Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Cok tecrübesiz ve asiri heyecanli + üzerinde cok büyük bir baski var ama yetenekli mi? Evet, yetenekli hemde cok.

İyi oyuncu kimse kötü diyemez.Ama adamın gercek özelliklerini görmek için iyi bir takımda izlemek lazım

Ben derim. Gayette kötü bir oyuncu. Vizyonumuz yerlerde gezdiği için Stancu, Culio gibi adamlara "Kaliteli Oyuncu" demeye başladık.

İyi bir yaz kampı,kendisine karşı da samimi insanlar bulursa(umarım dışlanmaz,kendini yalnız hissetme durumları olmaz) çok temiz başlangıç yapar seneye.

Ben derim. Gayette kötü bir oyuncu. Vizyonumuz yerlerde gezdiği için Stancu, Culio gibi adamlara "Kaliteli Oyuncu" demeye başladık.

culio kalitesiz bir adammı mert kardeş biraz da insaf etmek lazım .. bence biraz ön yargılı davranıyoruz.. culio 2 milyon dğeilde 12 milyon euro olsa bugün bir çok kişi çok beğenecekti

Senin vizyonundan bizi mahrum bırakmanı istemem.Bir iki vizyon dersi versen mesela örnek isim söyle ortaya:) Alınabilecek ve sana göre kaliteli.

culio kalitesiz bir adammı mert kardeş biraz da insaf etmek lazım .. bence biraz ön yargılı davranıyoruz.. culio 2 milyon dğeilde 12 milyon euro olsa bugün bir çok kişi çok beğenecekti

gercek Galatasaray takımında belki yedek olabilir,net...

Kim ne derse desin ben çocuğu beğeniyorum.Bir kere topla hızlı ve devamlı dikine oynamak isteyen bir futbolcu.Çalım yeteneği var,tekniğide gayet iyi tek eksiği özgüveni ve zamanlaması.Bobo ilk geldiğinde Stancu'dan beterdi sonra gördük nerelere geldiğini.

Senin vizyonundan bizi mahrum bırakmanı istemem.Bir iki vizyon dersi versen mesela örnek isim söyle ortaya:) Alınabilecek ve sana göre kaliteli.

Bu takımdan son 3-4 senede gönderilen ve kalan oyuncuların bir listesini yapıp yan yana koyarsan bu soruna çok net bir cevap alırsın.

gercek Galatasaray takımında belki yedek olabilir,net...

ben öyle düşünmüyorum culioyu sonra gutiyi kıyaslıyorum isimleri değişsek sanırım birçokları superstar unvanı verirdi.. neyaparsınız bazı insanların futbol şansı olmuyor.. emanuel culio şansız olan ama iyi olan oyunculardan.. bu çok açık son dakikada stancuya verdiği pasa şapka çıkardım adeta..

stancu ve culioyu değerlendirirken bir an brezilyalı olduklarını ve bize 10m£ karşılığında geldiklerini düşünün

çok fazla önyargı var

stancu sezonun ilk yarısında bükreşte 17 gol attı

culioyu da zaten clujdaki CL performansından biliyoruz

Bugün Stancu yerine Baros olsaydı tarihi fark olurdu..

Aksi bir sonuç çıksa idi stancunun çekeceği vardı..Komşuda sövmemek için kendimi zor tuttum..

Bu takımdan son 3-4 senede gönderilen ve kalan oyuncuların bir listesini yapıp yan yana koyarsan bu soruna çok net bir cevap alırsın.

Yönetim yanlışlarının umut veren bir gence fatura edilmesi ne kadar doğru peki.Ama pardon sana göre umut vermiyordu tabi.Senin dediğine gelince son 3 4 senede gönderilen Stancu'nun mevkisinden kimler vardı.Bunu da sen düşün,bu adam Batdal'larla,Serdar Özkan'larla kıyaslanacak değil.

ben öyle düşünmüyorum culioyu sonra gutiyi kıyaslıyorum isimleri değişsek sanırım birçokları superstar unvanı verirdi.. neyaparsınız bazı insanların futbol şansı olmuyor.. emanuel culio şansız olan ama iyi olan oyunculardan.. bu çok açık son dakikada stancuya verdiği pasa şapka çıkardım adeta..

kıyaslama gerek bile yok ..

culionun kapasitesi 10 üzerinde 6 , şu an o altıyı tutturuyor...

gutinin kapasitesi 10 üzerinden 9 , şu an keriz yolma derdinde 3lük oynuyor

vesselam bize 6lık oyuncu falan gerekmez,aşın bunları les adnans aklınızı başınızdan aldı sizin, stancuyu,culioyu büyük oyuncu zannediyorsunuz ama antep gibi azıcık vasat üstü bir takım ayar manyağı yapıyor bu zihniyeti, ham hayal görmeyin, sizin zannettiğiniz gibi olsaydı şu an cok yukarılardaydık keza tsl öyle cokda zor bir lig değil...

Yetenekli, ama ayağı yere sağlam basan bir futbolcu değil. İkili mücadelelerde çok çabuk yere düşüyor, kırılgan bir yapısı var.

Karambole bir gol yazacaktı da ilahi adalet işte bugün beğenmedim.

Yönetim yanlışlarının umut veren bir gence fatura edilmesi ne kadar doğru peki.Ama pardon sana göre umut vermiyordu tabi.Senin dediğine gelince son 3 4 senede gönderilen Stancu'nun mevkisinden kimler vardı.Bunu da sen düşün,bu adam Batdal'larla,Serdar Özkan'larla kıyaslanacak değil.

Umut veren bir genç mi. 24 yaşında ve genç?

Pekala. :)

stancu ve culioyu değerlendirirken bir an brezilyalı olduklarını ve bize 10m£ karşılığında geldiklerini düşünün

çok fazla önyargı var

stancu sezonun ilk yarısında bükreşte 17 gol attı

culioyu da zaten clujdaki CL performansından biliyoruz

stancu ve culioyu futboldan ciddi anlayan romenlere sorunuz ve gercek notları alırsınız..

acaba baros romen liginde kac gol atardı...

Geri
Üst Alt