Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Hagi'nin ve Becali önderliğindeki Romen mafyasının son kazığı. Fena oyuncu değil ama sınıf atlatacak bir adam değil, tipik 2.santrfor. 5.5m euro bonservis ustune yıllık 1.2m euro garanti para alacak beyefendi. S.Bukreste 200bin euro anca kazanıyordur.

Geldiği günki etkisinin çok çok uzağında ilk Avrupa deneyimi olduğu için sanırım,gerçekten o kadar kötü bir oyuncu değil Stancu..

Ama niyeyse performansı iyi değil..

Tıp kı hedefsiz Milan Baros'un eski maçlarda ki performansını vermediği gibi..

Bazı oyuncuları hedef motive ediyor Stancu'nun haftaya oynayıp 2 gol atması gerek ki kalması gerektiğini düşünsünler en azından +2'de olmalıdır..

Lütfen gönderin bunu.. Bu Galatasaraya yakisan bir oyuncu degildir !

Ne kazık yemişiz be. Bi de zamanın da Mersin İdman Yurdu iddaalarında ne savunmuştum kral topcu demiştim. Beş para etmez. Mersin'de bile oynayamaz.

son derece kotu bir oyuncu

hatta gokmen ozdenak'in deyimiyle ****ografik bir oyuncu (****o yani ust nokta)

Bu adamın ismini okuyunca sanki Boktan Sorry Stancu okuyormuşum gibi oluyor.

Adnanların son kazığı malesef göz göre göre kazık yedik yazık çok yazık............ Geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz ADNAN lar çok merak edıyorum

Yazık günah bunun için kaptırdığımız paraya, Galatasaray'a en büyük katkısı kovulduğunda boşaltacağı yabancı kontenjanıdır bunun.

yollayamazsak oynayabileceği bir takıma kiraya verilmeli.TÜRKİYE de bu adamı isteyecek çok takım çıkar.

Elmander'in yedeği olarak kullanılabilir tabii Mustafa Pektemek alınmazsa.

Bariz kazığın kralını yedik. Bu kadar saha içinde ne yaptığını bilmeyen bir adam görmedim. Tek yaptığı iş koşmak, onda da efektif olamıyor. Son vuruş desen zayıf, pozisyon yaratma desen zayıf, top sürüşü zayıf, zayıf da zayıf. Ne köy olur bu adamdan, ne kasaba.

Becali'den kazık yemeye doymuyoruz. Bir türlü akıllanmadık. Ben olsam klüpta adının anılmasını yasaklarım Becali'nin

Abdullah avciya emanet etmek gerek 1 sezonlugana kiralik orda bisey yapamazsa fesh edelim gitsin :)

Onların Juan Figer'i, Jorge Mendes'i varsa, bizim de Becali'miz var.

aslinda kötü oyuncu gibi görünmüyor, bütün takimin kötü olmasi onuda etkiledi.

Ulan sana verdiğimiz parayı fakire fukaraya dağıtsaydık dualarla falan daha iyi sırada olurduk anasını satayım.

Geri
Üst Alt