serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu
stancuyu oynatacam diye cocugu harciyor hagi efendi
stancuyu oynatacam diye cocugu harciyor hagi efendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam edin boyle. Size Mustafa Sarp Ayhan Akmanlar mustahak. Bir topcuyu da begenin be. Bir topcuya yetenekli biraz zaman taniyalim diyin lan. Adam 5M diye her mac parande mi aticak hele hele bu GS takiminin icinde. Mevkisinde oynadiginda gol atinca nerdeydiniz bre durzuler.
Devre arası aldığın adam hazır gelmeli anlamıyormusun. Bu adam Steauda oynamıyomuydu ? Yemişim uyum sürecini elin adamı 500 bin euroya Cenk Tosun'u aldı adam gelir gelmez sıradı gollerini boş geçtiği maç yok adamın. Biraz zorlasa sezon sonuna kadar belki gol krallığında ilk 5 e girer. Baros geldi uyum süreci diye bi bahane uydurdumu gelir gelmez attı gollerini
Benim anlamadığım Stancuya neden kızıyorsunuz..Mevkisinde mi?? oynuyor..
Misimovicide sol harcadı kadro dışı bıraktı,Şimdiden Stancuyu sol oynatıyor..Stancunun ne suçu var..
sorun mevkide falanda değil arkadaş. Kazımın pasında kaçırdığı golü Guiza olsa atardı, defans futbolcusu olsa bile atması gerekiyordu onu
Evet atmaliydi ama atamadi diye kizamazsin cunku biraz futbol oynadiysan ters ayak topudur o ve vurmasi zordur. Guiza bile atarmismis. Adama bok aticam diye sacmalamaya basladiniz artik.
Bende geldiğinde iyi futbolcu diye düşünüyordum ama artık Bratu gibi çıkmasından korkuyorum. Hatırlarsan Bratu da bize Romanyanın en fazla gelecek vaadeden futbolcusu olarak gelmişti
Amatör küme topçusu, daha fazlası değil.
Benim anlamadığım Stancuya neden kızıyorsunuz..Mevkisinde mi?? oynuyor..
Misimovicide sol harcadı kadro dışı bıraktı,Şimdiden Stancuyu sol oynatıyor..Stancunun ne suçu var..