Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Yazık şunun aldığı paraya bu tarz 10-15 adam doldurursan takıma zaten ligi 13. bitirmen normaldir.

Emre Çolak varken Stancu'ya ne gerek vardı :) Arkasında durulabilirdi :) Fizik gücü bir gün gelişecek :)

Simdi Hagi'nin israf ettirdigi paralara mi yanalim yoksa getirdigi oyunculari nasil yollayacagimizi mi dert edelim ?

Forvet olarak oynatılmadığı sürece böyle yorumları görmemiz doğal.İddiamın halen arkasındayım, bu adamı forvet olarak izlememiz lazım.

Renkdaş adamın kapasitesi yok kaç tane atağı ezmiştir geldiğinden beri sayamadım ben.

Yazık şu formayı böyle basiretsiz adamlara giydiren yönetime.! Hagiyede selam olsun paraları resmen çöpe attı.

Her hızlı adam kanat oyuncusu olamaz.Kanat oynatıla oynatıla çürütüldü.Forvet oynasın Baros'a iyi bir yedek olur.Kim nederse desin.

Bu adam iyi boşverin siz. Takımın bulunduğu durum olağanüstü. O kadar da dünyaları yakmanın alemi yok. Bu takımın yarısını seneye de izleyeceğiz.

Seneye bu takımda kalır.Baros-Stancu ikilisi bizi hertürlü götürür.Maceraya gerek yok.

Kanat oyuncusu değil ama iyi bir forvet olduğunu düşünüyorum,inşallah adam akıllı biri Stancu'yu forvet oynatır.

boras yok dedik forvet oynar dedik gene kanat oynadı bu nasıl iştir ???????????

Bu adam bizim Nonda'mız olmak zorunda. İkinci golcümüz yani. Değişik mevkilerde oynatmak hem ona hem takıma zarar veriyor.

Bir türlü forvet oynatmayı akıl edemediler

Baros*?*?*?*? + ?*? + culio*pino

6 + 2 + 2

elde patladı atsan atılmaz satsan satılmaz. tam bitti gitti...

ilk geldiği zamanlar hayal kuruyorduk bir kaç sene sonra 20 ye 30 a okuturuz diye :asd:

Stancu bence kaliteli bir futbolcu ama ozguven eksikligi var, biraz daha canlanmasi lazim

Geri
Üst Alt