Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

geldiginden beri begenmedim, belliydi ne oldugu

Katılmıyorum. Sivas maçıydı galiba ilk maçı TTArena'da canlı izlemiştim. Topu alışı vs tam bir futbolcu havası vardı. Bence yetenekli bir adam.

Bizim sorunumuz şu aslında, sen Stancu'yu getirip kurtarıcı gözüyle bakarsan daha çok beklersin. Bu adamların omuzuna tüm yükü vermek iş değil. Stancu iyi bir futbolcu ama takımı tek başına kurtaracak bir adamda değil. Hadi onu geçtim. Bizim ne sistemde oynadığımız belli değil ki sahadaki futbolcudan performans bekliyoruz.

Bobo'nun muadili işte. 2-3 yıl sürekli oynasa senede toplam 15 golü zar zor geçer.

Zapata sayesinde 10 kişi oynarken, bunun sayesinde 9 kişiye düştük

Ne olursa olsun Stancu kötü bir futbolcu değil bence. Son zamanlarda çok formsuz sadece. İlk oynadığı maçlarda çok iyidi mesela, G.Antep'e kupada çok güzel bir gol atmıştı. Takımın kötü gidişi ve olumsuz havasından ötürü formsuz bir dönem geçiriyor. Ayrıca kendisi hakkında yazılan bütün olumsuz yorumlar verilen bonservis ücretinden ötürü. Keşke kiralasaydık Stancu'yu.

Adam daha birkez bile yerinde oynamadi bir durun bakalim hagi insallah kovulunca ne oldugunu anlariz... (misiyide böyle harcadik)

Hagi'nin bize attığı büyük kazıklardan birisi.

Ne olursa olsun Stancu kötü bir futbolcu değil bence. Son zamanlarda çok formsuz sadece. İlk oynadığı maçlarda çok iyidi mesela, G.Antep'e kupada çok güzel bir gol atmıştı. Takımın kötü gidişi ve olumsuz havasından ötürü formsuz bir dönem geçiriyor. Ayrıca kendisi hakkında yazılan bütün olumsuz yorumlar verilen bonservis ücretinden ötürü. Keşke kiralasaydık Stancu'yu.

Elano Blumer.

Olaya tek tek maçlardan bakmayalım. Bence gelecek sene için Stancu,Baros,Cenk Tosun ve Anıl iyi bir forvet rotasyonu olabilir. Geniş bakarsak olaya daha rahat sonuca ulaşırız.

Olaya tek tek maçlardan bakmayalım. Bence gelecek sene için Stancu,Baros,Cenk Tosun ve Anıl iyi bir forvet rotasyonu olabilir. Geniş bakarsak olaya daha rahat sonuca ulaşırız.

Bizimkilerin Cenk'i alabilmesi için köklü bir değişime ihtiyaç lazım. O yüzden bu rotasyon hayaldir :)

Cenk Tosun mu? Antep'e vereceginiz 30 milyon euronuz varsa alalim

Cenk Tosun'u silin artık hayallerinizden.Seneye Avrupa'da mücadele edecek,ligde de zirve mücadelesine ortak olmaya çalışacak bir Anadolu takımından üstelik her sezon 8 MN €'yu Beşiktaş sayesinde cukkk diye cebine indiren bir takım bizim 3-4'lük tekliflerimize bakmaz,cevap bile vermeye tenezzül etmez.Ha alsaydık 500 bin euro'ya kraldık şimdi orası ayrı.

Stancu ile idare ederiz artık

şu maçta oynayıp gol atsan ne kral olurdu biliyo musun acayip sevinirdim

FM 2011 11.3.0 patchini indirdim şov yapıyo bu velet 16 maçta 14 gol 4 asist yaptı. Reel hayatta da böyle oynasın efsane olur şerefsizim.

jonun potansiyeli stancudan çok daha yüksek. ayrıca stancu forvet oynamıyor forvet mi değil mi onu bile bilmiyorum. kanat olarak kıyaslarsam santos stancuya 5 basar aynı paraya almadık adamı...

Ne potansiyeli kardes, FM mi bu

Jo'nun topa dokunusu fauldu

Geri
Üst Alt