Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

07.02.11

Stancu, (belkide sol kanat oynadığı için, malum arkada Balta var) zaman zaman oyundan kopuyor, sonra tekrar anlık patlamalar yapıyor.

İstikrar sağlayabilir ve kendini geliştirirse zaten en aşağı Roma, Valencia ayarı bir takıma baya iyi bir bedelle satılır.

Fakat böyle kalırsa, gittikçe geriye gider ve Fabio Pinto gibi bir olay olur.

adam daha doğru düzgün mevkisinde oynamadı hemen sallamayın

bence iyi oyuncu başka teknik direktör falan olsa çok iş yapar

Cift forvette daha etkili olur.

Yerinde oynamadığını düşünüyorum.

Ama yerinde oynadığında süper bir performans da beklemiyorum.

Bariz birşey var ki kanatta oynadığı zaman verimi inanılmaz azalıyor,bu bir teknik hatadır ve Hagi bindiği dalı kesiyor,hiç aklım almıyor!

Geçen gün halı sahada bu stilde bir arkadaş vardı. Maçtan kovduk. Bu tür bir kalitesizliğe maçımızda tahammül edemezdik.

Kazımla birlikte yokları oynadılar.

Geldiğinde 2 maçtada fileleri sarsan Stancu'nun,birden bire gözden düşmesinin tek sebebi var,performansıyla alakası yok,kaleye o kadar uzak oynuyor ki bunu görmemek için aptal olmak gerek,ve bunun tek sorumlusu Hagi'dir!

Sol kanat için aldıysan gerçekten takımı iyi yönetemiyorsun sevgili Hagi,hemde vatandaşına kazık sokuyorsun!

Taraftara yem yapıyorsun,adamın verimliliğini bitiriyorsun..

Çok mu zordu,Kazım'ı oynatmayıp klasik 4-4-2 oynatmak.

stancu forvet falan oynayamaz , belki yardımcı forvet , adam gecemiyor, hızıda yok ,yengec gibi

koskoca romen scoutlar bizim sağlam kazık yedigimizi söylemişdi transfer oldugunda aynen gercekleeşdi...

stancu forvet falan oynayamaz , belki yardımcı forvet , adam gecemiyor, hızıda yok ,yengec gibi

koskoca romen scoutlar bizim sağlam kazık yedigimizi söylemişdi transfer oldugunda aynen gercekleeşdi...

Hızı yok mu?

Hahaha yav cidden komikleştiniz he,bugün gol atsa kral olurdu,futbol böyle nankör meslek işte..

Sol acikta oynayamiyorum diye aglayip tavir koyarak soyunma odasina gitmis mi? Gitmemisse bu taraftardan destek gormesi mumkun degil.

Sol acikta oynayamiyorum diye aglayip tavir koyarak soyunma odasina gitmis mi? Gitmemisse bu taraftardan destek gormesi mumkun degil.

Lincoln ile Hagi'nin yollarının kesişmesini ve onu sol kanatta oynatıp her pozisyonda Lincoln'ün yerde kaldığını görmek isterdim ve o maçın dvdsini alıp sana doğum günü hediyesi olarak yollamak isterdim..

Sen hakkaten maç izlemiyorsun galiba.Koşmasını bilmeyen adam he,yok arkadaş eleştireceğim diye ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ya..

vallaa macı izlemeyn sensin ,stancu hızlı ise demekki popov falann dünya 100 metre şampiyonu

allah bu taraftara akıl versin keza dandik futbolcuları ala ala stancu gibi oyuncuları süper zannetmeye baaşladı garip taraftar ..

sen ufkunu genişlet git romenlere sorda al cevabını...

Geçen gün halı sahada bu stilde bir arkadaş vardı. Maçtan kovduk. Bu tür bir kalitesizliğe maçımızda tahammül edemezdik.

bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş. o da demiş o da benim

stancu süper,kazım süper, culio ,baros ,neill ,canada öyle

eee neden bu haaldeyiz o zaman..

gecin kardeşim bu teraneleri 3 macdır antepi yenemiyorsun hala o süper bu süpermiş,madara etti antep senin stancunu vs vs ...

vallaa macı izlemeyn sensin ,stancu hızlı ise demekki popov falann dünya 100 metre şampiyonu

allah bu taraftara akıl versin keza dandik futbolcuları ala ala stancu gibi oyuncuları süper zannetmeye baaşladı garip taraftar ..

sen ufkunu genişlet git romenlere sorda al cevabını...

:D :D :D

Geldiğinde büyük bir araştırma yaptım oynadığı bütün maçları izledim,merak etme göremediklerini görüyor olmam beni mutlu ediyor,gol attığı maçlardan sonra herkes destek veriyordu,sol kanata geçince performansı düştü herkes sallıyor,çok iki yüzlü taraftar sadece senin için söylemiyorum..

stancu süper,kazım süper, culio ,baros ,neill ,canada öyle

eee neden bu haaldeyiz o zaman..

gecin kardeşim bu teraneleri 3 macdır antepi yenemiyorsun hala o süper bu süpermiş,madara etti antep senin stancunu vs vs ...

O yavşak meşin yuvarlak sevmedi bugün bu kadar!

Bugünün cevabı..

Beyler Stancu Iyi futbolcu degil. Ayrica fener'de Dia Bjk'de Quaresma her mac yardiriyor. Stancu'yu almiyacaktik eger forvet ise gidip stancu degil cenk tosun alinmaliydi.

Geri
Üst Alt