Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Peki her vurdugu topu daglara taslara atmasi, ayagina gelen her topu kaybetmesi de mi sol açik oynamasindan kaynaklaniyor ? Adam futbolcuysa çikar en azindan kalitesini belli eder.

Devam edin boyle. Size Mustafa Sarp Ayhan Akmanlar mustahak. Bir topcuyu da begenin be. Bir topcuya yetenekli biraz zaman taniyalim diyin lan. Adam 5M diye her mac parande mi aticak hele hele bu GS takiminin icinde. Mevkisinde oynadiginda gol atinca nerdeydiniz bre durzuler.

Devre arası aldığın adam hazır gelmeli anlamıyormusun. Bu adam Steauda oynamıyomuydu ? Yemişim uyum sürecini elin adamı 500 bin euroya Cenk Tosun'u aldı adam gelir gelmez sıradı gollerini boş geçtiği maç yok adamın. Biraz zorlasa sezon sonuna kadar belki gol krallığında ilk 5 e girer. Baros geldi uyum süreci diye bi bahane uydurdumu gelir gelmez attı gollerini

Devre arası aldığın adam hazır gelmeli anlamıyormusun. Bu adam Steauda oynamıyomuydu ? Yemişim uyum sürecini elin adamı 500 bin euroya Cenk Tosun'u aldı adam gelir gelmez sıradı gollerini boş geçtiği maç yok adamın. Biraz zorlasa sezon sonuna kadar belki gol krallığında ilk 5 e girer. Baros geldi uyum süreci diye bi bahane uydurdumu gelir gelmez attı gollerini

Kardesim adam kendi mevkisinde oynadigi zaman takir takir atti gollerini konusturmayin simdi beni. Sol acik oynatilan ve nasil sol acik oynucagini bilmeyen adamdan neyin golunu bekliyosun. Cenk Tosun'a 5 basar Stancu. FIFA bile adami ovuyor be kardesim. Buze gelmeden once Steau'da ilk yarida naapmis bir bakin.

Benim anlamadığım Stancuya neden kızıyorsunuz..Mevkisinde mi?? oynuyor..

Misimovicide sol harcadı kadro dışı bıraktı,Şimdiden Stancuyu sol oynatıyor..Stancunun ne suçu var..

sorun mevkide falanda değil arkadaş. Kazımın pasında kaçırdığı golü Guiza olsa atardı, defans futbolcusu olsa bile atması gerekiyordu onu

sorun mevkide falanda değil arkadaş. Kazımın pasında kaçırdığı golü Guiza olsa atardı, defans futbolcusu olsa bile atması gerekiyordu onu

Evet atmaliydi ama atamadi diye kizamazsin cunku biraz futbol oynadiysan ters ayak topudur o ve vurmasi zordur. Guiza bile atarmismis. Adama bok aticam diye sacmalamaya basladiniz artik.

Evet atmaliydi ama atamadi diye kizamazsin cunku biraz futbol oynadiysan ters ayak topudur o ve vurmasi zordur. Guiza bile atarmismis. Adama bok aticam diye sacmalamaya basladiniz artik.

Bende geldiğinde iyi futbolcu diye düşünüyordum ama artık Bratu gibi çıkmasından korkuyorum. Hatırlarsan Bratu da bize Romanyanın en fazla gelecek vaadeden futbolcusu olarak gelmişti

Bu adam bize gelmeden önce hiç duran toptan gol atmışmı acaba? Bizde bütün duran topları bu kullanıyo.

Bende geldiğinde iyi futbolcu diye düşünüyordum ama artık Bratu gibi çıkmasından korkuyorum. Hatırlarsan Bratu da bize Romanyanın en fazla gelecek vaadeden futbolcusu olarak gelmişti

Yahu Bratu top tekniginden yoksundu be kardesim. Bu adami izleyen herkes istikrarli bir sekilde oynatilirsa iyi isler yapar diyor neden cunku adamda yetenek var abicim var. Nilmar'in Avrupa versiyonudur bu adam.

Güçsüz fizikle STSL de ya çok bitirici olacaksın ya da çok teknik.Peki bu adamda hangisi var 5 Milyon Euro edecek,onu biz değil ADNAN SEZGİN VE HAGİ BİLİYOR.Doğru mu biliyorlar SABRETMEK LAZIM.Ama ne kadar?

stancu forvette izlemedim ondan nasıl bir forvet fikrim yok. ama sol açıkta ki stancu 1 milyon euro ancak eder.madem sol açıka alındı 5 milyon euroya ne sol açıklar var. sol açık oynamaya devam ederse daha çok bekleriz.

antepdeki popov,wagner,cenk tosun ve daninin hepsinin bonservis bedelleri bir stancu etmiyor, yenilen kazıga bakın,bravo adnans ve bravo şakşakcı taraftar (bu arada forumlarında uzun süre kendilerini rezil edipde sonunda cekip gittigim bir grup varki onlar şakşakcılıkda sınır tanımıyor,devam etsinler)

Hagi Stancuyu sol oynatıyor çünkü vatandaşı. Santrafor oynatırsa Barosun yedeği kalacağı için sola koyuyor. Galatasaray babasının malı ya. Ya Allah aşkına Romanya milli takımı ne ki romanyadan oyuncu alıyoruz. bi ara bi jenerasyon yakalamışlar Hagi zamanında o kadar. o jenerasyonla da bir başarıları yok

bence çok iyi olacak ama hagi adamı küstürmesse

sonu misimovic gibi olmasından korkuyurum

sol kanadın bi laneti herelde bu

Madem sol acik istiyordun hagi neden bu adami aldib bu adamada yazik degilmi, hadi bizi dusunmedin bu adamida mi dusunmedin hagi ? adam ben sol un adamin degilim diye bas bas bagiriyor bu israr ne diye. Stancu ses cikartamaz tabi oyna diyince oynayacak misi gibi bas kaldirmaz cunku.

4-4-2 oynasak,Baros ve hemen arkasında Stancu olsa.Stancu altın madeni,umarım köreltmezler çocugu.

Geri
Üst Alt