Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Boş adammış.İlk haftalarda ümitliydim ama yanılmışım

bu transferden kimler komisyon aldı cok merak ediyorum

Bu adami dovmek istiyorum.

(bkz.bogdan)

bi oyun oynuyor kaç haftadır

Adına yakışır futbol oynuyor, yürüyedur Reis!

Bi sol kanatta bi sağ kanatta bitirdiler adamı.

Kusura bakmada bu güçsüzlükle Stancu'dan forvette olmaz. Bir omuz darbesiyle yere düşüyor. Top saklaması da vasat ayrıca.

aynen öyle, gören de sanacak ki sırtı dönük oyunda, kafa toplarında falan çok etkili bir adam ama kanatta oynatılıyor, yardımcı forvetten başka pozisyonda oynayamaz, biz de genelde tek forvet oynadığımızdan yeri yok ki zaten kapasite yok Galatasaray'da oynayacak (en azından varsa da henüz görmedik)

bu adamı forvete koysanda bişe değişmez adnan polatın gider ayak attığı son kazık oldu bize.

Güzel kaktırdılar.

Bizim mahallede top oynayan bebeler Stancu'dan daha kalite duruyorlar , - kames - topla büyümek bu olsa gerek :)

Bazı pozisyonlarda iyi gibi gözükse de pek beğenmiyorum futbolunu.

Hagi'nin Galatasaray'a atmış olduğu kazıklardan birtanesi adam önündeki topu süremiyor yahu

yemişim böyle geleceğide potansiyelide

hagi'nin galatasaray'a attığı bir kazıktır. yazın 1 milyon euro'ya rapid bükreş'e veya dinamo bükreş'e gönderilmesi muhtemeldir yada mersin i.y kiraya verelim.insan geçmişten ders alır bakınız bratu ve petre.yahu mutu'dan sonra romanya dan ne zaman yıldız çıkmış.

Hala Romanya liginde gol kraliymis. Herhalde kanatta oynarken atmiyordu o golleri.

alici bulsak iyi

Geri
Üst Alt