Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

stancu iyi oyuncu. takım bu kadar kötüyken stancudan bişey beklemeyin forvette başarılı olacağını düşünüyorum bu hafta

baros birlikte çift forvet oynasa nasıl olur acaba?

Bişeyin değişeceğini sanmıyorum.Hatta bi süre oynadılar geçtiğimiz maçlarda.İkisi birbirini tamamlamıyor maalesef.Kağıt üstünde iyi görünse de uygulamada problem olur.

Bişeyin değişeceğini sanmıyorum.Hatta bi süre oynadılar geçtiğimiz maçlarda.İkisi birbirini tamamlamıyor maalesef.Kağıt üstünde iyi görünse de uygulamada problem olur.

birbirini tamamlamamalarının nedeni birbirlerine son derece benzer tipte oyuncular olmalarıdır

ayrıca ikisi de ikinci forvettir

Kendi mevkisinde oynatılmayan bir oyuncu daha.. Stancunun yerinde olsam koşmazdım.

çift forvet olsa daha yararlı olur bence...

Noldu bu adama ya mevkiyle filan alakası yok bu durumun bence.İlk 2 3 macında sol kanattata yardırıyordu.Son 3 4 mactır pres bıle yapmıyor fazla.Yetenekli oyuncu olduğunu düşüyordum,artık topa bile vuramıyor doğru dürüst.Bu kadar kısa zamanda bu kadar birbirine zıt fark lar nasıl oluyor anlamıyorum.

takım kötü olunca ondada istek kalmamış kendi halinde buda elimizde patlayacak hagi gitmezse kendi yerinde oynamaya başlamazsa yani bu takım takım olarak toparlanmazsa

Yerinde oynatılmadığı için hevesi kaçıyo adamın. Bu hafta Baros sakat, pardon cezalı (Baros=sakat :)) olduğu için gerçek yerinde oynayacak ve bence çok hırslı olacak.

Yerinde oynatılmadığı için hevesi kaçıyo adamın. Bu hafta Baros sakat, pardon cezalı (Baros=sakat :)) olduğu için gerçek yerinde oynayacak ve bence çok hırslı olacak.

hacı kewell oynar o yine mahkum olur bence sola:D genelde yerlerınde oynatmıyoruz ya adamları:)

Gecen hafta herkes yerinde oynadi onu da begenmediniz, zorlamayin.

hagi nin gideceğini anladı morali bozuldu eli ayağna dolaştı ondan düştü formu korkudan:D

gs ye gelmis gecmis en pahali balon...tam 5m dolar...havasi da cikmaya basladi yavas yavas fisss diye sesi gelioyr...hagi ve becali iiy kazik gecirdi yine...gs romen futbolcu cöplügüne döndü becali ve hagi miilyon dolarlari ceplerine indirdiler...

becali yi dövüp geri yollamak lazim bu adami sezon sonunda...

Bu maçta forvet oynar gollerini dizer tahminim.

Bu adam forvet veya forvet arkası oynasın, denensin, sonra balon diye itham edilsin.Asmaya bayılıyoruz.

Geri
Üst Alt