Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Hagi'nin rantı işte bu da! getirdi adamını indirdi komisyonu cebe... Derhal gönderilmeli topçu değil.

Hagi mi ?

Kaynağın var mı ? Yoksa işkembe-i kübra mı ?

Adam Romanya'nın kalbürüstü futbolcularından biri olarak gösteriliyordu ve hatta orada gol kralıydı yanılmıyorsam. Bizdeki performansı çok kötü olabilir fakat bu Hagi'ye iftira atmayı gerektirmez.

Bu adamlar birden sivrilebilecek adamlar değil gelişim içinde geleceği olan adamlar. Etrafında BAM balta sabri gibi adamlar oynayınca bu adamlardan nasıl verim bekliyordunuz ki ????

Bu adamı nasıl elden cıkarcaz en buyuk sorun Stancu olur gibime geliyor... Şimdi sattık sattık, 3 sene sonra hiç satılmaz.

İ.B. Belediye'ye kiralayalım. Orada performansına göre de karar verilebilir.

Qatar takımlarına kakalama yöntemi ile satabiliriz

Niculescu - Bratu - Petre - Tamas'gillere karisti. Gönül Hagi - Popescu degerinde olmasini isterdi ama bu adamin fos çikacagi transfer oldugu gün belliydi. Ben Besiktas'in yaptigi gibi maasinin ödenerek gönderilmesine bille raziyim.

Bogdan futbolu klişesini yapmak istemiyorum ama abi bi futbolcuya isim bu kadar mı çuk diye oturur!

ofsaytlara düsmese keske. adam gibi oyuncular vardi bugün iyi oynadi.

Valla hala beğenmiyorum..Hakan,Mustafa,Aydın,Aykut,Serkan gibi oyuncularla birlikte tez elden çıkarılmalı..Cidden üzülüyorum böyle oyuncuları bu formanın altında gördükçe..

bu çocuk okumaz .

avusturya dönüşü ya satılır ya da kiralanır bir anadolu takımına .

Geri
Üst Alt