Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Sol açık değil bu adam ama oyundan çıktıktan sonra Gökhan Gönül sol tarafı felç etti koridor gibi kullandı orayı.Stancu savaşıyor bişeyler yapmaya çalışıyor gole yakın oynuyor bekleri oyalıyor,oyundan alınması dün maçı kaybetme sebebimizdir.

Forvettede bir halt olmaz.Adamın top tutmaya,adam geçmeye gücü ve yeteneği yok.Bitiriciliği idare eder o kadar işte.Forvette oynadığı birkaç maçta oldu,onlardada 0´a yakındı.

Gençler maçında forvet oynatalım ve görelim asmadan önce. Hiç forvette oynamadı adam.

Hagi'yi tebrik etmek lazım.Bu kadar potansiyelli bir oyuncuyu hem de kendi hemşerisi bir oyuncuyu birkaç maçta yok etti.Neyse artık seneye doğru dürüst bir antrenör gelir inşallah da Stancu'yu geri kazanırız.

4-4-2 bu takımın ideal sistemi olsun arkadaş.Baros-Stancu ikili oynasın.Çok mu şey istiyorum lan. Stancu 5 milyon euro olmasa bile iyi futbolcudur.

4-4-2 bu takımın ideal sistemi olsun arkadaş.Baros-Stancu ikili oynasın.Çok mu şey istiyorum lan. Stancu 5 milyon euro olmasa bile iyi futbolcudur.

Merih şu Cana konusu hariç fikirlerine katılıyorum.2 li hücum hattında gerçekten çok iş yapar Stancu.

Ama gönderirler,Hagi gittikten sonra motivasyonunu da kaybeder.Kalacağını sanmıyorum. Bratu etiketi yapıştırdı bizim taraftar

Stancu'yu da taraftarın önüne attı Hagi. Haftaya görün Baros'ta yok ama yine Kewell'ı ortada oynatır , Stancu'yu sola atar.

bu adam geldigi ilk günlerde böyle degildi hagi sagolsun stancuyuda bitirdi

abi stancuyada yazik, diger futbolculara da yazik.

hagi kadar defansif futbol oynatan ama ayni zamanda da, her mac gol yiyen, her mac yenilen bir teknik direktör görmedim ben.

kanatlardaki stancuya, kazima bakiyorsun, adeta bir bek gibi oyniyorlar, hele stancu...

bu kadar pis bir futbol, bu kadar cagdisi bir futbol oynatmayi nasil beceriyor bu hagi, aklim almiyor.

misimovice helal olsun, bunlari yüzüne söyledigi icin hagi nin.

bin kere helal olsun.

Stancu 'nun forvet olduğuna emin misiniz beyler? Hagi hiç düşünmüyor çünkü onu forvette oynatmayı. Belki de biz yanlış biliyoruzdur. Önceki takımında hiç izlemedim Stancu 'yu.

Ben izledim Refik reis.Adam striker.En iyi ihtimal ikinci forvet.Bir kere olsun forvette denemeden bu adamı gönderirsek çok üzülürüm.İnan bana Baros ile ikili olsun ligin altını üstüne getirirler.Boş adam değil.

Bu adam çizgi oyuncusu değil. Ya forvet arkası ya da forvet oynamalı. Steaua'da genellikle forvet oynuyordu. Arada sırada forvet arkası. Hagi, Misimovic'de yaptığı gibi Stancu'dan da bir kanat oyuncusu çıkarma peşinde.

boşuna kendinizi kandırmayın stancu tam br kazıkdır ,futbol olarak degil 5 milyon euro 300 bin euro etmez..

Yediğimiz büyük kazıklardan biri. Hagi Romanya'ya giderken 3'e 5'e bakmadan yollamalıyız adam gibi bi kadro kuracaksak eğer

İlk geldiğinde daha istekliydi. Sonra takımın geri kalanına ayak uydurdu. Ama seneye takımda kalacak ve düzelecek bence. Kanatta oynaması da etkiliyor ama bizim sistemde forvet arkası veya ikinci forvet diye bir mevki yok.

5 milyon etmesede bi 2.5 3 ederdi. gerçek stancu bu değil ama orası kesin.. seneye culio ile birlikte kalması gereken biri.

Geri
Üst Alt