Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Dia ve Quaresma kanat oyuncusu gerçek mevki olarak,Stancu tam bir ikinci forvettir.

Gene oturma organınızdan element uyduruyorsunuz..

Beyler Stancu Iyi futbolcu degil. Ayrica fener'de Dia Bjk'de Quaresma her mac yardiriyor. Stancu'yu almiyacaktik eger forvet ise gidip stancu degil cenk tosun alinmaliydi.

Dia tamam da Q7'nin yardırması skora etki etmiyor. Attığı çalımlar hiçbir işe yaramıyor.

:D :D :D

Geldiğinde büyük bir araştırma yaptım oynadığı bütün maçları izledim,merak etme göremediklerini görüyor olmam beni mutlu ediyor,gol attığı maçlardan sonra herkes destek veriyordu,sol kanata geçince performansı düştü herkes sallıyor,çok iki yüzlü taraftar sadece senin için söylemiyorum..

kardeşim heep solda geldiginden beri,neden uyduruyorsun oraya gecince performansı düşdü diye..

stancu vasat bir oyuncudur stancudan 4 yaş genc ve cok daha kaliteli olmasına ragmen TRAORE clujdden ,rusyaya 3,5 milyon euroya gitmişdir

stancu ise onun yanına yaklaşamaz kalite olarak ,azıcık git araştırr oku ondan sonra ahkam kes...

kardeşim heep solda geldiginden beri,neden uyduruyorsun oraya gecince performansı düşdü diye..

stancu vasat bir oyuncudur stancudan 4 yaş genc ve cok daha kaliteli olmasına ragmen TRAORE clujdden ,rusyaya 3,5 milyon euroya gitmişdir

stancu ise onun yanına yaklaşamaz kalite olarak ,azıcık git araştırr oku ondan sonra ahkam kes...

Hep solda mı oynadı?

Bu cümlenin üstüne konuşmuyorum iyi geceler..

Lincoln ile Hagi'nin yollarının kesişmesini ve onu sol kanatta oynatıp her pozisyonda Lincoln'ün yerde kaldığını görmek isterdim ve o maçın dvdsini alıp sana doğum günü hediyesi olarak yollamak isterdim..

Halamin biyiklari cikinca fotograflarini cekip sana yollamayi da ben isterim.

Ayrica her seyde cocuk gibi Lincoln Lincoln he noldu Lincoln deme, komik oluyorsun.

Hep solda mı oynadı?

Bu cümlenin üstüne konuşmuyorum iyi geceler..

konuşma tabi hep solda oynattı hagi..

uydurmayın ,sana buraya alman takımlarının romanya scoutu olan bir zatın stancu hakkındaki uzun raporunu yazarım sonra aklını yitirirsin...

sol açık oynamaya devam edecekse daha çok kahır eder bizi. kanat oyuncusu değil. ilk geldiğinde birebir de rahat adam geçiyordu bugün onu da yapamadı.

Beyler tamam hepimiz Galatasaray'in basarisini istiyoruz ama Stancu iyi futbolcu degil arkadas Gaziantep'te kayseride bile Popov,Sosa,Amrabat,Grosicki gibi futbolcular var biz neden bulamiyoruz boyle futbolculari.

bu adama 5 milyon euro verildi az para değil daha çok şey beklemek hakkımız.fransa liginden futbolcu almak lazım ordakiler daha iyi hem siyahi oyuncular kanatta yardırıyor...

Benimde demek istedigim bu Ferhat kardes Dia bile yardiriyor Dia gibi en az 5-6 tane kanat adami daha bulursun Fransa'dan

Mersin İdman Yurdu'na 1 sene kiralık verirler belki :)

Benimde demek istedigim bu Ferhat kardes Dia bile yardiriyor Dia gibi en az 5-6 tane kanat adami daha bulursun Fransa'dan

yani dia da stochta daha iyi kanat oyuncusu stancudan. şimdi stochta futbolcu mu diyen çıkacak ama iyi bence sol açıkta fenere uyum sağlayamadı ama kalitesi var. dia müthiş oynuyor ve 5-6 milyon euroya aldılar. fransa ligi kurtuluşun yolu çok yetenekli oyuncular var orda...

Bence yetenekli bir oyuncu daha da iyi olacaktır ama kanat oyuncusu değil.

Bonservis bedelinin altinda ezilecek hissi veriyorsun Stancu...Fayda 0...

"Aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır." Friedrich Nietzsche

Geri
Üst Alt