebilmesi için. Orta sahadaki yarasaların (yaramazların değil) yeterli sayıda olması gerekiyor! Sadece Sabri ve Culio orta sahada yetmez. Antepspor'a yetmediğini gördük!

Orta sahamız Cana, Neill, Kazım,Sarp, Aydın gibi orta sahada işi olmayan futbolcularla sulandırılmamalı. Orta sahamız Sabri, Culio, Yekta ve Emre Çolak'dan oluşmalı. Bu teknik ve çalışkan futbolcularla rakip orta sahasını sahadan silmeliyiz. O zaman hem defans rahatlar hem Stancu, Baros, Kazım, Kewell goller atar.

Sabri, Emre naptı orta saha da merak ediyorum. 10 metre önüne pas atamıyor Sabri dediğin adam.

adam ortasahayı bırak defansa yardım etmekten pili bitiyor,

Geri
Üst Alt